Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2017

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ;;?

 Γιάννης Καλογερόπουλος 
ΤΟ ΓΕΛΟΙΟΤΕΡΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΟΝΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ !!!!!!
ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ ...... ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΝ ............
ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ... ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ..... ΧΩΡΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ.... ΕΔΡΑ .... ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΜΙΑΣ ΜΙΚΡΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΜΕ ..... ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ .... ΤΟΝ
< < ΑΡΧΙΠΡΑΚΤΟΡΑ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Ν. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΝ ΘΕΟΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ >> ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΝΤΑ
ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ..............
Το αληθές καταστατικό της Χρυσής Αυγής, το οποίο είναι κατατεθειμένο και κυρωμένο από τον Άρειο Πάγο είναι αυτό που παραθέτουμε και μόνον αυτό.
ΑΡΘΡΟ 1
Τίτλος, έδρα και έμβλημα του Κόμματος.
1. Το πολιτικό κόμμα που ιδρύθηκε με την από 14-2-1983 κατά νόμο δήλωση ενώπιον του Αρείου Πάγου του Νικόλαου Μιχαλολιάκου του Γεωργίου, έχει τον τίτλο «ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ».
2. Το πολιτικό κόμμα με την επωνυμία «ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» έχει την έδρα του στην Αθήνα, η δε ακριβής διεύθυνση της έδρας του κόμματος ορίζεται με απόφαση του Γενικού Γραμματέα του κόμματος.
[ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΩ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΕΔΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΧΑΡΤΙΑ ... ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ]
ΑΡΘΡΟ 16
Γενικός Γραμματέας του κόμματος – Ανάδειξη.
1. Ο Γενικός Γραμματέας του κόμματος αποτελεί το ανώτατο κομματικό όργανο κατά το διάστημα μεταξύ των Τακτικών Συνεδρίων, οι δε αποφάσεις του είναι υποχρεωτικές και δεσμεύουν όλα τα κομματικά όργανα.
[ ΑΚΡΑΤΟΣ ΕΓΩ-ΠΑΘΗΤΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ... ΚΟΙΝΩΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙΛΙΚΙ ΚΑΙ ΦΙΜΩΣΗ ΟΛΩΝ ]
2. Ο Γενικός Γραμματέας του κόμματος εκλέγεται από το Τακτικό Συνέδριο του κόμματος. Η θητεία του διαρκεί μέχρι το επόμενο Τακτικό Συνέδριο......... Διαδικασία εκλογής νέου Γενικού Γραμματέα ανακύπτει στο Συνέδριο
< < μόνο > > εφόσον το ζητήσει εγγράφως η < < απόλυτη πλειοψηφία των συνέδρων > > ........
[ ΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ δλδ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ... ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΕΚΛΟΓΗΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ..
...ΟΠΟΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΠΟΤΕ ....... ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΙΣΟΒΙΟΣ !!!
ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΜΟΝΟ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ .. ΑΡΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΟΣΟ ΖΕΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ......
Ε ΡΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΜΙΧΑΛΙΟΛΙΑΚΟ ... Η ΑΥΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ].
...
........... Γενικός Γραμματέας του κόμματος εκλέγεται ο υποψήφιος που θα συγκεντρώσει την απόλυτη πλειοψηφία των παρόντων Συνέδρων. Εφόσον δεν τεθεί θέμα ηγεσίας στο Συνέδριο, ανανεώνεται αυτομάτως η θητεία του Γενικού Γραμματέα μέχρι το επόμενο Συνέδριο.
ΑΡΘΡΟ 17
Γενικός Γραμματέας του κόμματος - Αρμοδιότητες.
Ο Γενικός Γραμματέας του κόμματος έχει τις ακόλουθες αρμοδιότητες:
Α) Προΐσταται όλων των κομματικών οργάνων και των διοικητικών δομών του κόμματος.
Β) Χαράσσει τις ιδεολογικές, πολιτικές και προγραμματικές θέσεις του κόμματος, σε αρμονία προς τις αποφάσεις του Τακτικού Συνεδρίου.
Γ) Εκφράζει την επίσημη κομματική θέση και εκπροσωπεί το κόμμα σε κάθε επίσημη εκδήλωση, καθώς και ενώπιον κάθε ημεδαπής ή αλλοδαπής αρχής.
Δ) Προεδρεύει στις συνεδριάσεις της Κεντρικής Επιτροπής, του Πολιτικού Συμβουλίου και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.
Ε) Επιλέγει, μεταξύ των μελών της Κεντρικής Επιτροπής, τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος.
Στ) Ορίζει τον Γενικό Διευθυντή του κόμματος.
Ζ) Επιλέγει τους υποψήφιους βουλευτές, ευρωβουλευτές και εκπροσώπους στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 32 του παρόντος, και καταρτίζει τους εκλογικούς συνδυασμούς του κόμματος, σύμφωνα με την εκάστοτε ισχύουσα εκλογική νομοθεσία.
Η) Συγκαλεί το Τακτικό και το Έκτακτο Συνέδριο του Κόμματος, σύμφωνα με τα οριζόμενα στα άρθρα 14 και 15 του παρόντος καταστατικού
Θ) Επιλέγει, μεταξύ των μελών της Κεντρικής Επιτροπής, τα πέντε μέλη της «Επιτροπής αξιολόγησης υποψήφιων νέων μελών» του κόμματος.
Ι) Μπορεί να αναθέτει την άσκηση ορισμένων από τα καθήκοντά του σε άλλα όργανα του κόμματος, καθώς και να διορίζει πληρεξούσιους δικηγόρους για τη δικαστική ή εξώδικη εκπροσώπηση του κόμματος.
Δ Ο Ξ Α Σ Τ Ε τον < < Θ Ε Ο Ν > > ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΝ
ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ?? ???????????
ΑΡΘΡΟ 34
1. Το παρόν πρώτο Καταστατικό του κόμματος εγκρίθηκε ομόφωνα από το Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος κατά τη συνεδρίαση της 22ας Αυγούστου και ισχύει ως έχει μέχρι την επίσημη επικύρωσή του από το προσεχές Τακτικό Συνέδριο του κόμματος.
2. Οι διατάξεις του Καταστατικού μπορούν να τροποποιηθούν μόνον από το Τακτικό Συνέδριο του κόμματος, κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 13 του παρόντος.
3. Η τήρησή του Καταστατικού του κόμματος επαφίεται στην κομματική συνείδηση των μελών του Κόμματος. ?????????
ΠΟΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ..... ΕΙΠΕΣ ????????? .... ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ??????? ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ
Το αληθινό καταστατικό της Χρυσής Αυγής:http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-alhthino-katastatiko-ths-chrushs-aughs#ixzz4XdusJVne
ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ:https://newradiofmb.blogspot.gr/2016/12/blog-post_88.html
Εξώδικο στον Νικόλαο Μιχαλολιάκο (ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ)  07.11.2012:https://newradiofmb.blogspot.gr/2017/01/07112012.html
                                    Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
                                 ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★  ☆  ★

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου