Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017

ΟΛΑ... ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ: ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΜΑΤΑΙΩΣΗΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ

Γιάννης Καλογερόπουλος
ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΕΞΩΔΙΚΟ
ΕΝΤΟΛΗ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ...
(Ν 3691 / 2008)
Ο ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ...
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΟΜΙΣΤΗ ΕΞΩΔΙΚΟΥ ΠΑΡΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΟΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ
Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ $
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΕΞΩΔΙΚΟ.
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΦΟΒΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ..

Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★

3 σχόλια:

 1. ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΥΠΟΘΥΚΕΥΣΕΤΕ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΘΕΛΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΗ ΣΥΓΟΥΡΑ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ.ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΦΕΛΗΣ ΑΝΘΡΩΠΗ ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΝΗ ΑΠΟΘΥΚΕΥΩ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΜΕ ΕΝΟΙΚΙΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ Η ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΟΙ ΟΠΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΤΗΠΩΣΗ ΕΝΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗΣΤΙΚΕΣ ΛΕΞΗΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΦΕΛΗΣ ΦΤΙΑΞΟΥΝΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΞΗΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΓΙΑΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ Η ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΤΟ ΑΝ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΦΡΟΝΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΟΠΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΕΝΤΑΞΗ ΜΕ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΖΟΥΝ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΙΔΩΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΑΕΡΑΣ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

   Διαγραφή
 2. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΕΤΕΥΕΙΣ.ΞΕΧΑΣΕΣ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΕΝΕΙ ΑΣΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ.ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ? ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ.Ο ΦΟΒΟΣ ΑΛΛΑΞΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή