Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2016

"πού έχεις μπλέξει παιδί μου και λυπάμαι γι αυτό"

Κωνσταντίνος Ζωγραφόπουλος
Πρωί πρωί, αν και αργία στην πόλη της Ξάνθης σήμερα, το διαδίκτυο, η τηλεόραση (ΣΚΑΙ), ο έντυπος αθηναϊκός τύπος (ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ) και blogs (τα αναρτώ παρακάτω ασχολόύνται με μια είδηση που αντί να μας ευαρεστεί και να πούμε "άντε, τι κάθεστε, τι περιμένετε; Όλα υπέρ ανακούφισης του ελληνικού λαού, του χειμαζόμενου ελληνικού έθνους, να σταματήσει η ελληνική γενοκτονία της κρίσης με τις αυτοκτονίες, τις μεταναστεύσεις κτλ), τους φαίνεται περίεργο ότι η εφορία, δηλαδή το Δημόσιο ξεχρεώνεται τόσο απλά με μια κίνηση και λένε στην ουσία "Έλληνα μη σηκώνεις ανάστημα, να είσαι πάντα σκυμμένος". Αυτό είναι που λένε αυτοί.
Η αλήθεια είναι εδώ με τεκμήρια, έγγραφα που ανά πάσα στιγμή είναι στη διάθεση της ελληνικής δικαιοσύνης. Και μη μακρηγορείτε άδικα, γιατί ο Άρειος Πάγος με πλήρεις φακέλους έχει ενημερωθεί μέχρι κεραίας για τα χρηματοοικονομικά εργαλεία του κ. Αρτέμη Σώρρα. Κατατέθηκε και εξώδικη εντολή-διαταγή. Να μας πουν οι Νομικοί της χώρας "τι εστί διαταγή" και ποιος μπορεί να την χρησιμοποιήσει; Ελάτε πλέον να ενημερωθείτε στα γραφεία της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ να ενημερωθείτε με επακριβή τρόπο. Και κάτι τελευταίο εξηγείστε μου εσείς που είδατε περίεργα τις ειδήσεις και κάνετε δήθεν ότι δε γνωρίζετε, πείτε μου για την υπουργική απόφαση 28 Δεκεμβρίου 2015 και τα τραβηκτικά δικαιώματα SDR που η Ελλάδα πλήρωσε ένα δις περίπου στο ΔΝΤ;;; Δείτε τη δικαιολόγηση της απόφασης!!! Νούμερο 1 το Bretton Woods!!!
Κι επειδή είμαι της έρευνας και το πρωί δέχθηκα ηλεκτρονικό μήνυμα ψυχικής πίεσης "πού έχεις μπλέξει παιδί μου και λυπάμαι γι αυτό", έχω να απαντήσω δημόσια κι ευθαρσώς και Λογική έχω και Νόηση έχω κι υπηρετώ πιστά την Επιστήμη μου,εμπνέομαι από τον Ελληνισμό, από τα Ιδανικά, τις Αξίες του και τις Αρχές του και διερευνώ τα πάντα έχοντας ως κριτήριο την αντικειμενικότητα και κυρίως οδηγούμενος από τον Πατέρα της Ιστορίας Ηρόδοτο και τον Πατέρα της Ιστοριογραφίας (της επιστημονικής) τον Θουκυδίδη.

                                      Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
                                    ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★  ☆  ★

1 σχόλιο: