Κυριακή, 13 Απριλίου 2014

Διατριβή στο Χαμόγελο...!!!!!


Η ευτυχία είναι μια επιλογή και το χαμόγελο βοηθά να την πραγματοποιήσεις.
. Είναι ένας αναντίρρητος παράγων. Μακάρι να μάθουμε κάποτε την αιτία του χαμόγελου. Η ευεξία είναι ελκυστική. Το σκυθρωπό πρόσωπο απωθεί, το χαμόγελο προσελκύει.
, προσπαθήστε να χαμογελάσετε. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να αλλάξει η διάθεσή σας. Αυτό είναι αμφίδρομο. Το να είσαι ευτυχής σε κάνει να χαμογελάς, το δε χαμόγελο σε κάνει ευτυχή.
- Το χαμόγελο είναι κολλητικό. Όταν κάποιος χαμογελά, ακτινοβολεί. Το γεγονός αυτό αντανακλά στους άλλους, Κάθε πρόσωπο που χαμογελά φέρνει πάντα ένα
μικρό «επί πλέον». Χαμογελάτε πολύ και οι άλλοι θα επιζητούν τη συντροφιά σας.
Το στρες αφήνει σημάδια στο πρόσωπο. Το χαμόγελο εμποδίζει να φαινόμαστε κουρασμένοι, καταπονημένοι. ΄Όταν έχετε στρες, κάντε τον κόπο να χαμογελάσετε.
- Το χαμόγελο διεγείρει το ανοσοποιητικό μας σύστημα. Το χαμόγελο βοηθάει το ανοσοποιητικό μας σύστημα να λειτουργήσει καλύτερα. Ξορκίστε τη γρίππη και το συνάχι χαμογελώντας.
- Το χαμόγελο μειώνει την αρτηριακή πίεση. ΄Όταν χαμογελάτε, επιτυγχάνεται μια
αξιοσημείωτη αρτηριακή πίεση. Δοκιμάστε στο σπίτι, αν έχετε τα μέσα.
- Το χαμόγελο είναι το καινούργιο σας φάρμακο. Το χαμόγελο απελευθερώνει τις ουσίες που είναι υπεύθυνες για την ευφορία μας. Μελέτες έχουν αποδείξει, ότι τις
απελευθερώνει με φυσικό τρόπο και ότι αυτές είναι πράγματι υπεύθυνες για την ευεξία μας.
Το χαμόγελο κάνει ένα φυσικό λίφτινγκ και γινόμαστε πιο νέοι. Οι μυς που λειτουργούν για να χαμογελάσουμε απαλύνουν τις ρυτίδες και μας κάνουν πιο νέους. Ούτε μπότοξ ούτε χειρουργεία. Χαμογελάτε και παραμείνετε νέοι.
- Το χαμόγελο δίνει την εντύπωση ότι είμαστε επιτυχημένοι. Οι άνθρωποι ποι χαμογελούν φαίνονται να είναι πιο θαρραλέοι, έχουν περισσότερες πιθανότητες να ανελιχθούν και να θέλει ο κόσμος να τους πλησιάσει. Χαμογελάτε κατά τα ραντεβού
και τις συγκεντρώσεις σας και οι άλλοι θα αντιδράσουν διαφορετικά με σας.
- Το χαμόγελο σας βοηθά να παραμένετε θετικοί. Προσπαθείτε αυτό: Χαμογελάτε. Τώρα προσπαθήστε να σκεφτείτε κάτι αρνητικό, χωρίς να χάσετε το χαμόγελό σας. Δύσκολο, δεν είναι έτσι ? Όταν όμως χαμογελάτε, το σώμα στέλνει ένα μήνυμα : » H ζωή είναι ωραία ».
«Χαμογελάτε με τα μάτια, χαμογελάτε στο τηλέφωνο. Το χαμόγελο «ακούγεται» σε χιλιάδες χιλιόμετρα»

                         Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
                          ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET  ★  ☆  ★

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου