Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2017

ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ:ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΘΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ...

Viky Charalambous

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ 

Ν. 4389/ 27.05.2016

ΟΙ 60 ΗΜΕΡΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.. ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΓΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ.

-)I(- -)I(- -)I(- -)I(- -)I(- -)I(- -)I(- -)I(- -)I(- -)I(- -)I(- -)I(- -)I(- -)I(- -)I(- -)I(- -)I(-

ΟΙ ΦΕΡΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ, ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ, Κ.Ο.Κ.
ΕΡΩΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΣΩΡΕΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ, ΤΗΣ ΑΫΛΗΣ ΑΝΟΜΗΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΑΡΧΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΣΤΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ 10 ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ, ΤΟΥ ΧΗΜΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΛΩΝΕΙΩΝ, ΗΤΟΙ:

( 1. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ,
2. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ,
3. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ,
4. ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ,
5. ΥΓΕΙΑΣ,
6. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ,
7. ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ,
8. ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ,
9. ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ KAI
10. ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ,
Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΧΕΤΑΙ,
Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (ΦΟΡΟΥΣ, ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ, ΔΑΣΜΟΥΣ ΚΤΛ),
Η ΟΠΟΙΑ Θ' ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,
ΘΑ ΧΑΡΑΖΕΙ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ, ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,
ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ Θ' ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΡΑΤΟΣ,
ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ, ΟΠΩΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΥΤΗΣ,
ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ, ΕΝΩ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ, ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ !!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ.. ΘΑ ΧΑΙΡΟΥΝ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,
Η ΟΠΟΙΑ ΑΡΧΗ ΘΑ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ, ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ, ΕΚΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ
ΘΑ ΓΝΩΜΑΤΕΥΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ...
ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΥΝΤΕΣ ΕΞ' ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ,
ΟΙ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ,
ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΝΑΤΕΘΕΙΣΩΝ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ,
1. ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΥΠΟ ΟΡΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ - ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ (ΚΑΤΑ ΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΩΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΩΣ ΝΟΜΙΜΑ, ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ),
2. ΕΝΩ ΕΙΧΑΝ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΒΙΑΣΤΟ ΠΥΡΗΝΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣΑΝ, ΟΡΙΟΘΕΤΗΘΗΣΑΝ, ΕΠΙΚΥΡΩΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΘΗΣΑΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΕΓΓΥΗΤΗ ΤΗΣ ΕΝΝΟΜΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΝΤΟΛΕΑ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ ΤΗΣ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ,
3. ΕΝΩ Η ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΟΘΗΚΕ ΔΙΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΛΑΟΥ / ΠΟΛΙΤΗ ΕΝΤΟΛΕΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΘΕΜΕΛΙΟΥ ΛΙΘΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ - ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ, ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΤΕΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ Η ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΥΤΗΣ, ΔΕΝ ΕΜΠΙΠΤΕΙ ΣΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.
4. ΕΝΩ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ 1, 2, 4 (ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 1 ΚΑΙ 5), 5 ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 25, ΆΡΘΡΟ 20 (ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 1), 36 (ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 2), 73 (ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΙ 1, 2, 3 & 5), 76 (ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 7), 78 ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΆΡΘΡΟ 120, ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 1975/1986/2001/2008, ΤΙΘΕΝΤΑΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΛΛΑ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΑΥΤΟΥ. ΟΙ ΥΠΕΡΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΑΡΧΕΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΑΥΤΩΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ.
5. ΕΝΩ ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΚΧΩΡΟΥΝ ΑΝΕΚΚΛΗΤΩΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ Ν. 4389/ 27.05.2016, ΆΡΘΡΟ 2§ 4;, ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΗΤΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΕΦΘΕΙ ΩΣ ΤΕΤΟΙΕΣ,
ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΧΩΡΗΣΑΝ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ!!!!!!!!!!!
Η ΠΗΓΗ ΚΑΘΕ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ, ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΚΑΘΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΕΠ' ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
_________________________________________________________
ΣΥΝΕΠΩΣ, Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ,
Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ, ΑΠΟ ΜΙΑ ΙΕΡΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΩΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ.
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΈΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΦΕΚ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΙΔΡΥΣΗΣ    4389/ 27.05.2016 .
ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΩΣ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΙΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΥΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ.
ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΘΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΝΤΟΛΕΑ.
Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΏΝ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ.
ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΘΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗΣ, ΤΟΥ ΣΑΘΡΟΥ ΕΙΚΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΙΩΝΕΣ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΥΓΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΒΥΘΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΟΛΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΗ ΛΗΘΗ ΑΠΟΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ, ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ Η ΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΑΝΟΜΙΑ..
-)I(- -)I(- -)I(- -)I(- -)I(- -)I(- -)I(- -)I(- -)I(- -)I(- -)I(- -)I(- -)I(- -)I(- -)I(- -)I(- -)I(-
ΑΙΤΗΜΑ ΔΙΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ - «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ»
ΠΡΟΣ:-
ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ
ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ:
---- ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
---- ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
---- ΛΑΪΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
---- ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ --------- ΚΙΝΗΜΑ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ)
---- ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
---- ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ
---- ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ------- ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣ:
---- ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
---- ΕΙΣΑΓΓΕΛEΑ ΑΡΕIΟΥ ΠAΓΟΥ
---- ΠΡOΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΡΕIΟΥ ΠAΓΟΥ
ΠΡΟΣ:
ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣ:
---- ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
---- ΕΙΣΑΓΓΕΛEΑ ΑΡΕIΟΥ ΠAΓΟΥ
---- ΠΡOΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΡΕIΟΥ ΠAΓΟΥ
ΠΡΟΣ:-
ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ - ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ ΕΥΚΛΕΙΔΗ - ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ:
---- ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ (ΠΡΩΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ)
---- ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ (ΠΡΩΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ)
---- ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΠΡΩΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ)
---- ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ (ΠΡΩΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ)
---- ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
---- ΥΓΕΙΑΣ
---- ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, (ΠΡΩΗΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ)
---- ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, (ΠΡΩΗΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ)
---- ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ
---- ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ (ΠΡΩΗΝ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ)
---- ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
---- ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣ:
---- ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
---- ΕΙΣΑΓΓΕΛEΑ ΑΡΕIΟΥ ΠAΓΟΥ
 ---- ΠΡOΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΡΕIΟΥ ΠAΓΟΥ
                                                                                                                                                                               ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΕΡΝΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΕΝΟΜΕΝΗ, ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΗ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΑΠΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΝΙΤΕΥΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΝΑ ΜΑΡΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΝΤΡΟΠΗ, ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΖΗΣΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ.
ΚΑΛΟΥΜΕ, ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΣΥΝΕΝΩΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ «Ε.ΣΥ. - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».
ΚΑΛΟΥΜΕ, ΣΥΣΣΩΜΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΟΜΟΝΟΑ ΕΙΣ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» (Ε.ΣΥ.), ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΜΕ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ, ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ.
ΚΑΛΟΥΜΕ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΤΗΝ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΜΠΛΑΚΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ, ΝΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΠΑΨΕΙ Η ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ.
ΚΑΛΟΥΜΕ, ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ - ΟΠΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ, Ν’ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΙ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟΥ.
ΚΑΛΟΥΜΕ, ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ - ΟΠΛΙΤΗ, ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ «ΑΡΧΕΙΝ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣΘΑΙ», ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΟΜΗΘΕΙ Η ΥΓΙΗΣ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ «ΑΡΙΣΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ».
ΚΑΛΟΥΜΕ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ - ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», ΟΠΟΥ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΑΥΤΩΝ, ΜΠΟΡΟΥΝ Ν’ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ, ΝΑ ΕΚΛΕΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΤΙΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΤΕΡΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».
ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΤΩΝ «Ε.ΣΥ.», ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ - «ΚΡΑΤΕΙΝ ΤΩ ΔΗΜΩ» - ΔΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΝΟΕΙΤΑΙ ΩΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
                                     Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
                                   ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★  ☆  ★

1 σχόλιο: