Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017

ΣΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΚΑΤ' ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, Η ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΑ Η ΔΙΚΗ

Viky Charalambous
ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ, ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΜΑΣ ..."ΑΓΑΠΗΣΑΝ" ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΟΤΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΜΕΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ Ο ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ.
ΟΣΟ ΚΤΥΠΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΕΜΦΑΝΗΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΛΕΧΘΕΝΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟΠΟ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ Ε.ΣΥ.
ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΑΓΚΕΣ, ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ, ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ, ΣΥΜΦΩΝΕΙΣΤΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΡΑΠΤΩΣ, ΔΩΣΤΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΙΣΦΕΡΘΕΝΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΦΕΚ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΣ.
ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΟΠΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ...
ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ..
ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕKΤΕΛΕΣΤΕΙ Η ΠΡΑΞΗ ΛΟΓΩ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ, ΤΟΤΕ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.
ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΤΕ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ ...
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΚΑΤ' ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, Η ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΑ Η ΔΙΚΗ ΕΝΩΠΙΟΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΜΙΚΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ...
ΑΠΛΑ ΟΜΟΡΦΑ ΣΤΑΡΑΤΑ.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΜΕΘΟΔΟ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ;
ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ...
Α.ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ:ΚΥΡΙΕ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΕ Η ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ EINAI ΣΤΗΝ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡ. ΕΛΛΑΔΟΣ - ΔΕΙΤΕ:http://newradiofmb.blogspot.gr/2017/01/einai-600.html
ΣΕ ΚΑΤ' ΙΔΙΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΓΝΩΣΤΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2015.
ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ:
"ΘΑ ΠΡΟXΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΤΥΠΗ ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ (600 ΔΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ 2,3 ΤΡΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ), ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.
ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΡΕΥΝΑ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ, ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΩ ΟΠΟΙΟΝ ΚΡΙΝΩ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΤΩΘΕΙ Η "ΑΤΥΠΗ ΜΑΣ" ΑΝΑΚΡΙΣΗ, ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΕΞ΄ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟ, ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ..
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΟΛΥΩΡΗ "ΑΝΑΚΡΙΣΗ", ΜΕ ΣΩΡΕΙΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ, ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΩΝ, ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ, ΑΝΤΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΑ, ΔΕΧΘΗΚΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ.
ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΡΤΥΡΩΝ, ΛΕΚΤΕΑ ΤΑ ΕΞΗΣ:
"ΚΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΤΑΘΕΣΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΘ'ΟΛΑ ΑΛΗΘΗ".
ΑΥΤΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΔΗΛΩΣΩ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ..
ΟΜΩΣ, ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΔΕΝ ΔΥΝΑΜΑΙ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ, ΔΙΟΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΟΥ..
ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ..
                                    Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
                                  ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★  ☆  ★

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου