Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2016

ΚΥΠΡΙΕ, ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΟΥ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ

Viky Charalambous

ΑΠΟ ΤΟ 1990 ΕΠΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΕΙΣΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΝΕΑ ΕΝΝΟΙΑ- ΑΝΟΜΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ Η "ΔΔΟ", Η "ΔΙΖΩΝΙΚΗ, ΔΙΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ".
ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΕΘΝΗ ΝΟΜΟ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΜΕ... ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ...

ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΑΛΛΑ ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ ΩΣ " APARTHEID", ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΩΣ "ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΤΑΣ"..

ΣΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ 649/1990 ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ Ο.Η.Ε. ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΕΠΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑΣ Μ. ΘΑΤΣΕΡ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΠΡΟΔΕΡΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Γ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ).

ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΝΟΙΑ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ 649/1990, ΑΝΤΙΚΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΚΑΘΟΛΑ ΝΟΜΙΜΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΡΟΝΟΙΕΣ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΨΗΦΙΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΗΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΨΗΦΙΣΜΑ 649/1990.
ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΥΤΟΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΔΔΟ, ΚΑΤΑΣΤΩΝΤΑΣ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΗ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΝΟΙΑ ΠΕΡΙ ΔΔΟ...
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 2003 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΚΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΣΥΓΚΛΗΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ - ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ Γ.Γ. ΤΩΝ ΗΝ. ΕΘΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΝΤΑΟΥΝΕΡ, ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗΣ ΤΗΣ "ΔΔΟ", ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ, ΟΤΙ ΕΜΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΛΥΣΗ ΜΙΑΣ "ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ", ΜΙΑΣ "ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ" ΚΑΙ ΜΙΑΣ "ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ...!!!",
ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΚΩΣ ΚΑΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΤΙΘΕΝΤΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ...
ΚΑΘ' ΟΣΟΝ ΑΥΤΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΥΠΑΡΚΤΑ, ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ..
Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕ, ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ "ΔΔΟ".
ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ "ΤΕΛΕΤΗΣ ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ" ΤΗΣ 11ΗΣ/ 05/ 2015, Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΨΕΥΔΟΠΡΟΕΔΡΟ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΑΚΙΝΤΖΙ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΠΡΟΕΔΡΩΝ, ΙΣΟΤΙΜΩΝ ΚΡΑΤΩΝ..
Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ ΤΑ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΒΡΕΤΤΑΝΩΝ , ΕΝΝΟΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΧΑΣΤΙΚΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ: "ΔΥΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ", "ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΙ" & "ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΙ", "ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ" ..
ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΥΤΕΣ, ΠΛΗΤΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ, ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΡΟΛΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.
Η ΚΥΠΡΟΣ, ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ, ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ. Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΕΙ ΘΑ ΧΑΡΑΞΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ.
ΚΥΠΡΙΕ, ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΟΥ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.
ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ.
ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΣΑΙ ΜΟΝΟ ΣΑΣ ΘΕΑΤΗΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ;;;
ΠΑΡΕ ΤΑ ΙΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ. ΔΩΣΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΥΔΩΣΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥ ΔΥΝΑΤΑ ΩΣ Ο ΕΝΤΟΛΕΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΟΥ.
ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΥΠΡΟΥ".
ΚΑΛΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΕΒΡΕΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ.
ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ.
ΕΣΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΑΜΕΤΟΧΟΣ;

=================================================================================

Ο ΚΥΠΡΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Η ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΟ...

ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΑΜΕΡΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΗ ΓΕΝΕΥΗ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ, ΤΟ ΕΔΑΦΙΚΟ, Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ, ;;;;

ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΩΑΣ ΤΑΣ ΦΡΕΝΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ, ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΕΠΑΛΞΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ;

ΑΡΘΡΟ 44 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ:
ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ:
(Δ) ΛΟΓΩ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ Η ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ Η ΛΟΓΩ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΜΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΚΑΘΙΣΤΩΣΗΣ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΙΝ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΑΥΤΟΥ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΔΩΘΕΙΣΑ ΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
ΚΑΛΕΙΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΕΙΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΙΚΑΝΟΥ ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΛΟΓΩ ΒΑΡΙΑΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΣ, ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΑ ΤΟΣΟ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΤΕΘΕΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΔΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΖΩΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!
ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ - ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ:
Α. ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΟΥΚΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ. Γ.Γ. ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡIΣΗΣ ΛΙΜΕΝΩΝ, ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΟΥ..:
<<Eδώ θα δώσω μια δική μου μαρτυρία. Εκείνο το βράδυ της 1ης Δεκεμβρίου 2016, λίγο πριν ο Αναστασιάδης πάει στο "δείπνο" με τον Ακκιντζί, ήμουν στο προεδρικό σε μια εκδήλωση την οποία μετά βίας κατάφερε να προσφωνήσει ο Αναστασιάδης.
Ήταν ένα μάτσο κρέας που ΔΕΝ επικοινωνούσε με το περιβάλλον.
Λίγο πρίν τις 8 έφυγε η καλύτερα τον κουβάλησαν στο αυτοκίνητο.
Δεν ήταν έκπληξη το ότι συμφώνησε σε όλα....>>
Β. ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΥΠΡΙΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:
"σου μεταφέρω μια πληροφορία σχετικά με την συμπεριφορά του ΠτΔ, στην πρόσφατη επίσκεψη του Προέδρου Ολάντ. Ο δικός μας (εννοεί τον Πρόεδρο Αναστασιάδη) ήταν στρακόττον στο μεθύσι και έλεγε ανοησίες. Μάλιστα τα παραπατήματα του καταγράφηκαν σε κάμερες τις οποίες όμως ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος με διάφορα επιχειρήματα, από πιέσεις και κολακείες μέχρι επίκληση .... εθνικών συμφερόντων, κατάφερε να μην προβληθούν.>>>
Οι μαρτυρίες ανθρώπων που καθημερινά διαπιστώνουν το πρόβλημα που έχει ο Πρόεδρος με το αλκοόλ είναι χιλιάδες. Πατήστε στους πιο κάτω συνδέσμους για να δείτε τα σχετικά φιλμάκια. Τα σχόλια δικά σας:
Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
 ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★  ☆  ★

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου