Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017

ΤΟ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΗΔΗ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ..

 Νικη Σιμογλου
Η ΑΡΧΗ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΔΕΝ ΜΗΝΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ .. ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΛΟΙ ΝΑΙ !     ΤΙ ΛΟΓΟ ΕΙΧΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ Κ. ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Α. ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ, ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ, ΕΓKΥΡΟΤHTΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥ.

Β. ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΑ

Γ. ΤΟ ΥΠ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ

Δ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΥΘΜΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΙΑ, ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, ΚΛΟΠΗ, ΑΠΑΤΗ ΚΤΛ,

ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ,
Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ...
5. ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ, ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥΣ..
ΆΡΑ, ΤΟ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΗΔΗ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ..
Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΣΑΣ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ, ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙΣ (ΔΗΜΟΣΙΕΣ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙΣ),
ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΑ ΣΕ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ, ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΧΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.
ΑΡΑ ΈΛΛΗΝΕΣ, ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΧΑΜΠΑΡΙΑ ΣΑΣ..
ΟΙ 2 ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΣΑΣ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΑΣ ΝΑ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ.
ΔΩΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΧΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΣΑΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ, ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΤΙΣ ΕΦΟΡΕΙΕΣ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
ΔΩΣΤΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΝΤΟΛΗ, ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ.
ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΤΕ.
Βασιλειάδης Δημήτριος
Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ .
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΝΟΟΥΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ
ΟΠΟΤΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ ΨΕΥΔΗ ΚΙ ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ '' ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ''
ΝΑΙ ΜΗΝ ΑΠΟΡΕΙΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ !!!!!
===========
ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
ΕΛΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ ΔΟΓΜΑ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΑΣ
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
========
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛEΥΣΙΣ
Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ
ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ . . . 

ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΟΙ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ...ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΟΙ Τ(Ε)ΛΕΟΡΑΣΕΙΣ..ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ!!-ΔΕΙΤΕ:https://newradiofmb.blogspot.gr/2017/01/blog-post_24.html

    Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
                                        ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★  ☆  ★

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου