Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2016

ΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟ «ΜΑΤΡΙΞ»

Vasilis Theodoropoulos
ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ ΦΡΙΚΑΛΕΟ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ «ΜΑΤΡΙΞ» ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΘΛΙΑΣ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΑ ΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ.Η ΣΚΕΨΗ ΩΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΑΝΥΣΜΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΕΓΕΘΟΣ (ΜΗΚΟΣ ΓΡΑΜΜΗΣ) ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΤΑΛΗΞΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ. ΕΤΣΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΕΔΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ( ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΑΝΥΣΜΑΤΟΣ ) ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΤΟ ΕΡΕΘΙΣΜΑ ΠΟΥ ΔΙΕΓΕΙΡΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ. ΑΝ ΤΟ ΕΡΕΘΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ Η ΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΩΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΩΣ ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΛΛΑ ΕΙΚΟΝΙΚΟ Η ΣΚΕΨΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΔΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΕΡΕΘΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΑΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΜΑΣ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΙΑ 3 ΠΡΟΣ 97. ΩΣ ΚΥΡΙΑ Η ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΓΧΑΡΑΞΕΙΣ (ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΝΩ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ. ΤΟ ΥΠΕΡΒΑΛΛΟΝ ΕΡΕΘΙΣΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΠΕΔΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΣΤΗ. ΕΠΕΙΔΗ Η ΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΘΕΜΕΛΙΩΔΩΝ ΑΡΧΩΝ ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΓΜΕΝΑ ΥΠΑΡΚΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΗ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΕΠΕΒΛΗΘΗ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΒΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΟΝ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΔΟΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΡΕΘΙΣΜΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΔΙΟ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΔΙΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΝΑ ΠΛΕΓΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΟΜΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΙΣ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΑΜΦΙΔΡΟΜΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΝΤΙΛΗΠΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ.
ΑΥΤΟΣ Ο ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΗΤΡΑ ΤΗΝ ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ ΠΙΣΤΗ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΥΠΑΡΞΙΑΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΟΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟΥ . ΟΡΙΖΕΙ ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΩΣ ΔΟΥΛΟ ΝΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΟΡΕΞΕΙΣ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑΣ ( ΚΥΡΙΟΥ ) ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΜΕΣΩ ΙΕΡΑΤΙΚΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΑΥΤΗΣ. ΕΦΟΣΟΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΘΗΚΕ ΔΟΓΜΑΤΙΚΑ Η ΥΠΑΡΞΙΑΚΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ . Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΔΟΜΗΘΗΚΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΕΛΙΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ. ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΕΠΙΖΗΤΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕΣΩ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΓΓΕΛΙΩΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΨΕΥΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΤΟΥ. ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ. ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΦΘΟΝΟ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ ΦΑΥΛΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΡΑΤΩΝ Κ.Λ.Π
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ-ΧΩΡΙΚΟ ΚΛΟΥΒΙ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΒΙΩΝΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΕΘΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΔΙΟΔΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΒΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΣΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ «ΓΝΩΘΙ Σ΄ΕΑΥΤΟΝ» . ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΑΝΥΣΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΟΝΤΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΟΧΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ….. ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ
                              Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
                            ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★  ☆  ★

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου