Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ !!

         ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΞΩΔΙΚΟ- ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ


Viky Charalambous ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ.
1. ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ.. ΕΙΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΜΕΡΙΔΙΩΝ ΠΟΥ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΕΚΧΩΡΗΣΕΙ.
2. Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ.. ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΤΕ ΩΣ ΝΟΜΙΜΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΕΚΔΟΧΕΙΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΑΣ ΒΟΥΛΗΣΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΑΥΤΟ.
3. Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ. ΒΟΗΘΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΡΘΑ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΕΠΙΒΛΕΠΕΙ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΕΥΕΙ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΛΛΟΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΙΕΣΤΗΡΙΑ, ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΚΤΛ..
4. ΑΦΟΥ Η ΙΔΙΑ Η ΤΡΑΠΕΖΑ, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΩΣ ΚΑΛΠΙΚΕΣ, ΚΛΑΠΕΙΣΕΣ Η ΑΚΑΛΥΠΤΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ, ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ/ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ/ ΤΑΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΩΝ.. ΟΠΟΤΕ, ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΔΟΛΟΥ, ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΚΛΟΠΗΣ, ΕΑΝ Η ΤΡΑΠΕΖΑ/ ΔΗΜΟΣΙΟ/ ΤΑΜΕΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΛΗΡΩΜΗ!
5. ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΚΔΟΧΕΙΣ- ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΜΕΡΙΔΙΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΠΟΥ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΕΜΦΙΛΟΧΩΡΗΣΕΙ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΑΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΑΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ/ ΔΗΜΟΣΙΟΥ/ ΤΑΜΕΙΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΡΝΗΘΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ, ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ, ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΩΣ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΠΕΡΕΤΑΙΡΩ ΕΙΣΠΡΑΞΗ...

ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ...
ΔΕΙΤΕ: http://newradiofmb.blogspot.gr/2016/08/blog-post_38.html

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ- από Τρίπολη: "Δεν θα χαριστούμε σε κανέναν...
    Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
    ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET  ★  ☆  ★


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου