Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017

ΓΙΩΡΓΟ ΤΡΑΓΚΑ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΠΩΣ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΘΡΑΣΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ;;;?

Artemis Sorras
ΓΙΩΡΓΟ ΤΡΑΓΚΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΕΝΩ ΠΑΝΤΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑΣ ΣΩΡΡΑ ΕΕ??????? ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕΣ ΜΕ ΑΣΧΗΜΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΩΡΓΑΡΕ ΖΗΤΟΥΣΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΑ ΣΤΟΝ ΣΡΟΪΤΕΡ. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΘΡΑΣΟΠ@@@@ΣΤΑΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΦΤΑΣΕΣ ΚΑΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΡΑΣΟΣ ΣΟΥ. ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΠΩΣ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΘΡΑΣΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΓΙΩΡΓΟ ΤΡΑΓΚΑ ?????????? ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΓΙΩΡΓΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΤΑΝ ΕΦΤΙΑΧΝΕΣ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΟΥ [ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΜΜΕ ????????] ΕΕΕΕ ΓΙΩΡΓΑΡΕ ΤΡΑΓΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΝΑ ΠΩ ΚΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΚΟΝΤΑ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ή ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ. ΔΙΚΗ ΣΟΥ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΘΡΑΣΙΜΙ . ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

ΣΥ.ΡΙΖ.Α Χρηστος Kαραγιαννιδης "Απεχθάνομαι τους πολύτεκνους"
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ!!!!ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ!!!!«Τους απεχθάνομαι, τους γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια»
Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★  ☆  ★

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου