Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016

ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΤ΄ΑΡΘΡΟ 10 ΣΥΝΤ. ΚΑΤΑ ΠΡ.ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !!

 Viky Charalambous 
ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ.ΗΤΟΙ,
ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΘ’ ΟΛΟΚΛΗΡΙΑΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟ Ν.4389/2016 ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΟ ΦΕΚ/ΑΡ. Φ. 94/ 27.05.2016 ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΑΦΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ, ΚΑΤΑ ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ, ΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ..
Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΖΗΤΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ, ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ.
Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ!
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ!!!!!
ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ..
ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ NA ΛΑΒΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΚΡΙΝΟΥΝ ΩΣ ΣΩΣΤΟ Η' ΛΑΘΟΣ..
ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ , ΗΤΟΙ ΣΤΟ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘ' ΟΛΟΚΛΗΡΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ, ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ, ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ ΠΛΗΡΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΧΗΜΕΙΟΥ, ΤΩΝ ΤΕΛΩΝΕΙΩΝ, ΤΗΣ ΧΑΡΑΞΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ, ΚΛΤ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΤΟΛΕΑ ΛΑΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ !!!!!!!!
ΑΡΑ, Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥ ΙΣΧΥΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΗ, ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΦ' ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ!!!!!!
ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΝΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΙΩΠΑ;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ, ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΚΑΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΟΜΑΔΑ;
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΡΓΟΥΝ ΩΣ ΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ, ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΧΡΕΗ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ, ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ, ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ;;;;
ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕΤΕΙΧΑΝ ΑΛΛΑ ΤΗ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΑΣΚΗΣΑΝ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΚΑΘΟΛΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ..
ΕΛΛΗΝΕΣ,
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ, ΨΑΞΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΗ ΝΟΗΣΗ ΣΑΣ..
ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΑΞΤΕ ΑΝΑΛΟΓΩΣ!
ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΤΕΡΜΑ Ο ΒΙΑΣΜΟΣ, ΤΕΡΜΑ Η ΑΣΥΔΟΣΙΑ.
ΤΟ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ (ΕΛΑΦΡΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑΣ..)
                                   Άκου !! τι παίζει...http://radionewfm.com/
                                  ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★  ☆  ★

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου