Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016

ΤΑ ΜΜΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ...

Athanasios Dimitrios Ntompros
ΤΑ ΜΜΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ...............
ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΤΕΧΝΗΕΤΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΛΕΞΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΩΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ...........
ΠΟΙΟ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙΓΕΣΑΙ...........
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ.......
<<Γερμανικά ΜΜΕ: Γιατί οι δανειστές, ενώ ενοχλήθηκαν πολύ από τον μποναμά Τσίπρα, ξεπάγωσαν τα μέτρα για το χρέος
Αυτό δεν έχει ξανασυμβεί στα επτά χρόνια της ελληνικής κρίσης χρέους, σχολιάζει σήμερα η Süddeutsche Zeitung: «Η διαμάχη μεταξύ οφειλέτη και πιστωτών διευθετήθηκε εντέλει την παραμονή Χριστουγέννων. Φέτος ο πρωθυπουργός Τσίπρας επέλεξε την τόσο σημαντική αυτή μέρα για να ενημερώσει τους πιστωτές ότι παρά το εφάπαξ δώρο Χριστουγέννων (…) θα τηρήσει όλες τις δεσμεύσεις στο πεδίο των περικοπών και μεταρρυθμίσεων.
Είναι μια υπόσχεση όπως πολλές άλλες. Το ότι οι πιστωτές εξέφρασαν άμεσα τη χαρά τους γι' αυτό αποσύροντας μάλιστα τις απειλές για πιθανές κυρώσεις, προκαλεί έκπληξη αν αναλογιστεί κανείς την εμπειρία των τελευταίων χρόνων.
Η αντίδραση καταδεικνύει όμως και το ζητούμενο για οφειλέτη και πιστωτές: θέλουν να αποφύγουν το ενδεχόμενο αναζωπύρωσης της κρίσης στην υπερχρεωμένη και πολιτικά εύθραυστη χώρα η οποία συν τοις άλλοις φιλοξενεί και πολλούς πρόσφυγες».
«Επιπλέον όμως φαίνεται να επικρατεί η αντίληψη ότι ο πρωθυπουργός μιας δημοκρατικής χώρας πρέπει να έχει το δικαίωμα να αποφασίζει κυρίαρχα πώς θα ξοδέψει πρόσθετα έσοδα. Η κατάσταση περιπλέκεται όμως από το γεγονός ότι τα χρήματα με τα οποία οι δανειστές παρέχουν εγγυήσεις για το ελληνικό χρέος είναι των ευρωπαίων φορολογούμενων. Υπό την έννοια αυτή (οι πιστωτές) είναι σχεδόν υποχρεωμένοι να εξετάζουν πολύ προσεκτικά κυρίαρχες αποφάσεις, προκειμένου να αποδείξουν στους πολίτες τους ότι δεν επιτρέπουν στην Αθήνα να κάνει ό,τι θέλει».
Οι παροχές Τσίπρα «ενόχλησαν πολύ»
Η Frankfurter Allgemeine Zeitung σχολιάζει: «(…) Η ελληνική κυβέρνηση διατείνεται ότι δεν ανέλαβε νέες δεσμεύσεις έναντι της ευρωζώνης. Από το Eurogroup ακούγεται ότι το δώρο Χριστουγέννων μπορεί να γίνει αποδεκτό, όσο η Ελλάδα τηρεί τους δημοσιονομικούς στόχους για το 2016. Οι χώρες της ευρωζώνης όμως έπρεπε να παγώσουν τα μέτρα ελάφρυνσης του χρέους για να στείλουν και ένα μήνυμα. Το ότι η Αθήνα ανακοίνωσε σχεδόν αμέσως μετά τη σύνοδο του Eurogroup μονομερώς το δώρο Χριστουγέννων για τους συνταξιούχους ενόχλησε πολύ».
Σε διαφορετικό μήκος κύματος η ανάγνωση της εφημερίδας Neues Deutschland: «Όχι, δεν θυμίζει δώρο Χριστουγέννων. (…) Τα κίνητρα του Ντάισελμπλουμ είναι διαφορετικά: ο Οίκος Αξιολόγησης Moody´s προειδοποίησε πολύ πρόσφατα για τον κίνδυνο αποτυχίας του δανειακού προγράμματος για την Ελλάδα και συγκεκριμένα ότι χωρίς απομείωση του χρέους, η χώρα δεν θα είναι σε θέση να εξυπηρετήσει δάνεια που λήγουν το 2017. Μια χώρα που εξαρτάται από τους θεσμούς έχει σαφέστατα μεγαλύτερη αξία από μια χώρα που έχει πτωχεύσει».>>
ΠΗΓΗ...http://www.iefimerida.gr/news/309627/germanika-mme-giati-oi-daneistes-eno-enohlithikan-poly-apo-ton-mponama-tsipra-xepagosan?ref=yfp
============================================================================
ΕΝ ΟΨEI 2017 ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΩΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΝΑΝΤΙΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΔΩΡΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΠΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΟ ΥΠΕΡΤΡΙΠΛΑΣΙΟ...........
ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ .ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ............
ΓΙΑ ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ........
Το Λουξεμβούργο, κράτος-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις 31 Μαρτίου 2014 (πριν ένα χρόνο δηλαδή) είχε συνολικό εξωτερικό χρέος (δημόσιο και ιδιωτικό) που ανερχόταν στο αστρονομικό ύψος των 3.472.282.000.000 δολ. Δηλαδή, το χρέος αυτό αντιστοιχεί στο 3.443% του ΑΕΠ!
........Η Γερμανία έχει χρέος της τάξης των 2.851.467.000.000 δολ. που αντιστοιχεί στο 142% του ΑΕΠ και στον κάθε πολίτη αναλογεί χρέος 57.755 δολ.
........Η Γαλλία έχει χρέος της τάξης των 2.556.980.000.000 δολ. που αντιστοιχεί στο 182% του ΑΕΠ και στον κάθε πολίτη αναλογεί χρέος 74.619 δολ.
........Η Ολλανδία (Κάτω Χώρες) έχει χρέος της τάξης των 2.526.895.000.000 δολ. που αντιστοιχεί στο 344% του ΑΕΠ και στον κάθε πολίτη αναλογεί χρέος 226.503 δολ.
........Η Ιταλία έχει χρέος της τάξης των 2.748.126.000.000 δολ. που αντιστοιχεί στο 108% του ΑΕΠ και στον κάθε πολίτη αναλογεί χρέος 36.841 δολ.
.........Η Ισπανία έχει χρέος της τάξης των 1.283.184.000.000 δολ. που αντιστοιχεί στο 167% του ΑΕΠ και στον κάθε πολίτη αναλογεί χρέος 52.045 δολ.
..........Το Βέλγιο έχει χρέος της τάξης των 1.286.918.000.000 δολ. που αντιστοιχεί στο 266% του ΑΕΠ και στον κάθε πολίτη αναλογεί χρέος 113.603 δολ.
..........Η Αυστρία έχει χρέος της τάξης των 820.010.000.000 δολ. που αντιστοιχεί στο 200% του ΑΕΠ και στον κάθε πολίτη αναλογεί χρέος 90.128 δολ.
..........Η Φινλανδία (χώρα του Όλι Ρεν) έχει χρέος της τάξης των 577.700.000.000 δολ. που αντιστοιχεί στο 155% του ΑΕΠ, και στον κάθε πολίτη αναλογεί χρέος 68.960 δολ.
ΑΥΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ?????????????
ΤΟ ΜΕΓΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΧΡΕΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ???
Η' ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ???????
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ.....ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟ-ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΤΗΝΟ-ΒΟΥΛΙΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ??????
ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΕΛΛΗΝΑ??????????????
ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ??????
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΥΝΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟ-ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ........
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΥΒΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΑ ΣΙΧΑΜΕΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ..........
ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ.........
ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ .....ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ?????????????
Ε.ΣΥ.... Ε..Λ..Λ..Η..Ν..Ω..Ν.....Σ..Υ..Ν..Ε..Λ..Ε..Υ..Σ..Ι..Σ
Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!!!!!!!!!
                                  Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
                               ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★  ☆  ★

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου