Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017

Η Ε.ΣΥ. ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ !

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ;; !!
Ο ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ 3 ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ 
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΑ ΕΧΟΥΣ ΣΠΑΣEI ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ...........

ΠΟΥ "ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ" ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΕΠΩΣ ;;;;;;;;;;
 Πάνος Σώζος
ΣΗΜΕΡΑ 10/2/2017 ΣΤΙΣ 5:00 ΤΟ ΠΡΩΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΔΡΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΥΡΗΞΕΙ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΑΞΟΝΑ ΑΞΙΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΕΚΕΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΑ ΑΔΡΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΔΡΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΑΝΔΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ .
ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΧΡ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΧΘΕΣ 03.02.17 ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ "ΕΔΩΣΕ ;;" ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΩΝ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ... ΔΕΙΤΕ:https://newradiofmb.blogspot.gr/2017/02/030217.html
Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★  ☆  ★

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου