Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2017

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΝΕΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΦΕΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ

Artemis Sorras
ΣΥΝΕΛΛΗΝΝΕΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΦΕΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 30 ΜΕΡΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.
Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΜΗΝΥΣΗ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ. ΠΡΩΤΟΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΟΧΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΤΡΕΙΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ: Ο ΑΔΩΝΙΣ, Ο ΔΑΡΑΒΙΓΚΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΨΥΛΛΑΚΗΣ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΕ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ. ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΙ ΜΟΥ - ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ - ΑΡΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΘΩΩΣΕ ΒΑΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ.
ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΗΤΑΝ 4: 1] ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ 2] ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 3] ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΛΑΟΥ 4] ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ, ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΡΕΙΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΣ ΜΟΥ, ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ, Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, Ο ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, Ο ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΩΡΑ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ.

ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΑ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΔΟΛΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΦΟΔΕΥΟΥΝ. ΟΥΤΕ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΤΕΛΟΣ. ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΦΟΒΟ 
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ δολ.ΗΠΑ ...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΙ ΟΛΟΙ! ΔΕΙΤΕ:http://newradiofmb.blogspot.gr/2016/09/600.html


ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΠΡΙΝ 21 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΙΠΑ ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΜΟΥ, ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΟΧΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ. ΣΗΜΕΡΑ ΖΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΕΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΛΛΗΝΑ. ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΛΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΟΛΕΣ ΣΑΪΤ ΟΛΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΑ ΛΕΣΧΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΕΓΚΑΘΕΤΗ ΘΕΣΗ. ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΑΧΗΣ ΟΙ ΩΡΕΣ ΜΑΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΔΕΙΧΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥΣ. ΟΜΙΛΙΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΑΝΟΙΞΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΛΟΥΤΟ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΕΝΩΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΜΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΤΕ ΚΙΝΗΘΕΙΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΑΚΟΜΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΕΘΕΙ, ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΝΑΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΤΕΣ ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΑΝ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΑΣΚΗΣΕ ΕΡΕΥΝΑ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΑΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΕΠΕΜΒΩ. ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΘΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ. ΝΑ ΘΥΜΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΡΚΕΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΔΙΑΡΚΕΣ ΑΥΤΟΦΟΡΟ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΤΕ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΛΛΑΖΕΙ, ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΟΤΙ ΠΡΑΞΗ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕ ΥΦΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ [ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΜΥΑΛΟ ΘΑ ΤΟ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΚΕΛΕΤΩΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ] ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΡΟΝΟ, ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΟΝΤΟ ΠΙΣΩ ΟΛΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ.


ΕΧΕΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΡΑ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΑΝΤΟΥ ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΟΤΑΝ ΕΚΤΕΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΟΥΝ. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΜΕ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 250 ΑΥΤΟΝΟΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΞΕΣΑΛΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΥΠΕΡ ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ, ΦΩΝΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ, ΕΦΟΡΙΑ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ ,ΤΑΜΕΙΑ, ΔΕΗ, ΝΕΡΟ, ΔΗΜΟΣ. ΒΓΕΙΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΜΜΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΪΤ ΤΟΠΙΚΟ Ή ΜΗ ΠΑΝΤΟΥ, ΣΧΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΝΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗ. ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΟΥΣ, ΞΕΒΡΑΚΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΑΣ, ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΨΕΥΔΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ. ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΜΑΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ [ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΜΑΖΙ ] ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΛΟΥΤΟ ΑΜΥΘΗΤΟ.


ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ 250 ΕΔΡΕΣ ΚΑΙ ΠΕΝΗΝΤΑ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΕΔΡΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΛΕΜΑΜΕ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΤΥΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

                                    Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
                                  ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★  ☆  ★

1 σχόλιο: