Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΗ:ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ - ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ.

Viky Charalambous
ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΗ.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1.000 ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ, ΑΙΤΟΥΜΕΝΟΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΩΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ, ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ, ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ, ΕΓΚΡΙΝΕΙ, ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΕΙ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΑΫΛΟ, ΑΝΟΜΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ».
-)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(--)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(--)Ι(- -)Ι(-
O ΝΟΜΟΣ 4389/ ΦΕΚ ΑΡ. ΦΥΛ. 94/ 27.05.2016, ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ», ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΤΡΙΣΘΕΟΡΑΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΈΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ, ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Η ΙΔΡΥΣΗ, ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΗΣ.
Η ΟΠΟΙΑ ΑΡΧΗ ΘΑ ΔΡΑ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΕΔΡΑ, Θ' ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ, ΘΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΚΑΙ Θ' ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΝΩ Η ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΥΠΕΡ ΠΟΙΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ, ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ, ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ, ΠΟΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΛΟΓΟΔΟΤΕΙ ΣΕ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ..
ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΦΑΝΤΑΣΜΑ, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ, ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ!!!! ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΙΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ,
Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΤΕΛΩΝΕΙΑ, ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΤΟ ΧΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΘΑ ΓΝΩΜΑΤΕΥΕΙ ΕΠΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΘΑ ΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΗ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ, ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ... Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ, ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ..
ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ...
ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΑ 250 ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΗΔΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ, ΚΑΘΕ ΈΛΛΗΝΑΣ, ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΕΞΩΔΙΚΩΣ, ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΣΗΣ ΑΡΜΟΔΙΑΣ ΑΡΧΗΣ, ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ, ΑΙΤΟΥΜΕΝΟΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΩΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ, ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ, ΕΓΚΡΙΝΕΙ, ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΕΙ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΑΥΛΟ, ΑΝΟΜΟ ΜΟΡΦΩΜΑ.
ΑΛΕΛΦΙΑ ΜΟΥ, ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΟΥΣΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΓΩΝΙΣΤΗ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΙΑΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΕΙΣ ΑΡΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗ ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.
ΕΠΕΙΔΗ, ΕΚΧΩΡΕΙΤΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΤΤΟΝΤΑΙ ΒΑΝΑΥΣΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΡΑΞΑΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΩΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΤΟΥ ΕΝΤΟΛΕΑ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ..., ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΗ ΑΥΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΩΣ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ, ΔΙΑ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΔΡΑ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ, ΣΥΝΤΕΛΩΝΤΕΣ ΣΩΡΕΙΑ ΔΙΑΡΚΩΝ ΑΥΤΟΦΩΡΩΝ ΔΙΩΚΟΜΕΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ, ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ, ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ, ΤΗΣ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ- ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ- ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ Κ.Ο.Κ.
ΕΛΛΗΝΕΣ, ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΕΑΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΙΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ. Η ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ Ν' ΑΠΟΔΕΧΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ..
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ - ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ΜΑΣ.. ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ..
ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1.000 ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ (ΜΕΛΗ ΜΑΣ Η ΜΗ), ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΗΝΥΣΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΘΥΝΟΝΤΩΝ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.
Ο ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΔΟΣΗΣ, ΙΣΧΥΕΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΔΟΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ Ε.ΣΥ.
ΘΑ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΑΦΝΗΣ" ΣΤΗ ΟΔΟ ΑΒΕΡΩΦ 1, Τ.Κ.: 17235, ΔΑΦΝΗ ΑΤΤΙΚΗΣ.
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΟΜΙΚΑ..ΔΕΙΤΕ:http://newradiofmb.blogspot.gr/2016/11/blog-post_14.html

Vasilis Theodoropoulos
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ


ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ/ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ,
ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΚΡΙΣΙΜΟΤΕΡΟ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ.
ΑΥΤΗ Η ΝΟΜΙΚΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4389 ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΟ ΦΕΚ. 94/27.05.2016.
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 4389 ΑΥΤΗ Η ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΣΥΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΟΝΟΜΑΣΘΗΚΕ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 01.01.2016 ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΣΟΔΑ ( ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΛΟΓΩ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΑ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ) ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΔΑΠΑΝΗ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΩΣ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΧΩΡΗΣΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΨΗΦΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΝΕΦΕΛΩΔΕΣ ΜΟΡΦΩΜΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΕ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ».
ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ:
1. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΝΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟ.
2. Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΙ
3. ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
4. ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4389/16.
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΛΕΟΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΑΥΤΟ ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥΣ.
Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡ. 250 ΤΟΠΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΑΠΟΣΤΕΙΛΑΝ ΗΔΗ ΕΞΩΔΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΩΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ.
ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΜΕ
ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΩΡΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΕΞΩΔΙΚΑ (ΟΜΟΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ) ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΣΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΘΕΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

ΤΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΞΩΔΙΚΩΝ:
ΓΡΑΦΕΙΟ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΔΑΦΝΗΣ
ΟΔΟΣ ΑΒΕΡΩΦ 1 , Τ.Κ 17235
ΔΑΦΝΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ-ΔΕΙΤΕ:http://newradiofmb.blogspot.gr/2016/06/blog-post_26.html

Artemis Sorras : ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ 1000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ [ ΕΦΟΡΙΑ ] ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ 250 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΓΕΝΟΚΤOΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ. Η ΔΕ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕINAI ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΥΤΟΦΩΡΟ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΑΣΥΛΙΑ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΟΠΛΙΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ [ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ] ΠΡΑΤΤΕΙ ΧΤΥΠΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΤΟ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΒΑΣΗ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ. ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΗΝΥΣΕΩΝ ΣΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΕΝΑΣ Ή ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΤΕ ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΕ [ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΗΝΥΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ] ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΤΑ ΠΟΚΕΜΟΝ. ΒΡΕΣΤΕ ΤΑ ΠΟΚΕΜΟΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΟΥ ΥΨΩΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΙΛΙΟΙ 1000 ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΒΑΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
                                  Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
                                ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★  ☆  ★

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου