Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016

ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΙΕΡΕΩΝ ΣΟΥ;

Vasilis Theodoropoulos
ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΣΣΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΛΗΡΙΚΟΥ; ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΙΕΡΕΩΝ ΣΟΥ; ΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ «ΣΩΤΗΡΙΑ» ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 300 Μ.Χ.Χ. ΕΠΕΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΙ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑΣ ΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΝΟΘΕΙΣΜΟΥ. ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΧΥΘΗΚΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ (ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΩΧΡΙΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ) ΜΕ ΕΙΚΟΣΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΝΙΚΩΝΕΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑΣΦΑΞΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΚΟΝΗ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΕΟΣΤΑΛΤΟΙ ΟΙ ΟΘΩΜΑΝΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΑΝ ΩΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΣΕ ΡΟΛΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΑΝ ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΟΛΗ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΕΜΙΟΙ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΩΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΦΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΝΙΞΗ λΜΕ ΣΦΑΓΕΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ , ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΕ ΕΣΩΣΑΝ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Η ΘΕΟΔΟΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ. ΠΟΣΟ ΨΕΜΑ ΑΡΑΓΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΩΡΕΣΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ; ΠΟΣΗ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΣΗ ΛΗΘΗ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ;

ΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣBΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΓΟΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ.;;;;
ΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΩΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ;;;;
ΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΕΙ ΣΤΟ D.Ν.Α ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΤΟΤΕ ΑΣ ΓΙΝΕΙ Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΣΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝOΥΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ. !!!!
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΙΘΑΓΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟ ΚΑΙ ΕΝΙΑΙΟ.!!!!!!
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΟΣ .!!!! ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΟΙ ΔΙΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ.
Ο ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».!!!!
Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★  ☆  ★

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου