Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016

ΚΟΥΡΣΑ ΘΑΝΑΤΟΥ... ΣΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ !!!

ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ. ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΡΑΦΗΝΑΣ
 Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της «Ελλήνων Συνέλευσις» στη Ραφήνα, Γεώργιος Μάρκου Ρούσσης  «Αυτό που συμβαίνει σήμερα στη χώρα μας πρέπει να τελειώσει. Ελπίδα υπάρχει, αλλά αν δεν συστρατευθούμε όλοι θα παραμείνει ελπίδα. Η Ελλάδα έχει όλες τις προϋποθέσεις να βγει από το αδιέξοδο , διαθέτει απέραντο πλούτο, ο οποίος ανήκει σε όλους τους Έλληνες και πρέπει να το γνωρίζουν. Πρέπει οι συμπολίτες μας να μας πλαισιώσουν, να μάθουν όλη την αλήθεια και να πράξουν ανάλογα……»
 ΑΛΛΕΣ ΠΕΝΤΕ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΡΟΥΚΕΤΕΣ ΠΡΟΣ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΞΑΝΘΗΣ 2!!! ΜΕ ΑΜΕΙΩΤΗ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΙ ΕΠΙΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙΡΙΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΑΥΤΟ!!! ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ!!!
ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ. ΑΠΟ ΤΗΝ Ε. ΣΥ. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 21/11/2016 ΕΠΙΔΟΘΗΚΑΝ 19 ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΡΟΣ ΕΦΟΡΙΕΣ , ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΞΕΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΙΣ 300 ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ
16 ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΒΑΘΕΟΣ ΣΑΜΟΥ
50 ΒΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ-ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΙΣ Ο.Α.Ε.Ε., ΕΦΟΡΙΕΣ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΤΟ ΚΤΉΝΟΣ ΓΟΝΑΤΙΣΕ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
21 ΕΞΩΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΠΥΛΑΙΑΣ
ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΡΕΘΎΜΝΗΣ 10 ΝΕΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΕΝΤΟΛΩΝ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΕ ΔΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 17 ΝΕΑ ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

Georgios Demis
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ "ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ" - "ΠΡΟΤΕΙΝΩ" ,,,,ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑΤΑ - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ , ΤΑΜΕΙΑ ΚΛΠ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ... ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ: 1. ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΟΤΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ ΜΕ ΣΑΦΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ .... 2. ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ OI ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ....3. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΚΑΝ ΗΔΗ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΞΩΔΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΧΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣEI ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ -ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ!!!!!!
                                    Άκου !! τι παίζει...http://radionewfm.com/ 
                                  ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★  ☆  ★

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου