Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2016

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ.

Artemis Sorras
(ΣΧΟΛΙΟ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΤΗΣ Χ.Α.)
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ????????? ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ????? ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ?????? ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ????? ΨΗΦΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ. ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΟΥ ΧΩΡΑΣ. ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ???? ΧΑΖΟ ΧΑΜΕΝΟ ΧΑΪΒΑΝΙ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΠΕΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ/ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΒΑΠΤΙΖΟΥΝ ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΖΩΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ. ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΚΟΥ ΝΑΖΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΚΕΝΑΖΙΜ.
ΡΕ ΧΑΜΙΝΙΑ ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΕΥΘΕΩΣ, ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΕ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ??????????????? ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΝΑΖΙ ΑΣΚΕΝΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.
ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΟΧΙ ΝΑ ΑΥΘΑΔΙΑΖΟΥΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΟΜΜΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΔΗ ΞΕΝΟΦΕΡΤΗ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ, ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΦΑΞΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΕΚΛΕΨΑΝ ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΠΡΟΣΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΑΝ ΟΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΟΥ.
ΑΙΩΝΙΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΡΥΦΕΣ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ.
ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΣ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★  ☆  ★

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου