Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ....

Artemis Sorras

ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΟΓΥΦΤΟΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΒΛΑΧΟΣΟΥΓΙΑ ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΕΞΩΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΡΚΕΤΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ. ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕ Ο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΕ ΠΑΝΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΣΕΙ.

ΔΗΛΑΔΗ ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΑΛΛΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΞΕΙ, ΤΟΝ ΔΥΣΦΗΜΙΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΛΩΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ. [ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ ΩΣ ΜΗΝΥΜΑ Ο ΒΛΑΧΟΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΣΟΥΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΚΟΛΗΣ ] ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΜΕ [ ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΙΚΗ ΔΙΚΑΖΑΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΒΛΑΧΟΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΟΛΗ ] ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΚΟΜΗ.

ΩΣΤΟΣΟ ΕΑΝ ΜΕ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΕΞΩΔΙΚΟ ΜΟΥ ΡΙΧΝΕΤΕ Κ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ [ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΓΡΑΨΑΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΕΔΩΣΑ ΣΤΟΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ, Ο ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑ. ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΕΖΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΜΟΥ. ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΒΛΑΧΟΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΣΥΝΤΑΞΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΣΤΗΜΕΝΟ ΝΑ ΜΕ ΛΑΒΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΥ ΟΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ] ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΙ ΔΗΜΟΚΑΦΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΕΤΕ ΤΡΙΣ ΙΣΟΒΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑΝ ΤΟΥΣ, ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΙΑ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΨΕΥΔΟΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΤΟΣΟ ΣΕ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΞΩΦΑΛΤΣΗ ΘΑ ΛΑΒΩΘΟΥΜΕ ΤΟΣΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΣΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΣΕΣ ΜΑΧΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΣ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ, ΑΔΥΝΑΤΟΝ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΑΓΟΡΑΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 45.000 ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ ....ΥΠΑΡΧΕΙ ;;;? -
ΔΕΙΤΕ:https://newradiofmb.blogspot.gr/2017/01/45000.html
                                  Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
                                 ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★  ☆  ★

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου