Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2017

Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΑΦΟΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΑΡΝΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΜΙΑ ΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΤΡ. ΑΝΑΤΟΛΗΣ...

Αθανασία Γεωργοσοπούλου
Εμμμμμ ,επιτέλους η Εκκλησία πήρε θέση..
Αφου δεν προστατεύει το Κράτος τους Πολίτες του απ τον απατεώνα Σώρρα, υπεισέρχεται στην θέση του η Ιερά Σύνοδος Έλληνες να διασώσει το ποίμνιό της εκ του αρχαιολάτρου, αντιεκκλησιαστού, δωδεκαθειστού και Έλληνος Αρτέμη Σώρρα......
Ξυπνήστε ''ποίμνιον'' και αντιληφθείτε ότι Κράτος και Εκκλησία ανέκαθεν ήταν μαζί....
Το Σύνταγμα της Ελλάδος δεν έχει ψηφιστεί στο ''Ονομα του Ελληνικού Λαού'' αλλά εις το όνομα της Αγίας και Ομοουσίας και Αδιαιρέτου Τριάδος....
Το Υπουργείο Παιδείας είναι και Θρησκευμάτων...
Οι ιερείς μισθοδοτούνται ευθέως εκ του Υπουργείου Παιδείας, όπως και οι δάσκαλοι και οι καθηγητές...
Δηλαδή το ''ερεύνα και μην πιστεύεις'' της επιστήμης , μαζί με το ''πίστευε και μη ερεύνα'' συνυπάρχουν στο ίδιο Υπουργείο...
Η εκκλησία δεν φορολογείται...
Ο εκάστοτε Αρχιεπείσκοπος είναι και ο εκάστοτε Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της Εθνικής Τραπέζης Ελλάδος......
Εκκλησία και Κράτος ΄μαζί στο μεγάλο φαγοπότι εναντίον του Ελληνικού Λαού από Συστάσεως του Ελληνικού Κράτους....
Ξυπνήστε Έλληνες....
Πονάει η Εθνοσυνέλευση που θα συγκληθεί εκ της Ελλήνων Συνέλευσις διότι θα καταργήσει την σχέση κάθε δόγματος , κόμματος, χρώματος με την Πολιτεία και στην θέση τους θα υπεισέλθει ο Κυρίαρχος Έλληνας Πολίτης δια να διαχειρίζεται τα Δίκαια και τα Δικά του....
Ξύπνα φουκαρά Ελληνάκο....
Κατάλαβε ότι όλοι αυτοί είναι απέναντί σου ...
Γι αυτό τους πονάει πολύ η Ένωσή μας εκτός κομμάτων , δογμάτων ,χρωμάτων...Διότι θα χάσουν το ποίμνιο, δηλαδή την πνευματική εξουσία των πολιτών, την κουτάλα, ήτοι το τζάμπα φαί εξ'ημών και τον χρυσόν τους ,οι χρυσοποίκιλτοι Ιεράρχες !!!!!!!!!!!
Ξύπνα φουκαρά Ελληνάκο λέμε...
Αντιστάσου πιά σε όλους αυτούς..
Βάλε την λογική σου να σκεφτεί ότι δεν μπορεί όλοι αυτοί που μέχρι σήμερα μπορούσαν να σε διασώσουν (η εκκλησιαστική περιουσία ξεπερνάει τα 5 δις) ,θέλουν τόσο πολύ να σε διασώσουν εκ του Αρτέμη Σώρρα!!!!!!!
Σημείωση.....
Δια την δωρεά της μιας Μετοχής Της Τράπεζας Ανατολής Κύριοι Ιεράρχες εκ του Αρτέμη Σώρρα διατί δεν απαντήσατε ποτέ ότι δεν είναι γνήσια , αλλά απαντήσατε ότι δεν μπορείτε να υποστείτε την φορολόγησή της????? Άρα μήπως αποδεχθήκατε και την γνησιότητά της και την πραγματική της αξία ?????? Δηλαδή, αν ο Αρτέμης Σώρρας σας πλήρωνε και τον φόρο της δωρεάς της Μετοχής θα την δεχόσασταν Κύριοι Αρχιμανδρίτες????????
Βρε ουστ και εις το Πυρ του Εξώτερον λέμε!!!!!!!
 Χωλίδης Κωνσταντίνος
ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ:
ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΡΑΝΤΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΩΝ ΦΩΤΩΝ.
ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ ΤΑ 2 ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ ΠΟΥ ΘΑ 'ΡΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ. ΠΡΩΤΑ ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ (ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ) ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ: "ΠΑΤΕΡ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΒΡΗΚΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ. ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ. ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΤΕΡ, ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ??"
ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ. ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΞΩΔΙΚΕΣ-ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΜΑΣ.
ΑΝ ΠΑΛΙ Ο ΠΑΤΕΡ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΚΑΝΤΕ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ...!!! ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΛΛΛΗΗΗΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΗ ΜΕΓΑΑΑΑΛΗ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ 678 ΔΙΣ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΡΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ. ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΠΑΤΕΡ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ΤΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΑΥΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...!!!

Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★  ☆  ★

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου