Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2017

ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΝΑΚΡΙΤΗ:ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΘΙΚΩΝ ΑΥΤΟΥΡΓΩΝ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ.

Viky Charalambous
ΔΙΑ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΦ' ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ, ΠΟΥ ΥΜΕΙΣ ΩΣ ΌΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΗΜΕΙΣ, ΟΙ ΚΑΛΗ ΤΗ ΠΙΣΤΕΙ ΕΚΔΟΧΕΙΣ ΚΑΙ ΦΕΡΟΝΤΕΣ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΟΜΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΣΩΝ ΥΠΕΡ ΗΜΩΝ ΕΚ ΤΟΥ Κ. ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ.
ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙ' ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΛΟΓΟ, Ν ΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟΝ ΠΛΗΡΕΣ ΦΑΚΕΛΟ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΤΕ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΤΥΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΣΤΑΛΛΩΣΕΤΕ ΜΙΑ ΑΣΦΑΛΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΕΡΕΤΕ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΔΙΩΚΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΘΙΚΩΝ ΑΥΤΟΥΡΓΩΝ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ.
Vasilis Theodoropoulos : ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ /ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ.. (6/1/2017)
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΧΘΕΙ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ:
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ (Ν. 3691/2008), ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ:
Η ΤΡΑΠΕΖΑ ( ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ, Δ.Ο.Υ ΚΛΠ)ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΝΔΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ, ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΞΙΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΠΙΤΑΓΗΣ/ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΗΣ Η/ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΩΣ AΝΩ ΝΟΜΟΥ), ΠΟΥ ΚΟΜΙΖΕΤΑΙ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΞΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΥ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ, ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ.
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕ, ΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΜΙΖΟΜΕΝΟ ΑΞΙΟΓΡΑΦΟ Η/ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΠΟΣΟΝ ΣΕ ΡΕΥΣΤΟ ΧΡΗΜΑ Η/ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΝΟΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΟ, ΝΟΘΕΥΜΕΝΟ Η ΚΛΑΠΕΝ, Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΟΦΕΙΛΕΙ, ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ, ΕΝΤΟΣ ΠΕΝΘΗΜΕΡΟΥ, ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΡΜΟΔΙΩΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΙΣΤΗ (ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΑΡΘΡΑ 208 ΚΑΙ 386 ΖΠ.Κ.).
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΟΜΙΣΤΗ ΕΞΩΔΙΚΟΥ ΠΑΡΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΟΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΝΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΦΟΒΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ
ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ.

ΠΟΙΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΕΠΕΙ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ - ΤΑΜΕΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ - ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ;;??
Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★  ☆  ★

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου