Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2017

Οι γνωστοί-άγνωστοι , τα υπαλληλάκια του παρακράτους σε διατεταγμένη υπηρεσία....

Αθανασία Γεωργοσοπούλου
Οι γνωστοί-άγνωστοι , τα υπαλληλάκια του παρακράτους σε διατεταγμένη υπηρεσία εχθές , πρώτη ημέρα του έτους τους, πέρασαν από την Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ 2 δια να μας κάνουν ποδαρικό...
Αυτό που δεν σκέφθηκαν βέβαια τα παιδιά αυτά είναι ότι πίσω από τα περί δήθεν απάτης βρίσκεται η πλήρης διάψευση των όσων δήθεν καταγγέλουν, ήτοι ο κληρονομικός πλούτος των ΕΛΛΗΝΩΝ,που το καθεστώς της Παγκόσμιας Τραπεζοκρατίας προσπαθούσε δια αιώνες να κρύψει από εμάς τους Πολίτες , υπεξαιρώντας οι ίδιοι και αξιοποιώντας σε βάρος δικό μας αυτόν τον δικό μας πλούτο...........
Αγαπητά παραπλανημένα παιδιά του Καθεστώτος σας ενημερώνουμε οτι οι Έλληνες πια γνωρίζουμε τον πλούτο μας και ξέρουμε και τον τρόπο δια να τον διεκδικήσουμε.
Επομένως, όσο κι αν βανδαλίζετε τα γραφεία των Ελλήνων Αυτοχθόνων Ιθαγενών, όσο κι αν προβαίνετε σε απειλές κατά της ζωής μας δεν θα μας αποτρέψετε απ΄ το να παραλάβουμε τον κληρονομικό μας πλούτο και να εγκαθιδρύσουμε την Ελλήνων Πολιτεία δια να θέσουμε δια του πλούτου μας την πατρίδα μας σε μια αειφόρο ανάπτυξη...
Άρα ότι κι αν κάνετε , εσείς οι γνωστοί άγνωστοι , εσείς που μόνο δια να καταστρέφετε και ν'αποδομείτε κατασκευασθήκατε , σας ενημερώνουμε ότι εμείς που ήρθαμε δια να δημιουργήσουμε, θα σταματήσουμε τις δράσεις μας μόνο αφού εγκαθιδρυθεί η Ελλήνων Πολιτεία, κι αυτό επειδή μετά την Εθνοσυνέλευση θα αναλάβουν δράση εκτέλεσης των αποφάσεών μας, οι εκλεγμένοι μας εκπρόσωποι μέσα από άμεσες δημοκρατικές διαδικασίες....
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ .
ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣ ΧΕΙΡΑΣ ΜΑΣ .
Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΣΑΙ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ !!!
                                                                -)(- -)(- -)(- -)(-
Γεώργιος Ζατικόπουλος

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ

ΣΥΣΤΑΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ν. 4389 27/5/2016
1)Συνίσταται ανεξάρτητη Διοικητική αρχή, χωρίς νομική προσωπικότητα, με την επωνυμία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.)( στο εξής η ‘’Αρχή’’)με σκοπό τον προσδιορισμό, την βεβαίωση και την είσπραξη των φορολογικών, τελωνειακών και λοιπών Δημοσίων εσόδων που άπτονται του πεδίου των αρμοδιοτήτων της. 
2) Η Αρχή απολαύει λειτουργικής ανεξαρτησίας, διοικητικής και οικονομικής αυτοτέλειας και δεν υπόκειται σε έλεγχο ή εποπτεία από κυβερνητικά όργανα, κρατικούς φορείς ή άλλες διοικητικές αρχές. 
Ουσιαστικά το καθεστώς με την ψήφιση αυτού του νόμου παραδίδει ανεκκλήτως την Δημοσιονομική πολιτική του κράτους σε μία ‘’ΑΡΧΗ’’ χωρίς νομική προσωπικότητα, που σημαίνει χωρίς νομική ύπαρξη, άρα ανύπαρκτη και κατά συνέπεια σε ένα φάντασμα. 

Αυτό το ‘’φάντασμα’’ θα εισπράττει όλα τα έσοδα του κράτους, δεν θα ελέγχεται από κανέναν απολύτως ,τα μέλη της θα έχουν πλήρη ασυλία, θα καθορίζει την δημοσιονομική πολιτική που περιλαμβάνουν τα Τελωνεία, ο κλάδος της Υγείας, το χημείο του κράτους, θα γνωματεύει επί Δικαστηρίων και των Θεμάτων Ασφαλείας, θα ορίζει την μισθολογική – διοικητική πολιτική που έχει σχέση ιδιωτικού Δικαίου, το ύψος των φόρων, την ανταποδοτικότητα αυτών και τις συνέπειες στην Ελληνική κοινωνία. 

Επίσης θα γνωμοδοτεί, θα εισηγείται και θα πρέπει να έχει σύμφωνη γνώμη για όλες τις οργανικές θέσεις των Ν.Π.Δ.Δ. και των Ο.Τ.Α. Δικαστικών Αρχών, Ασφάλειας και όλων των Δημοσίων Υπηρεσιών. 

Με ποιο συνταγματικά νομικό ή λογικό πλαίσιο ψηφίστηκε από το Ελληνικό κοινοβούλιο αυτός ο νόμος δια του οποίου μια ‘’ΑΡΧΗ’’ χωρίς νομική ύπαρξη θα καθορίζει την επενδυτική, αναπτυξιακή, και χρηματοδοτική πολιτική οι οποίες αποτελούν βασικότατη συνθήκη δια την ύπαρξη και την επιβίωση ενός κράτους. 
Εάν η εκχώρηση καθηκόντων, Συνταγματικά καθορισμένων Κυβερνητικών Θεσμών, σε μία ‘’ΑΡΧΗ’’ χωρίς νομική ύπαρξη δεν είναι κατάλυση Συντάγματος και παράδοση Εθνικής Κυριαρχίας , τότε τι είναι ?

Δια της εν λόγω ‘’ΑΡΧΗΣ’’ συστήνεται ένα νέο παράλληλο ΑΦΑΝΕΣ – ΑΥΛΟ ΚΡΑΤΟΣ, το οποίο ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΣΟΔΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΗΓΗ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΗΤΟΙ ΘΑ ΑΡΧΕΙ ΑΦΑΝΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΡΧΕΤΑΙ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΕΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ Ή ΗΘΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ, ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ 4389/16 ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΜΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΡΕΕΙ ΕΞ ΑΥΤΟΥ, ΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ, ΠΕΡΑΝ ΠΑΣΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΔΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΞΩΔΙΚΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, ΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΩΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ ΣΤΑ ΤΕΘΕΝΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ‘’ΙΔΡΥΣΗ’’, ‘’ΥΠΑΡΞΗ’’, ΚΑΙ ‘’ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ’’ της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. 
Καλούνται οι υγιείς, ελεύθερα σκεπτόμενοι πολίτες να ενημερωθούν στα γραφεία της Ελλήνων συνέλευσις, δια τον τρόπο αντιμετώπισης της σκλαβοποίησης των ανθρώπων. Αν δεν αντιδράσουμε ‘’ΜΕ ΜΕΛΑΝΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ’’ θα θεωρηθει από το καθεστώς ως αποδεκτόν. 
Η απόφαση άπτεται της ελεύθερης βούλησής σου ’’ Έλληνα πολίτη’’, διότι καθίστασαι υπεύθυνος δια αυτό που έρχεται.
Επιμέλεια κειμένου ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ''ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ ΝΕΑ'' ΣΤΙΣ 30/12/16
Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★  ☆  ★

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου