Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017

Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ:ΕΝΑΣ ΨΕΥΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΑ ..ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ...

Γιάννης Καλογερόπουλος

ΟΤΑΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΑΣΦΥΞΙΑ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΗΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΨΕΜΑ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ.

ΕΝΑΣ ΚΑΜΠΟΣΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ < τοσοδούλης > ΩΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ !
ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ :
ΕΓΙΝΑΝ 2 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΔΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΕΜΟΥ !
 ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ 2 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΩΡΡΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ :
< < ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΠΔΔ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΙΡΕΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΑΝΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ [ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ]ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ η ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ !!! >>
ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΑ 600.000.000.000.δις ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ !!
ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ !!!
ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ !!
[ και σήμερα είναι και δημόσια το ίδιο πληρεξούσιο που πήρε ο Καμπόσος από άλλον δήμο που έδωσε την εντολή και δέσμευσε τον Σώρρα για να δει κάθε ΕΛΛΗΝΑΣ το νομικό πλαίσιο και το πραγματικό γεγονός ]
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Δ. ΚΑΜΠΟΣΟΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ
ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΦΙΛΗΣΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ :
ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ < ΜΑΚΗ > ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ :
ΜΑΚΗ ... ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ... ΠΤΩΧΟΙ ... ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙ ( 50 ευρώ ) μιλώντας ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ < < ΠΤΩΧΟΥΣ > > ΑΡΓΕΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ !!

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΝΘΟΥΣΙΩΔΗΣ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΣΤΙΣ 4:30 μμ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΗΝ ΑΙΓΛΗ .

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ Ο ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ( συνεργάτης του Σώρρα ) ΖΗΤΗΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΕΜΕΝΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕ ΑΥΤΟΣ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ .
ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 15 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ..... ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Δ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΕΓΡΑΦΕΤΟ Η ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ( ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ ) ΝΑ ΔΟΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΟ Δ.Σ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΣΕ ΑΥΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΔΕΙΑ !!
ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ !!
ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΑΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ .... < < ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ... ΠΤΩΧΟΙ ... ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙ ( 50 ευρώ ) > > ΠΡΟΕΤΡΕΠΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΣΤΕΛΝΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ !!!
ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ... ΦΕΥΓΕΙ ... ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ !
Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ( ΑΙΓΛΗ ) ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ !
ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ !
ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΤΗΣ < ΔΟΜΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ > ...
ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΔΗΜΟ 19.000.000 ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ! ΗΤΑΝ ΠΡΟΦΑΝΗΣ Η ΧΡΟΝΟΤΡΙΒΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΚΑΙ ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΜΕΤΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΝΩ ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ... ΕΔΩΣΑ ΤΟ ΤΗΛ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ < < ΚΑΜΠΟΣΕ ΔΕΝ ΤΙΜΑΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ > > ΚΑΙ ΕΓΙΝΕΣ ...
<ΤΟΣΟΔΟΥΛΗΣ > !!!
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΝΑ ΜΠΑΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΞΑΝΑΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ......

ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΗΡΕΣ ΕΜΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΟΥΝΕ ( λές και είμαστε ζευγαράκι ).
ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ..... ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ??
ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΥ ΕΜΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΙΣ ΝΑ ΠΩ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΕΙ !!
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ....
ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ??? ΘΥΜΑΣΑΙ ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ??
ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΕΝΤΟΝΑ ΝΑ ... ΜΙΛΗΣΕΙΣ ... ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΗ ?? !!
ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΥΠΟΣΧΟΣΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΜΕΣΩΣ !! ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΙ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ !!
ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟΨΥΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ !! ΤΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ??
ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΥ ΚΑΛΕΣΕΣ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΤΟΥΣΕΣ .... ΡΕ ΝΙΚΟ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΓΩ ?? ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΛΕΝΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ?? ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ !! ΟΛΑ !!
ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΤΡΑΒΗΞΕΙ !
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΕΙΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΑΝΣΕΡ ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ !!
ΛΕΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΟΥ !
ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΕΧΘΕΣ ΛΕΣ ΟΤΙ < < ΗΡΘΕΣ > > ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙ ΤΟ 2014 ΠΟΥ ΣΕ ΕΙΠΑ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ !!
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΨΕΥΤΗ !!
ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ( το οποίο έχω κρατήσει ) ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΓΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ( ψευδώς ) ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΠΗΥΘΥΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΛΜΑΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΞΑΝΑΕΙΠΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ ΝΑ ΜΕ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ !!
ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ... ΣΕ ΞΑΝΑ ΛΕΩ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΙ ΕΥΘΑΡΣΩΣ !!
ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΘΕΣΜΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ !! ( και θα στο δημοσιευύσω ξανά εδώ )
ΓΙΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ < < ΕΝΤΟΛΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ > > ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΕΘΝΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ !!

ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ .... ΔΙΑΤΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΩΘΕΙ Ο ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΔΗ ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ 2.300.000.000.000 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ !!
ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ....ΠΗΔΗΜΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝ !!!
ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΛΟΓΟ !!!!
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ....... ΕΝΑΣ ΨΕΥΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΑ !!
ΑΡΧΕΣ ΜΑΙΟΥ ΤΟΥ 2014..
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ....
ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ -ΘΕΣΜΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΚΑΜΠΟΣΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ............. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΑ....
ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ
ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ.
ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ 155 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥ ΜΕ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ .
ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ..........
ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ....
Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★  ☆  ★

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου