Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016

Έχετε απορία για ποιο λόγο αδυνατούν οι περισσότεροι Συνέλληνες να αποδεχτούν την ΑΛΗΘΕΙΑ , ή το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ή την ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ;;;;;


Έχετε απορία για ποιο λόγο αδυνατούν οι περισσότεροι Συνέλληνες να αποδεχτούν την ΑΛΗΘΕΙΑ , ή το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ή την ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ;;;;;ή και την απλή ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ;;;;

H συχνότητα του ματιού είναι στο 1/10 του δευτερολέπτου δηλαδή στα 10 ΗΖ(ΧΕΡΤΖ) ....η συχνότητα της καρδιάς είναι στα 1,5 με 2 HZ , η απόκριση του εγκεφάλου είναι στα 500 ΗΖ περίπου .....αυτές είναι οι μέσες τιμές συχνοτήτων λειτουργίας της καρδιάς , των αισθήσεων και του εγκεφάλου ....δηλαδή το ίδιο το ανθρώπινο σώμα συγχρονίζεται μέσα σε 1000 περίπου ΗΖ ...... η μικρότερη συχνότητα που μπορεί να εκπεμφθεί από ηλεκτρονικά μέσα είναι τα 4ΗΖ- δηλαδή 2 φορές πάνω από το χτύπο της καρδιάς και το ρυθμό αιμάτωσης του ανθρώπινου εγκεφάλου , και η μέγιστη φθάνει ΤΕRΑ - ΗΖ ( ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΚΑ ΣΤΗ ΔΩΔΕΚΑΤΗ ΗΖ ) .... βάλε τα βαρέα μέταλλα που τρώμε και αναπνέουμε σε καθημερινή βάση και επικάθονται στο φλοιό και στους νευρώνες του εγκεφάλου συν το συντονισμό από όλες τις γκάμες των συχνοτήτων LF, ELF , HF , (HAARP) , μικροκυματικές κινητών τηλεφώνων και άλλες τόσες .....καθημερινά ο ανθρώπινος εγκέφαλος ψήνεται από δισεκατομμύρια συχνότητες , οι οποίες ταλαντώνουν τους νευρώνες και με τη βοήθεια των βαρέων μετάλλων δημιουργούν βραχυκυκλώματα ή ανοιχτοκυκλώματα μέσα στον εγκέφαλο,καταστρέφοντας πλήρως το συνειδητό μέρος , τη λογική και το αυτονόητο .....δημιουργώντας μόνο πυκνωτές ή κουμπαράδες αποθήκευσης άχρηστης γνώσης και πληροφορίας οι οποίες άγουν τον άνθρωπο στην καθημερινή εκπλήρωση συγκεκριμένων κύκλων λειτουργίας ,δημιουργώντας την τεχνητή νοημοσύνη και ευφυΐα που τον καθιστούν χρήσιμο για πεπερασμένο αριθμό εφαρμογών ...ασυνείδητα γίνεται ρομποτ χωρίς να το αντιλαμβάνεται και οτιδήποτε έξω από αυτό το μικρόκοσμο ενσωμάτωσης και επιβίωσης του μοιάζει ΑΝΑΛΗΘΕΣ!!!! .........το εγχείρημα της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ είναι ΆΘΛΟΣ δεδομένου των ασύμμετρων συνθηκών και απειλών που καθιστούν εξ αρχής τον πόλεμο της ίδιας της νόησις ασύμμετρο ......ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ......γιατι πολύ απλά δεν υπάρχει και τίποτε άλλο από την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ......Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ !!!!

ΠΗΓΗ:wikipedia : Με το όνομα Χερτζ, ή Χερτς, ονομάζεται στη Φυσική, η μονάδα μέτρησης συχνότητας οποιουδήποτε σύντομου περιοδικού φαινομένου. Η μονάδα, που συμβολίζεται διεθνώς με τα λατινικά γράμματα Hz, αφορά περίοδο ενός δευτερολέπτου και είναι ίση με «ένα κύκλο ανά δευτερόλεπτο». Με πιο απλά λόγια, συχνότητα ενός χερτζ σημαίνει ότι το φαινόμενο που μελετάμε συμβαίνει μια φορά το δευτερόλεπτο, ή διαφορετικά ότι μια πλήρης ταλάντωση ολοκληρώνεται σε χρόνο ενός δευτερολέπτου. Το χερτζ ανήκει στο Διεθνές Σύστημα Μονάδων μέτρησης.
========================================================================
Η Ελληνική Παιδεία μου, μου επιτρέπει να σέβομαι κάθε άνθρωπο και κάθε άλλη αυτόχθονα φυλή του πλανήτη. Όλα όμως στη φύση του Σύμπαντος έχουν τα όριά τους, έτσι κι ο σεβασμός μου θα σταματήσει εκεί που θα απειληθεί το παραμικρό στοιχείο του Ελληνισμού και του Γένους μου απ' οποιονδήποτε. Δεν θα είμαι εγώ, ο Έλληνας, που θα απαρνηθώ τον Φωτοδότη Ελληνισμό για χάρη μιας άμορφης αταξίας του όχλου με την ταμπέλα «Παγκοσμιοποίηση». Εγώ, θα είμαι αυτός που θα σεβαστεί πως η ίδια η φύση έχει τάξη και διαφορετικότητα ανάμεσα σε κάθε μορφή ζωής και ενέργειας. Θα είμαι αυτός που θα υπερασπιστεί αυτόχθονες φυλές της Γης ώστε να κρατήσουν τα Ιερά τους χώματα, να παλέψουν για την ταυτότητά τους και τον Πολιτισμό τους και να απαρνηθούν τη νόθευση του Γένους τους. Τις αναμείξεις φυλών και γενών τις θεωρώ παραφύσιν ύβρεις.
Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★  ☆  ★

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου