Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΑΨΕΤΕ ΝΑ ΒΙΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ.

Αθανασία Γεωργοσοπούλου (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ)
ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΔΕΧΘΩ ΤΗΝ ΦΘΟΡΑ ΞΕΝΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟΣΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΏΝ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΌ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΜΑΣ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ΜΑΣ.
ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ , ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑΣ , ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ ΠΙΑ.
ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΙΑΠΛΕΚΕΣΤΕ.
ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΑΓΑΣΤΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΔΡΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΚΑΘΕ ΥΓΙΕΣ ΚΥΤΤΑΡΟ ,ΚΑΠΗΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΙΑ ΔΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΚΙΣΜΕΝΟΣ ΕΚ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ.
ΩΣ ΕΔΩ ΟΜΩΣ.
ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣΘΕ ΔΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣΑΤΕ , ΟΤΑΝ ΠΙΑ Η ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΕΙΧΕ ΕΠΙΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ , ΗΤΟΙ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΥ ΜΑΣ.
ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΑΨΕΤΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΑΨΕΤΕ ΝΑ ΒΙΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ.
ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΕΒΗΛΩΝΕΤΕ ΤΑ ΑΓΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΠΗΛΕΥΕΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΣΑΣ ΣΧΕΔΙΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ !!!!!!!!!!
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΕΚΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΑ ΜΑΣ ΧΩΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΥ, ΚΑΘΕ ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΚΑΘΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΔΟΤΗ , ΑΝΤΙ ΆΝΘΡΩΠΟ , ΜΗ ΆΝΘΡΩΠΟ !!!!!!!!!!!!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΑΝΑΜΕΝΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ, ΟΙ ΠΡΟΒΕΒΛΗΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΔΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ...
ΑΝΑΜΕΝΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ , ΗΡΩΙΚΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΕΚΦΩΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ,ΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΗΚΟΝ ΕΚ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ , ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΑΘΟΣ...
ΜΕ ΑΚΟΥΕΙ ΑΡΑΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΞ ΌΛΩΝ ΟΣΩΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΕΡΗΜΗΝ ΤΟΥΣ ΙΣΩΣ ,ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ , ΤΟΝ ΑΡΤΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΑΜΑΤΑ , ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ????

Αντιεξουσιαστές έκαψαν την Ελληνική σημαία έξω από το Πολυτεχνείο.
                      Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
                        ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET  ★  ☆  ★

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου