Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017

Α.ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ:ΚΥΡΙΕ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΕ Η ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ EINAI ΣΤΗΝ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡ.ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ, ΝΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ
Αθανασία Γεωργοσοπούλου (Δικηγόρος) :
ΚΥΡΙΕ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΕ,
ΕΠΙ ΤΟΣΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΗ ΑΓΩΝΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΑΣ ΕΡΕΥΝΑ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΙΔΙΩΤΩΝ, ΑΥΤΟΚΛΗΤΩΝ ΔΗΘΕΝ »ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ»- ΣΤΗΝ ΚΑΤ’ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΤΟΥ »ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ» ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΜΕΝΩΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΕΚ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛ ΤΩΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ ΣΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΔΗΘΕΝ ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΩΣ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΕΚΜΑΥΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ ΑΠ’ ΤΟ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΚΟΜΙΖΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.
ΚΙ ΕΡΩΤΩ ΚΥΡΙΕ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΕ:
ΑΝ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ -ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΘΕΩΡΩ ΕΙΣΕΤΙ- Η ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ , ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ , Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΡΑΦΟΣ ΗΘΙΚΟΣ ΚΩΔΙΞ , ΔΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΕ ΑΠ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΙΕΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟ , ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ , ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΚΗΤΟΥ ΤΗΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΙ ΑΣΦΑΛΩΣ Η ΥΠΑΡΚΤΟΤΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΣ ΕΙΣΔΟΧΗΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ;;??
ΤΙ ΣΑΣ ΚΩΛΥΕΙ ΑΠΟ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΥΡΙΕ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ;;???
ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΔΕΧΘΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΥ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΕΙΧΑΤΕ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ , ΣΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΕΤΟΙΜΑ ΕΚ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ….
ΤΑΥΤΑ ΔΗΛΩΝΩ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΙ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΩΣ ΔΗΜΟΣΙΩΣ , ΟΥΣΑ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ, ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ Α-ΛΗΘΕΙΑ.!!!!!!!!

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΗΘΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ LIVE ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ Ή ΜΗ ΤΗΣ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ 2,3 ΤΡΙΣ
>>Μανουσος Ντουκακης(Προεδρος ΠΕΦΕ) : ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΧΟΡΕΥΕΙ.!!! ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΕΠΙ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ.!!! ...ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΙ;;?? ΠΟΙΟΙ;;;??? ....ΑΥΤΟΙ ΦΟΒΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ.!!!! ΕΧΟΥΝ "ΤΡΟΜΟ" ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.!!!!!!!
>>ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ : ...ΑΝ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ ΤΟ FBI ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΠΙΑΣΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.!!!!! 
ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ …Όταν όλο το σύστημα επιτίθεται σε ένα<<γραφικό >>ΣΩΡΡΑ…τότε κάτι μυρίζει…

Δεν έχουμε ασχοληθεί με το θέμα Σώρρα στο παρελθόν…
Είναι πιθανόν ο αέρας των τόκων…να μπορεί να αποπληρωθεί με αντίστοιχη πνευματώδη αξία …αυτή των ομολόγων…
ΟΜΩΣ….το να επιτίθεται ο Άδωνις στον Σώρρα…και μαζί του να είναι όλα τα έγκριτα τίποτα, που κατέστρεψαν το έθνος, μας βάζει σε έναν μεγάλο πειρασμό…..
Αν οι εχθροί της Ελλάδος….Καμμένοι, Αβραμό, Τσιπραίοι, Αδωνούληδες, δημοσιοκάφροι , κλπ. είναι εναντίον του Αρτέμη…μπαίνουμε στον πειρασμό να πάρουμε το μέρος του….
Ακόμα δεν θα το κάνουμε…ωστόσο αξίζει να δείτε το πλέον σοβαρό βίντεο που αφορά το θέμα, που όπως πάντα έχει φτιαχτεί απο ανθρώπους που το σύστημα θα καταδίκαζε με ευκολία …ως μη σοβαρούς…
Δείτε το και θα επανέλθουμε….(προσωπικά θα ήθελα πάρα πολύ όλοι οι προηγούμενοι να φάν μια καλοζυγισμενη κλωτσιά στα πισινά απο τον Αρτέμη……)

ΠΗΓΗ:http://www.paraxeno.com/40761/skeftomaste-otan-olo-to-sistima-epitithete-se-enasorra-tote-kati-mirizi/#comment-3095147072
                                    Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
                                  ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★  ☆  ★

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου