Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2016

ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ:Ποινική Δίωξη εναντίον Υπουργών και Βουλευτών!!

Viky Charalambous
24 Δεκεμβρίου 2014
Ποινική Δίωξη εναντίον Υπουργών και Βουλευτών:
Για να ασκηθεί ποινική δίωξη εναντίον υπουργών και βουλευτών, απαιτείται άδεια από την Βουλή (άρθρα 61-62 και 86 Συντ., ν.3126/2003).
Εάν η άδεια δεν δοθεί, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η υπόθεση ΔΕΝ μπαίνει στο αρχείο (όπως λανθασμένα πιστεύεται), αλλά το δικαίωμα της παροχής άδειας για την ποινική δίωξη μεταβιβάζεται στην επόμενη (ες) Βουλή (ες), αρκεί βέβαια να μην έχει, εν τω μεταξύ, παραγραφεί το έγκλημα.
Αυτός είναι ο λόγος που οι περισσότερες (σχεδόν όλες) οι υποθέσεις κατά πολιτικών έχουν αρχειοθετηθεί…λόγω παραγραφής.
Και τούτο συμβαίνει διότι –ιδιαίτερα για τους υπουργούς- ο χρόνος παραγραφής είναι μόνο 5 χρόνια από την διάπραξη του εγκλήματος.
Οπότε καμία υπόθεση δεν αρχειοθετείται ως τελεσίδικη επειδή διαδικαστικά δεν εδόθη άδεια για δίωξη από την Βουλή.
Οι υποθέσεις αρχειοθετούνται τελεσίδικα, μόνο λόγω παραγραφής, ή έκδοσης αμετάκλητης απόφασης του δικαστηρίου.
Όμως όλα τα παραπάνω δεν ισχύουν για το έγκλημα της Εσχάτης Προδοσίας, το οποίο είναι ΑΠΑΡΑΓΡΑΠΤΟ (άρθρο 120 Συντ.).
Συνεπώς το δικαίωμα δίωξης και δίκης των νυν προδοτών μεταφέρεται στις επόμενες Βουλές.
Η Εσχάτη Προδοσία, είναι Πολιτικό Έγκλημα (σύμφωνα και με την πάγια ελληνική και διεθνή νομολογία), και αρμόδια για την εκδίκασή της είναι τα Τακτικά Ορκωτά Κακουργιοδικεία (άρθρο 97 Συντ.) .
Η τύχη των πολιτικών διοικούντων στην πραγματικότητα βρίσκεται στα χέρια αυτών που τους ψηφίζουν. Άρα εάν είναι προδότες, τότε έχουμε την υποχρέωση να πράξουμε τα δέοντα και να τους φέρουμε ν' αντιμετωπίσουν τη δικαιοσύνη.
Και οι δικαστές επίσης, εκτελούν λειτούργημα.. κατ' εντολή και πάλι του Λαού. Άρα αν το θέλετε, στην πραγματικότητα, το έθνος και ο λαός του είναι που έχει το πάνω χέρι.. Φτάνει να μην χειραγωγείται, να μην επαναπαύεται και να αν το θέλετε να κατευθύνεται σαν τα αρνιά στο μαντρί είτε από βόλεμα είτε από ανάγκη είτε από άλλο λόγο.
Είμαστε πάνω από όλα άνθρωποι, έχουμε περηφάνια, έχουμε υποχρέωση να μεταφέρουμε την σκυτάλη στις επόμενες γενιές. Δεν μας ταιριάζει να αποδεχόμαστε αυτούς που καταχράζονται τη ψήφο που τους δόθηκε, τους εσωτερικούς διεφθαρμένους πολιτικούς της δεκάρας και τους εξωτερικούς τοκογλύφους ενορχηστρωτές που πραγματοποιούν την αφαίμαξη κάθε υγιούς κυττάρου της χώρας.
Είναι επιτακτική η ανάγκη για την επιβολή μιας βιώσιμης λύσης, η οποία θα προστατεύει τη χώρα, χωρίς να τίθεται σε κίνδυνο η εθνική και εδαφική της κυριαρχία και ακεραιότητα, όπου θα προστατεύονται τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών τα οποία αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο του Δημοκρατικού πολιτεύματος και που κατοχυρώνονται και προστατεύονται από το Σύνταγμα μας.
Γρηγορούμε, πληροφορούμαστε, μελετάμε, απαιτούμε, πράττουμε.

                                       Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
                                     ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★  ☆  ★

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου