Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 19/2/2017 ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΤΟΥΝ 3 ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΩΡΑ 4:13 Μ.Μ. ΜΕ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ A.R.D

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ 13/2/2017 ΕΔΩΣΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ (ΔΗΘΕΝ) ΚΡΑΤΙΚΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ A.R.D ΟΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΤΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΗΜΙΘΕΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΟΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ 4:13Μ.Μ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 19/2/2017 ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΤΟΥΝ 3 ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΟΡΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΟΥΣΙΩΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΜΜΕ ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΤΟΑ ΔΟΓΜΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΝΓΕΝΕΙ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΠΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ. Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ.
ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΟΡΚΟΥ.

ΩΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΓΟΝΟΣ ΟΜΟΜΗΤΡΙΟΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ ΜΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΕΣ ΑΡΧΕΓΟΝΕΣ ΘΕΟΓΟΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.
ΕΙΜΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΓΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ.

Η ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗΣ ΑΜΕΘΕΚΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΟΛΟΥ ΦΩΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΡΗΤΟΥ ΕΝ.
ΑΥΤΗ Η ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΘΕΙΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΑΡΡΗΤΟΥ ΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ.

ΑΥΤΟΣ Ο ΟΡΚΟΣ – ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΡΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΩΝ ΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΛΗΘΟΣ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΓΑΛΑΞΙΩΝ ΜΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΛΑΝΩΝ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ.

Ο ΟΡΚΟΣ – ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΣΤΙΑ ΤΩΝ ΑΠΕΙΡΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ «ΟΛΟΥ ΦΩΤΟΣ» ΠΟΥ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΘΕΟΓΟΝΙΑΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΙΣ ΙΕΡΑΡΧΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ.

Ο ΟΡΚΟΣ – ΝΟΜΟΣ ΕΘΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΠΡΟΣ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ .

Η ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ – ΝΟΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙΟΡΚΟΥ ΘΕΟΥ.

ΩΣ ΟΜΟΜΗΤΡΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΑΠ΄ ΕΥΘΕΙΑΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΚΟΥΣ – ΝΟΜΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ , ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥ ΘΕΪΚΟΥ ΜΑΣ ΓΕΝΟΥΣ.

ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ – ΝΟΜΟΥΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΤΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΖΩΙΚΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΟΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΖΩΩΔΕΙΣ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΤΗΣ ΧΑΜΕΝΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ.

Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΟΠΟΥ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΑΤΥΣΚΑΛΟ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΗΝ.
ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΣΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΜΟΜΗΤΡΙΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΜΑΣ Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΜΑΣ ΘΕΣΗ , ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ ΑΞΙΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΩΝ , ΤΗΣ ΜΕΣΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΝΕΛΙΞΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ .

ΑΥΤΗ Η ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΈΛΛΗΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΕΠΑΡΣΗ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΝΑ ΤΗΝ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ.
ΓΕΝΟΣ ΘΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΕΝΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ ΚΑΤ΄ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΟΛΟΥ ΦΩΤΟΣ.

ΝΟΜΟΙ – ΟΡΚΟΙ , ΟΡΚΟΙ – ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΜΑΣ ΩΣ ΣΠΟΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΘΕΩΝ, ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΙΟΝ ΦΩΣ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ – ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΘΕΙΑΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΟΡΚΟΙ – ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΜΑΣ Η ΖΩΗ Η ΙΔΙΑ ΜΑΣ Η ΥΠΑΡΞΗ .

ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑΥΤΟΣΗΜΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ – ΟΡΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΙΤΙΑΤΟ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΦΩΤΟΣ , ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ , ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΖΩΗ.
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΩΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΡΚΩΝ – ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ , Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ.

Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΟΡΚΩΝ – ΝΟΜΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΛΟΓΩ ΑΥΤΩΝ ( ΤΩΝ ΟΡΚΩΝ – ΝΟΜΩΝ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΘΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΜΑΣ ).

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΞΗ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ -ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΕΞΙΣΩΣΗ ΟΡΚΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΩΝ.
Σ΄ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΞΙΣΩΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΜΑΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΘΕΪΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΞΙΣΩΣΗ ΤΩΝ ΟΡΚΩΝ – ΝΟΜΩΝ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΜΕΣΑ Σ΄ ΑΥΤΗ.

ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΜΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΞΙΣΩΣΗΣ ΤΩΝ ΟΡΚΩΝ -ΝΟΜΩΝ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΑΡΡΗΤΟΥ ΕΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ .
ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΞΙΣΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΟΙΩΘΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΙΟ ΑΡΡΗΤΟ ΕΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΜΗΤΡΙΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΜΟΥ.

ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΕΪΚΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΤΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΕΛΙΞΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΡΚΟΙ – ΝΟΜΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΩΝ ΜΑΣ.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑ.
ΟΣΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΔΥΝΑΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΤΗΣΙΩΣ.

ΝΑ ΧΑΡΑΧΘΕΙ.

ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΘΕΙ.

ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ.

ΓΕΝΟΙΤΟ.!!!!!!!!!
                                    Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
                                  ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★  ☆  ★

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου