Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017

ΔΕΝ είμαστε απόγονοι του Αβραάμ, του Ισαάκ, και του Ιακώβ, που θέλουν να μας επιβάλουν οι Εβραιοχριστιανοί...

 Ιωαννης Θεοδωροπουλος

ΟΥΤΕ ΤΖΑΜΙΑ ΟΥΤΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ
Του Γιάννη Θεοδωρόπουλου
Αυτά κύριοι υπεύθυνοι σας τα γράφω γιατί πληροφορήθηκα ότι εκδώσατε άδεια ανέγερσης Τζαμιού στην Αθήνα και δεν ξέρω που αλλού. Όμως πρέπει να γνωρίζεται ότι είμαστε απόγονοι του Όμηρου, του Ηρόδοτου, του Θεμιστοκλή, του Σωκράτη, του Αριστοτέλη, του Πλάτωνα, του Περικλή, του Ευριπίδη, του Μ. Αλέξανδρου, και ένα πλήθος ακόμη σοφών και ενδόξων Ελλήνων, και ΔΕΝ είμαστε απόγονοι του Αβραάμ, του Ισαάκ, και του Ιακώβ, που θέλουν να μας επιβάλουν οι Εβραιοχριστιανοί. Δεν μας φτάνει που καταντήσατε τη χώρα μας ξέφραγο αμπέλι και πλημύρισε από μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, τους δίνετε την δυνατότητα να γίνουν μόνιμοι κάτοικοι. Μπορεί οι Αλβανοί, οι Βούλγαροι ή οι Ρουμάνοι μετά από χρόνια, λαμβάνοντας Ελληνική παιδεία να αφομοιωθούν, οι μουσουλμάνοι όμως δεν αφομοιώνονται με τίποτα. Δεν ανέχομαι να ανεγερθεί τζαμί σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας. Με αντάλλαγμα την διάσωση κάποιου χριστιανικού ναού στην Τουρκία ή αλλού. Όσο για την Αγια Σοφιά ή μόνη της αξία είναι η αρχιτεκτονική της υπόσταση. Κατά τα άλλα αποτελεί ένα θλιβερό κατάλοιπο του μεσαιωνικού σκοταδισμού. 

Ο χριστιανισμός και ο ισλαμισμός, είναι οι δύο αδελφές θρησκείες, που έχουν μάνα τους την πεντάτευχο των εβραίων και πατέρα τους τον Μωϋσή, και που έχουν αιματοκυλίσει, πολλάκις, τον Δυτικό και τον Ισλαμικό κόσμο, αντί να βρούμε τρόπο να απαλλαγούμε από αυτές τις δύο γάγγραινες, τόσο πιο πολύ βουτάμε στο βούρκο με τα λασπόνερα τους.
Την εποχή της χούντας, 20άχρονα παιδιά με μια τρίμηνη πλύση εγκεφάλου, πολλοί κατέληγαν να γίνουν οι χειρότεροι βασανιστές. Πως λοιπόν να απαλλαγεί κάποιος από τα δεσμά της θρησκείας, όταν η πλύση εγκεφάλου, μαζί με εμφύτευση φόβου ότι θα πάθεις κακό αν δεν πιστεύεις, αρχίζει από την παιδική ηλικία, που είναι τόσο εύπλαστη, και τελειώνει με το θάνατο. Αντί να διδάσκονται στα σχολεία, τα παιδιά την επιστημονικά τεκμηριωμένη θεωρία του Δαρβίνου, διδάσκονται, τις θρησκευτικές ανοησίες.
Η λύση είναι μια, μόρφωση, και διαφωτισμός, προς όλους τους κατοικούντες στον Ελλαδικό χώρο, αλλά και πέραν αυτού. Ανεξαρτήτως αν είναι Χριστιανοί ή μουσουλμάνοι. Στο δρόμο που άνοιξε ο Κοραής, και συνέχισαν ο Καϊρης, ο Ροϊδης, ο Λασκαράτος, ο Σικελιανός, η Πηνελόπη Δέλτα, ο Καζαντζάκης, κ. α. Ώστε και ο τελευταίος πολίτης να εμπεδώσει ότι οι θρησκείες δεν συμβαδίζουν με την λογική. και απευθύνονται σε βλάκες, και μετά να αναρωτηθεί μήπως υπήρξε και αυτός βλάκας.
Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που κατοικούν τη Γη, ανεξαρτήτως χρώματος, θρησκείας, και κουλτούρας, αν μπορούσες να τους θέσεις σε όλους το ερώτημα πως αντιμετωπίζουν την καθημερινότητα τους, και ποιες είναι οι ρεαλιστικές τους επιδιώξεις, είναι σίγουρο ότι οι απαντήσεις που θα έπαιρνες, δεν θα διέφεραν και πολύ. Πια είναι λοιπόν η αιτία που διαχωρίζει τους ανθρώπους, δημιουργεί ξενοφοβίες και ρατσιστικές τάσεις, και για τους μετανάστες να μη μπορούν να ενταχθούν στη κουλτούρα της νέας τους πατρίδος. Όσο και αν προσπάθησα να βρω τις αιτίες που δεν αντιμετωπίζονται και δημιουργούν τα φαινόμενα αυτά, πάντα κατέληγα σε μια, και αυτή ήταν η θρησκεία.
Δεν διαφωνούνε βεβαίως με το ηθικό μέρος που πρεσβεύουν – άλλωστε την ηθική δίδαξαν και φιλοσόφησαν 500 χρόνια π.χ. όλοι σχεδόν οι Έλληνες φιλόσοφοι γιατί το θέμα είναι καθαρά φιλοσοφικό και όχι θρησκευτικό – αλλά το ότι όλες οι θρησκείες είναι αναχρονιστικές. Ιδικά οι δύο αδελφές χριστιανισμός και ισλαμισμός, ψεύδονται, για δήθεν θαύματα, αναστάσεις, αναλήψεις, για κόλαση παράδεισο μετά θάνατο ζωή, και άλλα κομπογιαννίτικα τερτίπια, φανατίζουν τους οπαδούς τους αποβλακώνοντας τους. Είναι μια οργανωμένη θρησκευτική απάτη. Έρχονται σε πλήρη αντίθεση με το νόημα της δημοκρατίας που είναι η ελεύθερη σκέψη και έκφραση, και αποτελούν ένα θλιβερό κωμικοτραγικό κατάλοιπο της διανοητικής εξέλιξης του ανθρώπου.
Οι οργανωμένες σύγχρονες κοινωνίες έχουν νόμους που οι πολίτες τους είναι υποχρεωμένοι να τους σέβονται, και όταν οι πολίτες παρεκτρέπονται, υπάρχει η δικαστική και η εκτελεστική εξουσία που τους επιβάλει. Η θρησκεία όμως μένει στο απυρόβλητο. Έχει αφεθεί ελεύθερη να υβρίζει τους Έλληνας φιλοσόφους, να ασκεί προσηλυτισμό, να ψεύδεται, να παραπληροφορεί, να ασκεί εμπόριο ελπίδας, να δεισιδαιμονεί. Αν σήμερα ένα μέσο ενημέρωσης ασκούσε μόνο τη παράβαση της παραπληροφόρησης θα είχε επέμβει ο εισαγγελέας. Για τη θρησκεία πότε; Οι δε ισλαμιστές δέσμιοι μιας άλλης θρησκευτικής απάτης, που τους τάζει μετά θάνατο παραδείσους με πιλάφια, τους κάνει απροσάρμοστους στο σύγχρονο δυτικό πολιτισμό. Έχω επανειλημμένως γράψει ότι κάθε μουσουλμάνος που εισέρχεται στη χώρα μας είναι και μια βόμβα στα θεμέλια της δημοκρατίας μας και του πολιτισμού μας. Όταν θα δούμε τους μιναρέδες να ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια θα είναι «ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ».
Ούτε λοιπόν τζαμιά ούτε εκκλησίες, διότι αυτά είναι δυο κέντρα που οι ιμάμηδες, και οι παπάδες, τα έχουν διαμορφώσει έτσι που να εκπέμπουν μεσαιωνικό σκοταδισμό, μισαλλοδοξία, ρατσισμό, και βλακώδη δογματισμό.

Μέχρι τώρα για να επιβιώσει ο χριστιανισμός, οι τρόποι που χρησιμοποιούσε ήταν παιδαριώδεις. Χρησιμοποιούσε το αντίπαλο δέος, και είχε εφεύρει σε αυτόν το ρόλο τον «σατανά». Αλλά από ότι φαίνεται το κόλπο του «Σατανά» δεν εξακολουθεί να αποδίδει όπως τον παλιό καλό καιρό που οι πιστοί στερούνταν μόρφωσης, ξεθώριασε. Ποιος πιστεύει σήμερα ότι υπάρχει «σατανάς», μόνο κάποιος θρησκόληπτος. 
Έπρεπε λοιπόν να βρεθεί ο αντικαταστάτης του «σατανά», και μάλιστα να είναι σύγχρονος, σε μια μορφωμένη κοινωνία να μπορεί να πείθει. 
Όπως στην πολιτική που χρησιμοποιείτε το δικομματικό σύστημα, έχουμε την συσπείρωση των πολιτών σε δύο κυρίως πόλους. π.χ. στις ΗΠΑ Δημοκρατικοί-Ρεπουμπλικάνοι. Ή παλιότερα στην Ελλάδα, ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. 
Πάνω στον προβληματισμό τους για το Ιερατείο αναπάντεχα ήλθε η λύση που ζητούσαν, και μάλιστα χειροπιαστή και όχι φανταστική όπως ο «σατανάς». Αυτό το νέο αντίπαλο δέος, που είναι το Ισλάμ είναι αυτό που τους έλειπε και δεν θα αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη. 
Πέρα από τις αντιδημοκρατικές θέσεις που γράφει ο Μωάμεθ, έχουμε και την δράση των Ισλαμιστών και των Ιμάμηδων που ερμηνεύουν το Κοράνι όπως τους βολεύει, στα Ισλαμικά σχολεία τα αποκαλούμενα «Μεντερσέδες». 
Η δράση των Τζιχαντιστών προκαλεί τον φόβο, που έτσι πιστεύουν θα αναγκάσει τους θρήσκους να συσπειρωθούν γύρω από τον χριστιανισμό. Μην μας φανεί παράξενο αν η ανέργεση Τζαμιών χρηματοδοτηθεί κάτω από το τραπέζι από το παπαδαριό. 
Εκείνο που παρατηρούμε είναι η χλιαρή αντίδραση του παπαδαριού στον επερχόμενο Ισλαμικό κίνδυνο. Γιατί είναι αυτό που τους λείπει.
Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★  ☆  ★

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου