Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017

ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΣ Ο ΠΡΑΚΤOΡΑΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ.

Artemis Sorras

ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΣ Ο ΠΡΑΚΤOΡΑΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ.
ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞEΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ Ή ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΟΪ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΡΑΤΣΑ.
ΚΑΙ ΕΝΩ ΠΡΟΫΠΗΡΧΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΜΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΩΣ ΡΑΤΣΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥ. [ ΕΚΠΤΩΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ]

ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΕΤΣΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΑ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΗ.
ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙΣ ΑΣΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΑΙΜΑ ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΜΕ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΑΠΟ ΜΩΡΑ ΑΚΟΜΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΓΕΝΕΕΣΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ.
ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟΚΛΕΙΤΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΕΙΜΑΙ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΛΕΒΩ ΘΑ ΣΑΣ ΒΙΑΖΩ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ .
ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΖΩΗ

ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΤΟΥΣ ΧΩΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ [ ΤΑΜΠΕΛΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ] ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΝΑ ΔΟΞΑΖΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΟΪ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟΜΟΥΤΣΟΥΝΟΥ ΔΑΙΜΟΝΑ, ΠΟΥ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΙΩΝΙΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ.
ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΟΝΩΝ .

ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΝΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΔΙΔΑΧΕΣ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΠΟΥ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΗΣΜΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ .
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΣΑΘΡΑ ΑΘΛΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΔΟΛΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΕΙΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ.
ΟΙ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ, ΜΟΝΟ ΡΑΤΣΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΩΦΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ.

ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΙΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΙΡΟΥΝ ΣΕ ΔΟΓΜΑΤΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΙΔΑΜΕ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ [ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ] ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΦΡΑΣΕΙΣ.
{ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ]
ΤΙ ΕΙΠΕ ΡΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΚΑΘΑΡΜΑ ΑΥΤΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ??????????
ΑΛΛΟΣ ΙΕΡΑΡΧΗΣ [Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΧΒΕ ΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ]
ΤΙ ΑΚΟΥΝΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΧΒΕ?? ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΧΒΕ ????
ΕΑΝ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ.

ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΔΑΙΜΟΝΑ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΡΑΤΣΕΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΘΕΟ ΤΟΥΣ.
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΗΝΥΣΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΑ ΟΡΑΤΑ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΑ. ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΑΤΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ.

ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΟ, ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΧΑΓΗ ΣΤΟΝ Ο.Η Ε ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.
ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ [ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΜΙΑΣΜΑΤΩΝ ]
ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ 6 / 1 / 2017 ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟΙ, ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ, ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΟΥ, ΚΛΟΠΗΣ ΠΛΟΥΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΜΑΣ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ Γ.Γ ΒΑΣΙΛΗ ΘΕΟΔΟΡΟΠΟΥΛΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ !!!!

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΣΒΕΣΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ, ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΑΞΙΕΣ [ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΥΣΙΚΟ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΜΑΣ ΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ] ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ;;;;;;;;;;;;

ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΛΛΗ ΘΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ [ ΜΟΛΙΣ ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΚΑΝΑΛΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΡΑΣΟΦΟΡΩΝ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ ΣΟΓΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ] ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΤΟΥΣ;;;;;
ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΚΛΗΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΔΥΝΑΣΤΩΝ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΟΠΩΣ ΤΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΝ
ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΔΙΔΑΧΩΝ ΤΟΥΣ. ΑΝΑΡΤΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΕΟΣ Ή ΘΕΪΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ,

ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΑΡΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΛΗΤΑ ΔΙΑΟΛΟΣΠΕΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ. ΚΑΝΕΝΟΣ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΦΥΣΕΙ ΑΓΟΣ ΠΛΑΣΜΑΤΑ
ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΤΕ ΑΡΧΕΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΣΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michalis Tsaroudis

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Κ.Ι.Σ.! ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ! ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ 1 ΔΙΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΔΙΣ. ΕΙΝΑΙ 1 ΤΡΙΣ! ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Φ.Ε.Κ! ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ν.Π.Δ.Δ Ή Ν.Π.Ι.Δ! ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΦΟΙΝΙΚΑΣ! ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΛΛΗΛΟΥΪΑ! ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Τ.Χ.Σ.! ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ! ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ! ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.....! ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ!
ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΑ ΕΜΑΘΑΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ!!

ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!

ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ! ΕΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 300 ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ! ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ, ΚΟΜΜΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ! ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ, ΕΛΛΗΝΑ!!!
Η ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ, ΤΑΤΙΑΝΑ, ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ, ΧΑΡΙΤΑΤΟ, ΑΔΩΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ AYTA ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΑΚΑΘΑΡΣΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΠΤΟΙΟΥΔΑΪΚΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ!
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ! ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΠΡΑΞΕ!

                                      Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
                                     ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★  ☆  ★

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου