Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017

ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΛΑΣΤΟ 20 ΕΥΡΩ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΗ... ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΜΙΣΤΕΣ ΕΝΤΟΛΩΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΧΡΕΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ;;;?

Πάνος Σώζος
ΗΡΘΕ ΔΙΚΑΣΙΜΟΣ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΛΑΣΤΟ 20 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΜΕΣΑ ΣΕ 1.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΕ 20 ΕΥΡΑ...ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΑ......
ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΗ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΕ ΠΛΑΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΟΓΡΑΜΜΑΤΙΟ....ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ .....
ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΑ ΤΟΝ ΚΟΜΙΣΤΗ???
ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΠΡΟΣ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΩΝ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΟΥΣ ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΜΕΡΙΔΙΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ -ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΩΣ ΚΟΜΙΣΤΗΣ ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΠΛΑΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΛΑΓΜΑΤΙΚΗΣ Ή ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΝΟΜΟ????
ΑΝ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΑΛΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΩΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΜΕΡΙΔΙΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ Ή ΗΤΑΝ ΠΛΑΣΤΕΣ Ή ΠΡΟΪΟΝ ΑΠΑΤΗΣ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΟΜΕΑΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΜΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΩΧΘΕΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΝΟΜΟ???
ΑΝ ΟΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΠΟΥ ΦΑΝΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2007 ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΩΧΘΟΥΝ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΟΥΝ ΩΣ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΜΕΡΙΔΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΝΤΕΛΕΙΣ ΜΕ ΓΝΗΣΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΣΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑΜΕΙΟ Ή ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ - ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ?
ΕΛΛΗΝΕΣ ...ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΕΙΣΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΕΙΣ ΟΛΟΣΧΕΡΙΝ ΣΑΣ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΚΑΘΕ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ ΣΑΣ ΟΦΕΙΛΗ !! ΔΕΙΤΕ:https://newradiofmb.blogspot.gr/2017/02/blog-post_10.html
Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★  ☆  ★

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου