Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΡΥΑΚΙΟΥ (ΠΟTΑΜΙ) ΔΑΝΕΛΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

Athanasios Dimitrios Ntompros
ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΡΘΙΟΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ..................
ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ (ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ) ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΡΥΑΚΙΟΥ (ΠΟTΑΜΙ) ΔΑΝΕΛΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ..........
ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ (ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΥΣ) ΔΙΟΤΙ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ?
MAΛΙΣΤΑ ZHTA THN ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΚΑΙ ΤΙΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ............
ΣΑΦΩΣ ΟΜΩΣ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ???
ΑΠΟ ΤΙΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΠΑΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ??????????
.......................................Η' ..........................................................
ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΗΔΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΔΡΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΠΡΙΜΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΣ ΛΑΘΡΑΙΟΣ ΑΛΛΟΓΕΝΗΣ??????
ΙΔΟΥ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ.......
ΓΙΑ NΑ MΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΛΑΣΠΗ  ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΛΟΙΔΟΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ..........
===================================================
Γεωργία Βαγενά
ΕΙΝΑΙ Η ΟΓΔΟΗ 8Η ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΡΟΣ ΥΠ. ΟΙΚ.!!!
ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΤΑ 7 ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ!!!
ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΕΡΩΤΩΝΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΘΕΣΜΟΙ;;;; ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟ ΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ;;;; ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ!!! ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ!!!
ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΥΠΑΡΚΤΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΝΕ!!! ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!!
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ! ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ!!!
ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ
Μέχρι σήμερα έχουν κατατεθεί επτά (7) αναφορές / ερωτήματα / Α.Κ.Ε. (αιτήσεις κατάθεσης εγγράφων) στη Βουλή των Ελλήνων στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου.
Σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής οι Υπουργοί οφείλουν να απαντούν προφορικά στη Βουλή (στις αναφορές) ή γραπτά (στις ερωτήσεις) σε διάστημα είκοσι πέντε (25) ημερών από την κατάθεση της αναφοράς ή της ερώτησης.
Οι Υπουργοί οφείλουν επίσης μέσα σε τριάντα (30) ημέρες από την παραλαβή της σχετικής Αίτησης Κατάθεσης Εγγράφων, είτε να απoστείλουν στη Boυλή τα ζητoύμενα έγγραφα, είτε να αναφέρουν τoυς λόγoυς για τoυς oπoίoυς η κατάθεση όλων ή oρισμένων, ειδικά κατoνoμαζόμενων, δεν είναι δυνατή.
Σημειώστε πως ΟΛΟΙ παραπέμουν στο Υπουργείο Οικονομικών.
Μέχρι σήμερα όμως το Υπουργείο Οικονομικών αγνοεί τους Έλληνες Βουλευτές και δεν απαντά!
16.10.2012 – Ο ανεξάρτητος Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος ζητάει ενημέρωση από τον Υπουργό Εξωτερικών και τον Υπουργό Οικονομικών, σχετικά με δημοσίευμα εφημερίδας το οποίο αφορά στην οικονομική βοήθεια ομογενών προς το Ελληνικό Κράτος.
Το Υπουργείο Εξωτερικών απαντά στις 2/11/2012 και αναφέρει οτι δεν του έχει υποβληθεί κάποια τέτοια πρόταση και οτι αν υποβληθεί θα την διαβιάσει στο αρμόδιο Υπουργείο Οικονομικών.
Το Υπουργείο Οικονομικών απαντά μετά από 3 μήνες, στις 9/1/2013, ότι δεν μπορεί να απαντήσει γιατί η αναφορά δεν περιέχει συγκεκριμένο αίτημα ή παράπονο ενός ή περισσοτέρων πολιτών σύμφωνα με το άρθρο 125 του κανονισμού της Βουλής!
23.11.2012 – Ο ανεξάρτητος Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος ζητάει ενημέρωση από τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Οικονομικών, σχετικά με την από 8/11/2012 εξώδικη δήλωση – διαμαρτυρία του κ. Αρτέμη Σώρρα κατά της Κυβέρνησης και του Υπουργείου Οικονομικών.
Ο Πρωθυπουργός απαντά μέσω του Υπουργού Επικρατείας κ. Σταμάτη ο οποίος παραπέμπει στο Υπουργείο Οικονομικών για ενημέρωση!
Το Υπουργείο Οικονομικών δεν έχει απαντήσει ακόμη μέχρι σήμερα!
18.12.2012 – Ο ανεξάρτητος Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος ζητάει ενημέρωση από τον Υπουργό Οικονομικών και τον Υπουργό Δικαιοσύνης σχετικά με την από 17/10/2012 εξώδικη δήλωση – διαμαρτυρία του κ. Αρτέμη Σώρρα κατά της Τράπεζας της Ελλάδος.
Το Υπουργείο Δικαιοσύνης δηλώνει αναρμόδιο και παραπέμπει στο Υπουργείο Οικονομικών.
Το Υπουργείο Οικονομικών δεν έχει απαντήσει ακόμη μέχρι σήμερα!
12.02.2013 – Οι Βουλευτές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, κ. Γαβριήλ Αβραμίδης και κ. Ιωάννης Δημαράς ζητούν να ενημερωθούν απο τον Υπουργό Οικονομικών, σχετικά με την ανακίνηση του θέματος των μετοχών της Τράπεζας της Ανατολής, και το ζήτημα της προσφοράς για την εξαγορά του δημοσίου χρέους.
Συγκεκριμένα ζητούν:
Ποιά είναι η επίσημη θέση του Υπουργείου Οικονομικών, σε ότι αφορά συνολικά το θέμα των μετοχών της Τράπεζας της Ανατολής;
Ποιά είναι η αλήθεια, γύρω από την φερόμενη ως προσφορά 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων, για την εξαγορά του δημοσίου χρέους της χώρας;
Πως αντιμετωπίζει το Υπουργείο, όσα καταμαρτυρούν οι μηνυτές της Τράπεζας της Ελλάδος και του διοικητή της κ. Προβόπουλου;
Το Υπουργείο Οικονομικών δεν έχει απαντήσει ακόμη μέχρι σήμερα!
22.02.2013 – Ο ανεξάρτητος Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος αφού δεν έλαβε καμμία ουσιαστική απάντηση για ζητάει ενημέρωση για εξώδικη δήλωση – διαμαρτυρία του κ. Αρτέμη Σώρρα κατά της Κυβέρνησης και του Υπουργείου Οικονομικών και για την εξώδικη δήλωση – διαμαρτυρία του κ. Αρτέμη Σώρρα κατά της Τράπεζας της Ελλάδος, επανέρχεται με νέα επερώτηση ζητώντας ενημέρωση για την πρόταση δανειοδότησης της χώρας από τον κ. Αρτέμη Σώρρα. Απευθύνεται προς τον Πρωθυπουργό και τους υπουργούς Οικονομικών, Δικαιοσύνης, Εξωτερικών και Δημοσίας Τάξεως.
Ο Πρωθυπουργός απαντά μέσω του Υπουργού Επικρατείας κ. Σταμάτη ο οποίος αναφέρει ότι αρμόδια να απαντήσουν είναι τα συνερωτώμενα υπουργεία Οικονομικών, Δικαιοσύνης, Εξωτερικών και Δημοσίας Τάξεως.
Το Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως δηλώνει αναρμόδιο και παραπέμπει στα συνερωτώμενα υπουργεία Οικονομικών, Δικαιοσύνης και Εξωτερικών.
Το Υπουργείο Δικαιοσύνης δηλώνει αναρμόδιο και παραπέμπει στα συνερωτώμενα υποουργεία Οικονομικών, Εξωτερικών και Δημοσίας Τάξεως.
Το Υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει οτι δεν του έχει υποβληθεί κάποια τέτοια πρόταση και ότι αν υποβληθεί θα την διαβιβάσει στο αρμόδιο Υπουργείο Οικονομικών.
Το Υπουργείο Οικονομικών δεν έχει απαντήσει ακόμη μέχρι σήμερα!
21.10.2013 – Ο Βουλευτής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Παύλος Χαϊκάλης ζητάει από τα Υπουργεία Οικονομικών και Δικαιοσύνης να ενημερωθεί και να του κατατεθούν όλα τα απαραίτητα έγγραφα σχετικά με την εγκυρότητα ή μη των ισχυρισμών του κ. Σώρρα.
Το Υπουργείο Δικαιοσύνης δηλώνει αναρμόδιο και παραπέμπει στο Υπουργείο Οικονομικών.
Το Υπουργείο Οικονομικών δεν έχει απαντήσει ακόμη μέχρι σήμερα!
03.10.2014 – Οι Ανεξάρτητοι Βουλευτές Ημαθίας και Αχαΐας αντίστοιχα κ.κ. Κωνσταντίνος Γιοβανόπουλος και Γεώργιος Νταβρής, ζητούν από το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωση για τις οικονομικές προτάσεις του Αρτέμη Σώρρα.
Το Υπουργείο Οικονομικών δεν έχει απαντήσει ακόμη μέχρι σήμερα!
02.09.2016 -Ο Βουλευτής και Αντιπρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Σπυρίδων-Άδωνις Γεωργιάδης,αναφορικά με την προστασία των πολιτών από το ενδεχόμενο απάτης και διασποράς ψευδών ειδήσεων απο τον Αρτέμη Σώρρα. ΔΕΙΤΕ:http://newradiofmb.blogspot.gr/2016/09/blog-post_64.html
Πάνος Σώζος
ΟΤΑΝ ΣΤΙΣ 3/9/2016 Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΕΚΑΝΕ ΕΠΕΡΏΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ '' ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ'' ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΒΟΥΪΞΑΝ ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΩΣ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΡΩΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ.
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΟΛΟΙ Ε????????
ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ε?????
ΓΙΑΤΙ???? ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΩΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΜΕΜΠΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΥΝΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΑ ΝΟΜΙΜΑ ( ΑΛΛΙΩΣ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΜΕΜΠΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΑΓΕ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΣΤΑ ΣΥΝΕΡΩΤΩΜΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ) ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΞΕΧΡΕΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ???
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ???
ΤΗΝ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΑΤΕ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ???

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ-ΔΕΙΤΕ:http://600dis.oramaellas.gr/kivernitikes-antidraseis/

                              Άκου !! τι παίζει...http://radionewfm.com/ 
                            ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★  ☆  ★

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου