Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016

Με φιρμάνια του Σουλτάνου η Εκκλησία ΑΕ προσπαθεί να πετάξει στο δρόμο ολόκληρο χωριό!

Ευτυχία Ξυνίδου
Γεμάτη η Ελλάδα από μοναστήρια κι εκτάσεις που οι Σουλτάνοι χάριζαν στους παπα τζήδες για τις υπηρεσίες τους!
Ακόμα μια κραυγαλέα περίπτωση όπου με φιρμάνια του Σουλτάνου η Εκκλησία ΑΕ προσπαθεί να πετάξει στο δρόμο ολόκληρο χωριό!
Κι ο ποιητής έγραφε: "Όταν ὅλα τὰ 'σκιαζε ἡ φοβέρα καὶ τὰ πλάκωνε ἡ σκλαβιά"...

Σύλλογος Αποκατάστασης Ιδιοκτητών Ακινήτων Γεροτσακούλι- ΔΕΙΤΕ:http://gerotsakouli.gr/index.php?categoryid=3

       Η Περιουσία της Εκκλησίας Α.Ε. είναι Τεραστίων Διαστάσεων

Πως μπορείς να φυλάς το σκατόχερο του καρνάβαλου με τα χρυσάφια που εσύ δεν θα δεις ποτέ στην ζωή σου και να τον θεωρείς ιερό κι άγιο ενώ σε θέλει δούλα για τοπολιτοκοθρησκευτικό καθεστώς τους που ζει στις πλάτες όλων μας και στηρίζεται απ την ανασφάλεια, τις φοβίες, την άγνοια σου και κυρίως τον προσηλυτισμό που κάνουν στα ανήλικα που τα βαφτίζουν όλα δούλους του υποτιθέμενου Γιαχ της 
Βιβλου (που βρήκε απασχόληση πως να περνάει την αιωνιότητα του) και ζουν πλουσιοπάροχα μαζί με τους αφορολόγητους περιούσιους που οι ίδιοι δεν κάνουν τιποτα από ότι ζητούν από σένα για να σε δεχθεί ο Γιαχ της Βιβλου στο ουρανιο μοναστηρι του???
Με μεγάλες διαφημιστικές ταμπέλες εκφοβίζουν πάλι τα ανασφαλή, φοβισμένα με άγνοια ποίμνια των διαφόρων Ιουδαϊκών αιρέσεων και κυρίως τους εκχριστιανισμένους και βαφτισμένους δούλους από νήπια που τους μαθαίνουν να αυθυποβάλλονται για να βλέπουν οπτασίες αγγελάκια, οράματα και θάματα ώστε τελικά να ζει το πολιτικοθρησκευτικό καθεστώς στην πλάτη μας αφού το ίδιο δεν κάνει τίποτα από όσα ζητάει απτα ποίμνια! 
Μάθαμε ποιος κρύβεται πίσω από τις «προφητικές» ταμπέλες στη Λεμεσό ΔΕΙΤΕ:http://city.sigmalive.com/article/19624/mathame-poios-kryvetai-piso-apo-tis-profitikes-tampeles-sti-lemeso
Ο προφήτης Ζαχαρίας με τον Κρόνιο κύβο στο κεφάλι του.
Αν είναι να ταιριάξει ο Ελληνισμός με την ορθοδοξία θα πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές στην θρησκεία και να φύγουν όλα τα ανθελληνικά. Τι δουλειά έχουμε εμείς με τους εβραίους; Μας έκαναν να προσευχόμαστε σε αυτούς, στους εχθρούς μας. Μας έχουν φέρει την εβραϊκή κουλτούρα. 10 εντολές Ισαϊας και δεν συμμαζεύεται. Όλα τα έθνη άλλαξαν θρησκεία έκτος απο ένα. Το Ισραήλ.
κι όμως τα πιστεύουν όσοι εκχριστιανίζονται από ανήλικα και βαφτίζονται δούλοι σ'αυτούς που θεωρούν προπάτορες τους "αγίους" Χεβραίους και αρκετοί τρέχουν ακόμα να τους φιλούν τα ξεραμένα κομμάτια πτώματα που γυροφέρνουν με τα παγκάρια οι αφορολόγητοι μισθωμένοι παπα τζήδες που δεν χορταίνουν ποτέ εξτρά λεφτά εκτός απτο μισθό τους!

Ξεχειλίζει από "αγάπη" η Χριστιανική Αίρεση του Ιουδαισμού που έφτιαξαν κι επέβαλαν οι Ρωμαιοι Βασιλιαδες του Βυζαντίου στους υπόδουλους για να μην επαναστατουν και να κάθονται πράα, πρόβατα ταπεινωμένοι δούλοι για να γίνουν δεκτοί στο ουρανιο μοναστηρι όπως έγραψαν στην Καινη διαθηκη με παραδειγμα τον υποτιθεμενο Μεσσία Χριστούλι!
Αθανασία Γεωργοσοπούλου
ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΓΙΑΧΒΕ, ΧΡΙΣΤΟ , ΑΛΛΑΧ, ΜΩΑΜΕΘ....
ΠΩΣ ΛΕΝΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΚΟΣΜΟΥ , ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ????
ΔΙΑΣ, DEUS ,DIOS ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ... DIA ....
ΗΤΟΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.....
ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΘΕΟΤΗΤΩΝ....
ΤΥΧΑΙΟ , ΔΕΝ ΛΕΩ .....
ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΡΙΑ...
ΔΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ , ΕΝΕΡΓΕΙΑ ,ΑΙΘΕΡΑ, ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ,ΗΤΟΙ ΘΕΟΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΠΑΘΗ....
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΑΣ....
Άκου !! τι παίζει...http://radionewfm.com/ 
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★  ☆

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου