Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2016

HÜRRIYET: «Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ»

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΧΕΙ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ

Δημοσιεύτηκε στις 11 Ιουλ 2015
Τούρκικη εφημερίδα Hürriyet : 
« H οικογένεια του Τσίπρα μετακόμισε στην Ελλάδα, από την δυτική Τουρκία.
Ο Αλέξης Τσίπρας του ΣΥΡΙΖΑ είναι εγγονός μίας οικογένειας, που είχε μετακομίσει στην Ελλάδα από τη βορειοδυτική επαρχία της Τουρκίας Κιρκλαρέλι  – σημειώνει η Hürriet επικαλούμενη δημοσίευμα της 29 Ιανουαρίου 2015 τοπικής εφημερίδας Daily Hudut , που εκδίδεται στην βορειοδυτική επαρχία της Αδριανούπολης (Edirne) .
Η Hudut Daily ανέφερε, ότι η αυθεντική καταγωγή του 40-χρονου Τσίπρα είναι από την Τουρκία! Ισχυριζόμενη, ότι ο Τσίπρας είναι το εγγόνι μίας οικογένειας, που διέμενε στο χωριό Μπαμπέσκι του Κιρκλαρέλι, πριν μετακομίσει στην Ελλάδα. Η καθημερινή εφημερίδα σημειώνει ότι ο Nevzat Çolak, τοπικός επικεφαλής του αριστερού κόμματος της Τουρκίας (ÖDPΚόμμα της Ελευθερίας και της Αλληλεγγύης) στο Κιρκλαρελί, δήλωσε, πως είχε συναντήσει τον Τσίπρα  – όταν εκείνος επισκέφθηκε την περιοχή Εργίνη –  το 2010 για μια κοινή εκδήλωση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ÖDP.
Σύμφωνα με τον Nevzat Çolak, ο Τσίπρας δήλωσε κατά τη διάρκεια των συναντήσεών τους στην Αδριανούπολη, ότι "αισθάνεται σαν στο σπίτι του" · όταν επισκέπτεται την περιοχή αυτή στην Τουρκία · καθώς η οικογένειά του καταγόταν από το Μπαμπέσκι , ένα χωριό στην κοντινή επαρχία Κιρκλαρέλι.
Το χωριό Μπαμπέσκι βρίσκεται σε μια σχετικά επίπεδη περιοχή, όπου το υψηλότερο σημείο δεν υπερβαίνει τα 150 m. Το ποτάμι του σατανά (Şeytan Deresi) ρέει μέσα
από τη γη της περιοχής.
Κατά τον 17ο αιώνα, το μέχρι τότε χωριό άρχισε ν' αναπτύσσεται με ταχύτητα, από πολυάριθμους έποικους ΕΒΡΑΙΟΥΣ(!) · Σπαχήδες στρατιωτικούς, και Τούρκους, από τις γύρω περιοχέςπροερχόμενους από τη Βεσσαραβία. ».


Athanasios Dimitrios Ntompros
ΤΑΜΑΤΑ.!!!!
ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ?????
ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ.....!!!.
ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΊΑ????
ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΌΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ.......!!!
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΣ?????
ΕΝΑΣ ΑΛΟΓΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ
ΔΥΟ-ΤΡΕΙΩΝ-ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΓΕΝΕΩΝ
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΠΆΜΕ ΚΑΛΆΑΑΑΑΑΑ
ΠΩΣ ΤΟ ΑΝΈΧΕΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΌ???????????????
ΝΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΊΣ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝΕ ΚΙΌΛΑΣ????
ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΎ. ...
Ε.ΣΥ (ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ)
ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΆΔΑ ΑΝΉΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΚΕΡΑΤΑ!!!!!
Artemis Sorras : ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΥ ΕΥΣΕΒΗΣ ΠΟΘΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ 11 ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΣΜΟΣ Ή ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΒΡΑΪΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΟΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΨΑΞΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΡΥΜΕΝΕΣ ΓΩΝΙΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΥ ΔΕΙΣ ΕΒΡΑΪΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΑΓΜΕΝΟΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΕ ΜΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΚΛΕΒΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΣΦΑΖΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ. ΤΑ ΛΕΝΕ ΞΑΚΑΘΑΡΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΣΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙΣ ΜΑΘΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΗΝ ΠΛΑΝΑΣΑΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΝΩΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ. ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΤΑ ΔΗΘΕΝ ΙΕΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΔΑΙΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΣΑΝ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗ ΣΟΥ. ΦΤΑΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ ΜΕΡΙΣΤΟ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΕΛΛΗΝΑ ΦΥΓΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕ ΤΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΘΑ ΑΠΟΡΟΦΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ  ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
                      Άκου !! τι παίζει...http://radionewfm.com/ 
                       ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET  ★  ☆  ★

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου