Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ν' ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ, ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ή ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ..

 Viky Charalambous

ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ, ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΝ ΓΕΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ ΝΑ ΣΠΕΙΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΣΠΙΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΨΕΥΔΗ, ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», ΤΗΝ 01/ 11/ 2016, ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΣΗΣ ΑΡΜΟΔΙΑΣ ΑΡΧΗΣ, 34 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΜΑΤΑ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΑΙΤΗΜΑ - ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ, ΑΙΤΟΥΜΕΝΟΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΩΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ, ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΣ, ΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗΣ ΣΥΝΑΦΕΙΑΣ ΤΟΥ Ν.4389/2016 ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ «ΙΔΡΥΣΗ», «ΥΠΑΡΞΗ» ΚΑΙ «ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ» ΤΗΣ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ», ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΑΥΤΗΣ Κ.Λ.Π, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΦΕΚ/ΑΡ.Φ. 94/ 27.05.2016. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΡΑΞΑΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ 200 ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΙΤΗΜΑ - ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ.
ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΒΙΑΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ, ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΑΙ ΑΜΕΤΑΚΚΛΗΤΩΣ Η ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 8 ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ, ΕΚΧΩΡΕΙΤΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, Η ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ, ΤΕΛΩΝΙΑ, ΚΤΛ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΥΤΗΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΑΫΛΗ, ΧΩΡΙΣ ΕΔΡΑ, ΑΝΟΜΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΦΑΝΤΑΣΜΑ,. Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΕΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΝΩΜΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΥΓΕΙΑΣ, ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ, ΧΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΝΑΥΤΗΛΙΑ, ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΚΤΛ... ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΜΕ ΑΛΛΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΑ ΙΔΩΤΙΚΑ ΧΡΕΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΠΟΙΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΜΕΤΡΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ...
ΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ, ΕΝΕΡΓΟΥΝΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΣΥΝΟΜΟΛΟΓΗΣΑΝ, ΣΥΝΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΑΝΕΚΚΛΗΤΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΡΧΗ "ΦΑΝΤΑΣΜΑ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΥΠΕΡ ΠΟΙΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ, ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ, ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ, ΠΟΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΛΟΓΟΔΟΤΕΙ ΣΕ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΕΚΧΩΡΗΘΗΚΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!
ΤΟ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ΕΓΓΡΑΦΟ, ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ", ΑΠΟ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ 200 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
ΕΛΛΗΝΕΣ,
ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ, Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ, ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ Η' ΚΑΙ ΩΣ ΣΥΝΟΛΟ, ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Ν' ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ Ν' ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ ΤΑ ΚΑΙΡΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ.
ΕΧΕΙ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΛΘΕΙ Ο ΝΟΜΙΜΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ, ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, Ν' ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.
ΟΙ 60 ΗΜΕΡΕΣ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!!! ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ;;;
ΤΩΡΑ, Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ Ν' ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.
ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ν' ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ, ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ή ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ..
ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ Η' ΘΑ ΛΥΓΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ Η' ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΛΛΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΠΑΡΑ-ΕΞΟΥΣΙΑΣ;
ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΟΜΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΕΣ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΙΣΧΥΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,
ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΛΟΙΠΟΝ.


ΕΝΤΥΠΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ: ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ-ΔΕΙΤΕ:http://newradiofmb.blogspot.gr/2016/11/blog-post_73.html

ΕΝΤΥΠΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ: ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ, ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ.- ΔΕITE:http://newradiofmb.blogspot.gr/2016/11/blog-post_29.html

ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΤ΄ΑΡΘΡΟ 10 ΣΥΝΤ. ΚΑΤΑ ΠΡ.ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !! - ΔΕΙΤΕ:http://newradiofmb.blogspot.gr/2016/11/10.html

                                     Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
                                   ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★  ☆  ★

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου