Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2017

ΑΠΑΙΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ ΝΑ ΑΦΟΡΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΕΥΣΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ,ΠΟΥ ΣΤΙΣ 29-9-2015 ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΩ

Πάνος Σώζος
ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΤΗΝ Κατερίνα Λέχου ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΒΙΝΤΕΟ
ΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ !!

ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΦΟΙΒΟ ΦΩΣΦΌΡΟ ΒΑΣΙΛΕΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙ Η ΙΕΡΗ ΔΑΔΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑ ΝΑ ΧΑΡΙΣΕΙ ΕΙΡΗΝΗ ΚΛΠ ΚΛΠ 

ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ?? ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ? Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ?? ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ?? ΟΙ ΑΡΧΕΣ ?? ΤΑ ΜΜΕ ??

Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΑΚΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΠΡΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΟΠΑΔΟΥΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
ΑΠΑΙΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ ΝΑ ΑΦΟΡΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΕΥΣΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ,ΠΟΥ ΣΤΙΣ 29-9-2015 ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΩ,ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ: ...ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΜΕ ΔΕΟΣ ΘΑ ΦΥΛΑΞΩ,ΟΣΟ ΤΗΡΩ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΩ,ΝΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΩ ΣΤΗ ΖΩΗ,ΦΗΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΝΑ΄ΧΩ,ΜΑ ΑΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΒΩ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΝΑ ΠΑΘΩ....ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΑΦΟΡΙΣΤΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ..
Ολόκληρο το Βίντεο: Ιπποκρατικός Όρκος ( Πρωτευσάντων Ιατρικών Σχολών ) στο Ασκληπιείο Κω - ΔΙΙΚ

6 σχόλια:

 1. ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙ0ΜΑΣΩΝΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΛΟΓΕΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟ-ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τζερόνυμο Αντιπρόεδρος της Εθνικής τραπεζας της Ελλάδας (που εχει κλώνο την ΤτΕ) και δεν είναι φυσικά της Ελλάδας αλλα του Ροτσιλντ και δικιά τους, την οποία προσπαθεί ο προβατολαός να σώσει με τα μνημόνια!
  ΠΙΟ ΛΑΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αυτή ήταν η ελληνική θρησκεία που κατέσφαξαν οι χριστιανοί, από την πολλή αγάπη!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Όχι, δεν ήταν αυτό η "ελληνική θρησκεία", αλλά η ελληνική φιλοσοφία. Η αρχαία θρησκεία ήταν λατρεία μοχθηρών ψεύτικων θεοτήτων, που συχνά έβλαπταν τους ανθρώπους για προσωπική εκδίκηση και ενίοτε λατρεύονταν με ανθρωποθυσίες.
  Η ειδωλολατρική αυτό σκοταδιστική θρησκεία, όπως είχε διαμορφωθεί στα ρωμαϊκά χρόνια, κατέσφαξε τους χριστιανούς και όχι το αντίθετο.
  Όλα τα σχετικά, για όποιον έχει αληθινή διάθεση έρευνας, εδώ:
  http://oodegr.com/neopaganismos/index.htm
  Μάλιστα, οι χριστιανοί συνέχισαν τον Ιπποκράτη.
  Οι δε αρχαίοι φιλόσοφοι συχνά απέρριψαν αυτήν την ψευδοθρησκεία και καλώς έπραξαν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Η πατρώα θρησκεία μας δεν είναι πολυθεϊστική φύρδην μίγδην αλλά Μονοθεϊστική διότι κάλλιστα ο αρχαιότερος Έλληνας φιλόσοφος, ιερέας, τελετάρχης, μύστης και ωμιλών με Τον Θεόν είναι ο Ερμής ο Τρισμέγιστος πριν από τον Ορφεύς και άλλους. Ο Ερμής φανερώνει μία θρησκεία με Έναν Θεόν Πατέραν Παντοκράτωρ και ο οποίος έχει τρεις εκφάνσεις αξεδιάλυτες ήτοι Τον Πατέρα, Τον Υιόν Ποιμάνδρην (ποιμήν+άνδρας) που του φανέρωσε την αλήθεια αυτήν και την μαρτυρεί εις το ομώνυμον βιβλίον του ο Ερμής ο Τρισμέγιστος και ο Νους, φως φανάρι πως πρόκειται περί Του Αγίου Πνεύματος!!!! Ο Ερμής πήρε το προσωνύμιον Τρισμέγιστος επειδή έλεγε πως ο Θεός και ο Κόσμος είναι Τρισμέγιστος = Τριαδικός και υπολογίζεται ότι έζησε τουλάχιστον πριν από 25,000 έτη!!!! Ο αριθμός τρία είναι ο πλέον τιμούμενος τόσον εις τα αρχαιοελληνικά μετέπειτα μυστήρια όσον και σ’αυτά άλλων λαών και πολλάκις συγκεκαλυμμένως.

  ΑπάντησηΔιαγραφή