Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2017

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΘΕΛΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΝΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΤΑΙ...

Maria Tsiakiri

ΟΧΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΑΣΕΛΓΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ,ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ,ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΝΑΙ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΑTΤΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΝΗΘΙΚΩΝ ΜΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΜΑΣ. ΕΙΔΑΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΟΝΑΤΙΣΑΝ Κ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ. ΕΙΔΑΜΕ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΣΤΟΕΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ. ΚΑΙ ΧΤΕΣ ΕΝΩΠΙΟΝ 130 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΕΙΔΑΜΕ ΕΝΑ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΝΑΝΕ ΡΑΒΑΣΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ Ή ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΩΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΑΔΕΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ. ΜΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΝΑ ΣΤΟ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ ΩΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΣ. ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΗ ΑΝΤΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ. ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΕΦΤΑ ΛΕΠΤΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ, ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΧΩΣ ΝΟΗΣΗ ΔΙΧΩΣ ΣΕΒΑΣΜΟ ΕΝΩΠΙOΝ ΜΑΣ. ΘΕΛΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΝΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΤΑΙ. Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΚΟΝΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ Η ΖΥΓΑΡΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ή ΙΔΙΑ ΜΑΣ Η ΥΠΑΡΞΗ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ. Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ. ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΕΜΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΘΕΑΤΗΣ ΥΠΗΚΟΟΣ ΓΙΝΕ ΕΝΕΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!!! 
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ!!
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΤΗΣ C.I.A, ΤτΕ, INTERPOL, DIA, N.S.A. ΕΥΠ, Μ16,ΜΟΣΑΝΤ, F.E.D, I.F.C. ΔΕΙΤΕ:https://newradiofmb.blogspot.gr/2017/02/cia-interpol-dia-nsa-16-fed-ifc.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου