Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017

ΑΚΡΩΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ !!

Χρήστος Μαυρίδης
ΑΚΡΩΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ

ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ
ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ
-------------------------
ΑΙΤΗΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΓΗ προς O.I.T.C. (Office of International Treasury Control – Γραφείο Διεθνούς Οικονομικού Ελέγχου, είναι δηλαδή η διαχείριση των παγκόσμιων ταμείων σαν θεσμός) για ΑΜΕΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ώστε να γίνει η λήψη του Μερίσματος των Κληρονομικών Κεφαλαίων προς όφελος της Ελλάδας της Κύπρου και του Απανταχού Ελληνισμού με σκοπό να υλοποιηθούν επενδύσεις σε Έργα Υποδομών και Εργασίες Ανθρωπιστικής Βοήθειας. 
ΤΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΕΙΝΑΙ 2.300.000.000.000 ΕΥΡΩ
ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ εγγράφων που απέστειλε ο Αρτέμης Σώρρας προς τον Vladimir Ivanovich Kobzar [ Διοικητή του Α - Ω (Alpha Omega Station) ] σχετικά με τη χρηματοδότηση της Ελλάδας μέσω του Πληρεξουσίου του Δημάρχου ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ. 
Επίσης ο Διοικητής του Α - Ω αναφέρει πως παρέλαβε το έγγραφο που πιστοποιεί ότι ο Δήμος είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου.
06.01.14 ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
Έγγραφο που εστάλη από τον Αρτέμη Σώρρα στις ΗΠΑ προς τον Πρόεδρο της Παγκόσμιας Τράπεζας ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του τελευταίου στην λήψη των Κληρονομικών Κεφαλαίων τα όποια ανήκουν ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ στην Ελλάδα και στους Έλληνες.
                                          Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
                                         ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★  ☆  ★

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου