Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΧΑΖΑΡΟΣ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΝΑΚΛΗΤΟ ΤΟΝ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛ. ΕΘΝΟΥΣ ΑΡ. ΣΩΡΡΑ !!

 Γιάννης Καλογερόπουλος 
ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΗ ΑΝΤΙΝΟΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ < Ε.ΣΥ. > ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ !!!
ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ .... ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΠΟΣΤΩΝ .... ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ !!
====
ΠΡΙΝ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ-ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΜΗΘΕΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΧΟΝΤΑ ...
ΤΑ ΕΧΕΓΓΥΑ ... ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ... ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ...
<< ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΥΣ >> ....
ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ......
ΑΝΕΚΛΗΤΑ ... ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΑ ΙΣΧΥ ..... ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥΣ δλδ
ΤΗΝ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ !!!!
ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ...
ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΗΣΗ ΕΠΙΛΕΞΕΙ !!!
ΚΑΙ
ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΝΟΜΙΜΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ...
ΚΑΙ ...
ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ
ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΚΥΡΙΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ !!
1) ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΓΕΝΗΣ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ
ΚΑΙ
2) ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΡΙΝΟΥΝ ( δεοντολογικά ) ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ( νομικά και οικονομικά ) ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΖΟΥΝ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΚΛΗΡΟ-ΝΟΜΟΥΣ !
ΟΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ -ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΑΝ ΜΕ << ΟΡΟΥΣ >>
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΓΚΛΗΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΑ ΙΣΧΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ - ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ !!
οι όροι αυτοί αναφέρονται ρητώς στο πληρεξούσιο του δημάρχου που ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ έβγαλε δημόσια και είναι επικυρωμένοι παγκόσμια !!
ΑΡΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ !!!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ..... ΓΝΩΡΙΖΕ !!
==
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΑΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ Η ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΙΝΗ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ ΑΠΟ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ !!!!!
ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ !!!
ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ-ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΟΘΕΙ Η ΝΟΜΗ !
ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ !
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΑΝΑΔΟΧΟΥΣ ???
Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ....
ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΕΚΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ << ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ >> ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ !
ΑΥΤΟΣ Ο ΕΛΕΚΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η < < ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ > > !
ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΑΥΤΟ << ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ >> ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ .. Η ..
ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ < Ε.ΣΥ. > ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ ΔΙΕΠΕΙ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ-ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟ-ΝΟΜΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ !!
.... ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΟΙ ΑΝΑΔΟΧΟΙ ΠΑΡΕΚΛΙΝΟΥΝ ... ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ
<< Β Ε Τ Ο >> !!!
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΕΛΕΚΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ << ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ >> ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΛΗΤΟΣ !
ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΟΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΔΟΧΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ < Ε.ΣΥ. > ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ !
ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΟΜΦΗ Η ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΗ Η ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΟΧΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΕΛΕΚΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ Ε.ΣΥ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ .. ΟΥΤΕ ΤΟ << ΒΕΤ Ο >>.. ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΟΥΣ ΑΣΥΔΟΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ???
ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ..............
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΛΗΤΟΣ ......
ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ... ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ... ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΛΕΚΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ - ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ !!
ΠΟΥ ΜΟΝΟ Ο ΣΩΡΡΑΣ - ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ !
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!
ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ !
== ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ....
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΚΑΙ ... ΜΗ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΤΟΥ.
ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑ-ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΛΗΤΟΣ Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΤΑΧΑ .....
ΚΑΙ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ !!!
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΚΑΛΕΣΟΥΝ !!
ΠΟΙΟΝ ???
... ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΕΧΡΙΣΑΝ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΝΕΓΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΑ ΙΣΧΥ .........
ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ......
ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ 70 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ....
ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΚΑΛΕΣΟΥΝ !!
ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΟΜΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ !!!!
ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ !!!
ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΧΑΖΑΡΟΣ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΝΑΚΛΗΤΟ ΤΟΝ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !!
                                Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
                              ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★  ☆  ★

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου