Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΣΑ ΕΙΠΑΜΕ ΠΕΡΙ ΕΝΤΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΩΝ .. ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΤΟΥΜΕ...

Κώστας Νάκος

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ. ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΝΑΝΔΡΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΔΕΙΛΟ ΑΨΥΧΟ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΦΟΥ Η ΨΥΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΘΑΡΤΗ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ.
ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ/ΕΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ Μ’ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΨΥΧΩΝ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΕΤΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ Σ’ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

Ε.ΣΥ. ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Viky Charalambous
ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΜΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ.

Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΣΥΜΜΟΡΙΑ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΡΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΔΥΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΟΜΕΡΤΑΣ, ΠΟΥ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΕΜΦΑΝΩΣ ΠΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΝΕΡΝΗΣΗ, ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΕΝΕΙΣ "ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ".ΟΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ, ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ, ΠΩΣ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΡΟΜΟ ΣΤΑ ΜΕΛΗ, ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΚΡΑΙΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΕΣ ΔΥΣΦΗΜΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΕΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΗΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ!

ΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ 'ΚΡΥΜΜΕΝΟΥΣ" ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΥΛΙΑ ΑΥΤΩΝ, ΗΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΑΠΡΟΣΠΕΛΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΕΜΦΑΝΕΙΣ.. ΓΙΑ ΤΟΥΣ .. ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΡΙΟΘΕΤΗΜΕΝΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΚΤΥΟΥ...
ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΑΥΤΩΝ, ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΩΓΕΝΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ, ΠΟΥ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ "ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΩΝ" ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ, ΜΕ ΔΑΙΔΑΛΩΔΕΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ (ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΡΟΥΣ ΤΥΠΟΥ "ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΑ" ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ ΑΠΟ "ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ" ΑΛΛΑ ΙΔΡΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ "ΦΙΛΟΙ" ΜΕ ΤΟΥΣ .. ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ... !!!!!!!!!!!! ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ...)
 ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΥΠΟ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑΜΕΙΑ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΣΤΟΛΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΤΕΛΗ ΤΟΥΣ ΛΕΖΑΝΤΑ, ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ "ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΡΓΟΥ"..
ΚΤΥΠΑΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ.
ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ..
ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ..
ΕΣΕΙΣ ΒΙΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΝΩΝΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΟΡΕΞΕΙΣ ΣΑΣ, ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ...
ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΜΑΣ, ΟΤΙ "ΝΑΙ", ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΑΜΕ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΜΑΣ ΛΟΓΟ, ΣΤΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ.
ΤΩΡΑ Θ' ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΤΙ ΝΟΗΣΗ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ, ΠΟΣΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΤΟΙΜΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ...
ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΦΩΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★  ☆  ★

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου