Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016

ΜΑΡΙΝΑ ΛΑΤΣΗ:ΕΔΩ ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ-ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ


Λοιπόν για να το διασαφηνίσουμε. Οι απαντήσεις τραπεζών και ταμείων είναι γνωστές και αναφέρονται στον τρόπο είσπραξης κλπ. Αυτό λοιπόν δεν ενέχει κίνδυνο.-ΟΜΩΣ: Όταν σας κοινοποιηθεί με δικαστικό επιμελητή, ή σας θυροκολλήσουν στην απουσία σας , διαταγή πληρωμής( είναι ένα έγγραφο που έχει έναν αριθμό και λέει απόφαση Μονομελούς ή Ειρηνοδικειου υπ΄αριθ..ΧΧΧΧ κλπ, σε αυτό θα πρέπει να κάνετε ανακοπή μέσα σε 15 εργάσιμες μέρες, από την κοινοποίησή του. Τώρα αν είναι από Ταμείο ή ΔΟΥ γράφει απόφαση του Προϊσταμένου,κλπ έχει ισχύ απόφασης δικαστηρίου δυστυχώς, αυτό έχει 30 ημερολογειακές μέρες προθεσμία για ανακοπή, αλλά μη το αφήνετε για την τελευταία στιγμή. Επίσης όταν σας έχει γίνει κατάσχεση σε ακίνητο ή εις χείρας τρίτου (λογαριασμού σας ), πρέπει πάλι να κάνετε ανακοπή να δήλωσετε ότι έχετε εξοφλήσει δια εξωδίκου κλπ και να το υποστηρίξετε στο δικαστήριο . Μη περιμένετε το καθεστώς να παραδοθεί, αν δεν το πολεμήσουμε. Υπάρχει νομική ομάδα,που συνεχώς μεγαλώνει. Στέλνετε έγκαιρα τα δικόγραφα στο e mail esynomiko@gmail.com και θα οριστεί δικηγόρος, που θα υποστηρίξει την υπόθεσή σας, τον οποίο εσείς θα πρέπει να πληρώσετε τα στοιχειώδη , παράβολο, γραμμάτιο είσπραξης και έξοδα μεταφοράς του.Μη κάνετε πίσω μην αφήνεστε πολεμήστε.

Ως φαίνεται, λίγοι έχουν αντιληφθεί την πραγματική δύναμη και δυναμική των εξωδίκων εντολών πρός δημόσιο, ασφαλιστικά ταμεία και τράπεζες..
Οι περισσότεροι θεωρούν ότι κάνοντας την εντολή "καθαρίζεις" με αυτό το γενοκτονικό και ανθρωποφάγο καθεστώς..
Όσοι έχετε αυτήν την αντίληψη είναι σα να περιμενέτε ο κλέφτης κι ο δολοφόνος, με το που τον υποδεικνύεις ως τέτοιον, να το αποδεχθεί..
Γίνεται?????
Καταλάβετε λοιπόν ότι οι εντολές πληρωμής θέτουν το θεμέλιο να αποδείξεις δικαστικά ότι πράγματι έχεις εξοφλήσει εκ των δυο περιουσιών στις οποίες έχεις καταστεί κύριος και τελικός αποδέκτης ...
Κάντε λοιπόν όλοι τις εντολές και διεκδικείστε δικαστικώς τη λύτρωσή σας, η περιμένετε καρτερικά τον ολοκληρωτικό αφανισμό σας !!!!!
....................................................................................
Μετά τις εορτές τους θα ανακοινωθεί ο στρατηγικός σχεδιασμός εις όλα τα επίπεδα.
             *ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου