Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017

ΕΛΛΗΝΕΣ ...ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΕΙΣΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΕΙΣ ΟΛΟΣΧΕΡΙΝ ΣΑΣ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΚΑΘΕ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ ΣΑΣ ΟΦΕΙΛΗ !!

Αθανασία Γεωργοσοπούλου  (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ)

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΥΠΟΠΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ??????

ΝΟΜΟΣ 3691/2008
ΆΡΘΡΟ 29. 
Ειδικά για τα αδικήματα της φορολογικής και τελωνειακής νομοθεσίας, καθώς και για τα λοιπά αδικήματα αρμοδιότητας ελέγχου του Σ.Δ.Ο.Ε. που υπάγονται στα βασικά αδικήματα, ορίζεται η εξής διαδικασία:
α. To Σ.Δ.Ο.Ε. είναι αρμόδιο για την παραπομπή στη δικαιοσύνη υποθέσεων νομιμοποίησης εσόδων από λαθρεμπορία, φοροδιαφυγή και για υποθέσεις που υπάγονται στις λοιπές αρμοδιότητές του, εφόσον έχει συντάξει σχετική έκθεση ελέγχου ή πορισματική αναφορά. Η σχετική αναφορά υποβάλλεται στον αρμόδιο Εισαγγελέα με άμεση ενημέρωση της Διεύθυνσης Ειδικών Υποθέσεων της Κεντρικής Υπηρεσίας του Σ.Δ.Ο. Ε. και της Αρχής. Επιπροσθέτως, το Σ.Δ.Ο.Ε. δύναται να αναφέρει στην Αρχή υποθέσεις για τις οποίες έχει συντάξει έκθεση ελέγχου ή πορισματική αναφορά μόνο για το βασικό αδίκημα και να συνεργασθεί με αυτή, ακόμη και με κοινές έρευνες σε υποθέσεις κοινής αρμοδιότητας.
β. Οι Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (Δ.Ο.Υ.) και τα ελεγκτικά κέντρα, όταν διαπιστώνουν περιπτώσεις παραβάσεων της φορολογικής νομοθεσίας, καθώς και των λοιπών αδικημάτων αρμοδιότητάς τους που υπάγονται στα βασικά αδικήματα, υποβάλλουν αναφορές στην Αρχή, ενημερώνοντας συγχρόνως και τη Γενική Διεύθυνση Φορολογικών Ελέγχων και Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων.
γ. Οι Τελωνειακές και Ελεγκτικές Υπηρεσίες, όταν διαπιστώνουν περιπτώσεις παραβάσεων της τελωνειακής νομοθεσίας, καθώς και των λοιπών αδικημάτων αρμοδιότητάς τους, που υπάγονται στα βασικά αδικήματα, υποβάλλουν αναφορές στην Αρχή, ενημερώνοντας συγχρόνως τη Γενική Διεύθυνση Τελωνείων και ΕΦΚ.
δ. Οι αναφορές που προβλέπονται στις ανωτέρω περιπτώσεις β' και γ' θα υποβάλλονται στην Αρχή εφόσον το ποσό των παραβάσεων υπερβαίνει τις πενήντα χιλιάδες (50.000) ευρώ. Για τον προσδιορισμό του ποσού αυτού λαμβάνονται υπόψη, αθροιστικώς, τα επιμέρους ποσά που προκύπτουν από μερικότερες πράξεις του ίδιου αδικήματος ή και από διαφορετικά αδικήματα φοροδιαφυγής, λαθρεμπορίας ή μη καταβολής χρεών που διαπιστώνονται κατά τον εκάστοτε έλεγχο και διαπράχθηκαν από την 5η Αυγούστου 2008, ημερομηνία θέσης σε ισχύ του ν. 3691/2008 και εντεύθεν.
ε. Τα υπόχρεα πρόσωπα υποβάλλουν στην Αρχή αναφορές ύποπτων συναλλαγών που ενδέχεται να σχετίζονται με τα ανωτέρω αδικήματα, πλην των δικηγόρων που δύνανται να υποβάλλουν αναφορές στην ειδική επιτροπή του άρθρου 34.
ΑΝ Η ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΝΤΕΛΛΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΕΙΧΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΜΕΜΠΤΟΝ, Η ΥΠΟΠΤΟΝ, Η ΠΑΡΑΝΟΜΟΝ ΘΑ ΕΥΡΙΣΚΟΜΑΣΤΑΝ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΕ ΣΥΝΟΠΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.
ΑΥΤΟ ΔΙΑ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΝΑ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ, ΟΤΑΝ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΌ ΕΝΑΝ ΈΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΙΘΑΓΕΝΗ....
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !!!!!!!!!!
ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΣΤΟΙΧΗΘΕΙΤΕ....

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΕΙΣΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΕΙΣ ΟΛΟΣΧΕΡΙΝ ΣΑΣ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΚΑΘΕ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ ΣΑΣ ΟΦΕΙΛΗ ΕΚ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΕΠΙΤΑΓΗ ΚΑΙ ΡΕΥΣΤΟ ΧΡΗΜΑ !!!!!

///// Ξε-πωλείται σε τιμή ευκαιρίας.... Χώρα , πανταχόθεν ελεύθερη , με πλούσια ιστορία , πάμπολλους αγώνες για την δημοκρατία και την ελευθερία , σε περίοπτη θέση , πανταχόθεν εκ θαλάσσης βρεχόμενη, πλούσια σε ήλιο , έδαφος , υπέδαφος ,πλήρως δομημένη ,με φθηνό εργατικό δυναμικό και αρχές χωρίς αρχές.....Προλάβετε !!!!!!!!!!!!!!! ///////////


Νικη Σιμογλου: ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΡΑΤΟΥΣ?????
Αποδεικνύεται ακόμα μια φορά ότι κάποιοι “δημοσιογράφοι” παίρνουν εντολές από ισχυρά τραπεζικά ιδρύματα και η προσφορά του κ. Αρτέμη Σώρρα είναι μια κλασσική περίπτωση παραπληροφόρησης από “δημοσιογράφους” οι οποίοι έχουν εξευτελίσει πρωτόγνωρα την δημοσιογραφία.
Όπως αντιλαμβάνεστε τα ΜΜΕ ποδηγετούνται από τα κέντρα εξουσίας και μας ενημερώνουν όπως σε αυτούς έδοξεν.
Είναι φανερό ότι επαφίεται στον κάθε πολίτη να ερευνήσει και να ψάξει σε βάθος για να αποκρυπτογραφήσει την αλήθεια.
Υπάρχουν κατατεθειμένα πραγματικά έγκυρα έγγραφα τα οποία αποκαθιστούν και εδραιώνουν την πάσα αλήθεια.
Η συμβολή του κάθε ενός από εμάς είναι καθοριστικής και υψίστης σημασίας. Ο καθένας μας έχει να παίξει ένα ρόλο μικρό ή μεγάλο στην επίτευξη του στόχου που είναι ένας και μοναδικός.
Είναι φανερό ότι χρειάζεται τεράστια λαϊκή πίεση προς τους αρμοδίους για να εξαναγκαστούν να έρθουν σε συμφωνία και να αποδεχτούν την προσφορά Αρτέμη Σώρρα. Σας είναι κατανοητό ότι έχουμε ως κράτος παραδοθεί στην Τρόϊκα και αντιλαμβάνεστε ότι αυτός ο δρόμος του μνημονίου είναι εντελώς αδιέξοδος.
Η Κυβέρνηση είναι γνώστης με κάθε λεπτομέρεια της πρότασης Σώρρα, και πρέπει να απαντήσουν γιατί προτιμούν την Τρόϊκα.
Έχουμε κάθε δικαίωμα να ξέρουμε!
ΔΕΙΤΕ:http://www.endcyprusdebt.com/

                                      Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
                                     ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★  ☆  ★

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου