Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017

ΡΑΓΙΑ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΧΕΙΣ;;;ΤΟΥΣ ΘΡΕΦΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΕΣ ΣΟΥ;;;ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΟ ΤΟΥΣ;;;?

 Ευτυχία Ξυνίδου 
2.5δις/Ετησίως ξοδεύει το δημόσιο απ τους φορολογούμενους για να συντηρεί την θρησκεία των υπόδουλων της Βασιλικής Αυτοκρατορίας του Βυζαντίου με παράδειγμα τον υποτιθέμενο Αγαπούλη Μεσσία που συνεχίζουν να πληρώνουν οι εξαθλιωμένοι ραγιάδες φορολογούμενοι και μάλιστα με τόκους στην Μερκελ και Σόϊμπλε 5.5% λόγω του υποτιθέμενου χρέους.
Παπακόρακες, θεολόγοι, εκκλησιαστικό προσωπικό, τάχα πνευματικοί δάσκαλοι προσηλυτιστές με επιδοτήσεις, συν κ@λόγεροι / ες με πλήρη ΔΩΡΕΑΝ Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη μαζι με όσους έχουν οικογένεια, συν επιδοτήσεις ξενων Πατριαρχείων και ιεραποστολών και το τραγικότερο περίπου 200.000 συνταξιούχοι ολοι αυτοί με πρόωρες συντάξεις απο 55 χρονών.
ΡΑΓΙΑ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ???????????
ΤΟΥΣ ΘΡΕΦΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΕΣ ΣΟΥ????
ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΟ ΤΟΥΣ?
ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΙΩΝΙΟΣ ΔΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ?
ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΘΑ ΠΑΣ ΚΟΛΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ #ΞΥΝΙΔΟΥ?
ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ?

Θρησκείες εμπόριο φόβου κι ελπίδος
Ζουν στην πλάτη μας αφορολόγητοι και παριστάνουν τους Ποιμενάρχες.. 
Οι προβατοποιημένοι δεν το καταλαβαίνουν και όσοι τους υποστηρίζουν είναι οι διασπαρτοι βολεμένοι με τις οικογένειες τους ( κληρικοί, θεολόγοι, κ@λόγεροι συν 200.000 συνταξιούχοι, συν του εξωτερικού κλπ), που προπαγανδίζουν υπερασπιζόμενοι της θρησκείας των υπόδουλων που είχαν φτιάξει κι επέβαλαν ως συνέχεια της Ιουδαϊκής οι "άγιοι" Βασιλιάδες Ρωμαίοι του Βυζαντίου με παραδειγμα καποιον Μεσσία Χριστό για να τους κρατάνε όλους πράους, ταπεινωμένους, αβουλους, παθητικούς κλπ.. με την υποσχεση ότι ετσι θα πάνε εκεινοι στο ουρανιο μοναστήρι του θεού τους!
ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1844, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΤΟ 5ο ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ "ΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΜΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΗΣ ΤΡΙΑΔΟΣ"....ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ......ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ "ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ"?
ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ....ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΧΟΡΤΑΤΟ!!!!
ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΕΦΑΛΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΑ....
ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΕΧΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ? ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΟ ΚΡΑΤΕΙΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΛΔ, ΟΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ...
ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ?
ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ).....Τα άμφια δεν είναι χρυσά,είναι πλαστικά και οι σταυροί από ευτελή μέταλλα οι μήτρες χαρτονένιες!! ΡΑΓΙΑ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΧΕΙΣ;;;ΤΟΥΣ ΘΡΕΦΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΕΣ ΣΟΥ;;;ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΟ ΤΟΥΣ;;;?


Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★  ☆  ★

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου