Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.»(ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ)


ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΟΙ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΙΔΡΥΘΕΙΣΕΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.» ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ – ΕΝΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΈΘΝΟΥΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ:
ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΤΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ .

ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ Η ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΘΕ ΤΟΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ.» ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΘΑ ΕΝΤΕΛΛΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΟΜΜΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΙΔΡΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΛΑΪΚΗ ΕΝΤΟΛΗ.
ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΣΤΟ «ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ, ΔΟΓΜΑ, ΧΡΩΜΑ» ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ:
ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΌΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ. Ο ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΈΘΝΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΔΙΟΤΙ ΠΑΡΑΓΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΈΘΝΟΥΣ, ΕΝΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΞΟΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΡΥΤΗ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΙΔΡΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΞΙΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥΣ – ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ


ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ: ΔΕΙΓΜΑ ΕΝΤΟΛΗΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟ ΕΡΜΟYΠΟΛΕΩΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.» ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.
ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΛΕΙΝΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΘΕ ΈΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΈΘΝΟΥΣ.

ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ.
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΟ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ, ΠΑΝΤΟΤΕ ΒΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 12 ΑΞΙΕΣ, ΤΙΣ 18 ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 3 ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ:ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΩΡΑ, ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ !

ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ, «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.»


ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ
ΨΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΤΟΜΕΑ.
ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΦΟΣΟΝ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΜΕ ΤΙΣ 12 ΑΡΧΕΣ, 18 ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ 3 ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.
ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ:
ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΞΕΝΟΦΕΡΤΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΤΕΜΑΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΥΝΟΥΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ, ΕΜΕΙΣ ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ..

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ, ΝΑΖΙΣΜΟ, ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ..
ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΞΕΝΟΦΕΡΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟ ΕΔΕΙΞΕ ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ !
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΙΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗ ΘΗΛΕΙΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ, ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ, ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕΛΗΜΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΙΣΩ ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟΚΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΕΧΥΡΙΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ, ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΓΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΡΕΦΕΙ.

ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.»
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ Ε.ΣΥ -pdf :http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2015/09/KATASTATIKO-E-SY-31-08-2015-1-1.pdf
Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★  ☆  ★

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου