Παρασκευή, 2 Μαΐου 2014

Το χάσαμε το μέλλον μας .Συνέλληνες!!

Η ιστορία μας είναι γεμάτη από καλές και κακές στιγμές. Η τέχνη, ο πολιτισμός, η φιλοσοφία, είναι δώρα που κληρονομήσαμε από τους προγόνους μας.!! Δώρα τα οποία όμως ποτέ δεν εκμεταλλευτήκαμε όπως θα έπρεπε. ή  όπως τους άξιζε.

Είμασταν  ένας  Λαός που στα δύσκολα μπορούσε και γινόταν μια γροθιά..!!  

Σήμερα είμαστε ένας Λαός που  έχει διαλυθεί και  αποσυντίθεται συνεχώς..!!! Καθόμαστε άπραγοι βλέποντας τα τεκταινόμενα και περιμένουμε το κόμμα μας να κερδίσει τις επόμενες εκλογές, μήπως και  μπορέσουμε να βγούμε στον αφρό..

Η ηθική, η αγάπη , η αδελφοσύνη, η δικαιοσύνη., καταστάσεις που εκφράζουν την κοινωνική αλληλεγγύη , είναι πια άγνωστες λέξεις., έτσι σταματάει κάθε μορφή ανάπτυξης και προόδου και χανόμαστε στη δύνη των εξελίξεων…

Πρέπει να καταλάβουμε ότι το να χάνεις το μέλλον  το δικό σου και των  επερχόμενων γενεών , δεν έχει καμία σχέση με το να χάσεις έναν εκλογικό αγώνα.. !!   Χιλιάδες χρόνια χρειάζονται για να συσταθεί ένα Κράτος., πολύ  λίγος χρόνος όμως για να καταστραφεί ολοσχερώς..!!!

Αυτή τι στιγμή ζούμε μία κατάσταση στην οποία κάποιοι αρπάζουν όσα  μπορούν, δίνοντας μας μικρά  διαλείμματα  χώνεψης και ανάσας., μέχρι το τελειωτικό χτύπημα.!!!!!
…Το χάσαμε το μέλλον μας Συνέλληνες..!!

    Άκου !! τι παίζει...http://radionewfm.com/ 
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★  ☆  ★

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου