Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2016

H «ΑΓΙΑ ΚΟΚΑ» ΚΑΙ Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΑΪ ΒΑΣΙΛΗ- Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΗΣ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ!

Artemis Sorras 22/12/2015
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΨΑΧΤΕ ΡΩΤΗΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΑΝ ΤΟ 1800 ΤΟ 1700 ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΣΩ ΠΑΤΕ ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΪ ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΔΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΡΑΝΔΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΠΟΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΤΑ ΤΕΛΩΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ 1900 ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΪ ΒΑΣΙΛΗΣ. 
ΑΚΟΥΣΤΕ Η ΕΒΡΑΪΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ, ΤΗΝ ΠΑΝΤΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ΕΒΡΑΙΟ ΑΪ ΒΑΣΙΛΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ. ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΤΟΛΗ ΑΣΠΡΑ ΓΕΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΕΜΑΘΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΛΕΕΙ. ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΪ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ [ ΜΕ ΕΝΑ Ν ] ΚΑΙ Η ΔΗΘΕΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΩΝ ΖΩΝΤΩΝ ΖΩΩΝ, ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΚΕΡΑΤΑ ΤΑΡΑΝΔΟΥ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΕΡΑΤΑ.
ΕΤΣΙ ΤΑ ΖΩΑΑΑ ΤΩΝ ΖΩΩΩΝΝ ΜΑΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΓΕΛΟΙΑ ΔΟΛΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ ΤΟΥΣ [ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΑΪ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ] ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ. ΓΙΑ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙ ΘΕΤΕΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΣΕ ΣΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑ, ΠΩΣ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΤΟΥ ΟΡΘΟΥ ΤΟΥ ΥΠΑΡΚΤΟΥ. ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ, ΣΤΟΝ ΕΥΑΤΟΝ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ, ΣΥΝΤΗΡΩΝΤΑΣ ΕΣΥ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΛΟΥΤΟ, ΧΡΟΝΟ, ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΤΟΥΣ. ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΔΗΘΕΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ


H «ΑΓΙΑ ΚΟΚΑ» ΚΑΙ Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΑΪ ΒΑΣΙΛΗ-
Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΗΣ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ!

                                    Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
                                  ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★  ☆  ★

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου