Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017

O ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ !

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ – Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ - ΤΟ Δ.Ν.Τ. - Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ -ΤΟ ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ.!!!!!!!
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ CFR (ΔΗΛ., CODE OF FEDERAL REGULATIONS - ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ) 250.11, ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ: ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ Η.Π.Α ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΤΟ 1920 -1921 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ (ΑΡΧΗ) ΜΕ "ΤΙΤΛΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ".
ΚΑΘΕ ΔΕΚΑΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤAI ΩΣ ΦΟΡΟΣ, ΚΑΘΕ ΔΕΚΑΡΑ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΕΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΠΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΤΡΑΒΗΚΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.
O ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΕΝΤΕ ΕΤΩΝ, ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΠΑΤΡΙΣΘΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ KAI ΝΑ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΩΣ Ο ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ, ΕΝΕΡΓΩΝΤΑΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ. 

ΚΑΘΕ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ. ΚΑΘΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΝΤ. ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ, Η΄ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ, Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ, Η΄ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ SS, Η΄ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ, ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΟΧΩΝ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ.

Ο ΟΡΙΣΜΟΣ 27 CFR 250.11 ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΓΙΑ "ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ" ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΦΕΡΟΜΕΝΟ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ.!!!!!...... ΚΑΙ ΤΟ IRS (ΔΗΛ., THN ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΣΟΔΩΝ) ΜΕ ΙΔΙΑ ΕΔΡΑ (ΤΟ ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ) ΩΣ O ΒΡΑΧΙΟΝΑ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΔΝΤ. 
Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ - «CHIEF FINANCIAL OFFICER» ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΧΡΗΣΙΜΕΥΕΙ ΩΣ O ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ TΩΝ Η.Π.Α ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ , MEDICARE TRUST FUNDS, ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ , ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ, ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΤΗΣ ΔΙΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΤΗΣ ΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ:http://www.libertynewsonline.com/article_301_28760.php

04/18/2010 17:24 - Marti Oakley
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ! Το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ "σπίτι-γραφείο» είναι στην πραγματικότητα βρίσκεται στο Πουέρτο Ρίκο και δεν είναι μια υπηρεσία των ΗΠΑ.

Κοιτάζοντας στο 27 CFR 250.11 και πάλι για τον ορισμό της "Γραμματέας", όπως υπάρχουν σε όλα τα παραπάνω. Ο όρος που καθορίζει για "Γραμματέας" είναι, "Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών του Πουέρτο Ρίκο." Αυτός ο άνθρωπος είναι, δεν Timothy Geithner.

Ποιος δεν Timothy Geithner εργαστεί για;

"Ο Chief Financial Officer της κυβέρνησης, ο Γενικός Γραμματέας χρησιμεύει ως Πρόεδρος Προσωρινής του Συμβουλίου Οικονομικής Πολιτικής του Προέδρου της Δημοκρατίας, πρόεδρος των τμημάτων και Διευθύνων διαχειριστής της Κοινωνικής Ασφάλισης και Medicare Trust Funds, και ως Διοικητής των ΗΠΑ (σημείωση: δεν αναφέρεται σε αυτόν ως γραμματέα των ΗΠΑ ή η θέση του είναι ότι από μια γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου με τον πρόεδρο) του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, της Διεθνούς Τράπεζας για την Ανασυγκρότηση και την Ανάπτυξη, η Διαμερικανική Τράπεζα Ανάπτυξης, η ασιατική Τράπεζα Ανάπτυξης και η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης. "

Η ταυτότητα του γραμματέα δεν βρίσκεται στον τίτλο 26 U.S.C. Η μόνη αναφορά στην ταυτότητα του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών είναι σε 27 C.F.R. στο τμήμα 250.11 (ορισμοί), το οποίο ορίζει συγκεκριμένα: Ο όρος που καθορίζει, για γραμματέας είναι: «Γραμματέας σημαίνει Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών του Πουέρτο Ρίκο".

Χένρι Πόλσον, Timothy Geithner, και κάθε υπουργός Οικονομικών από το 1913 διορίζονται, αλλά όχι ως μέλη του υπουργικού συμβουλίου. Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών είναι σαν ένα εταιρικό «κυβερνήτης» της αυτό που είναι γνωστό ως «Ταμείο» ή «η Τράπεζα» και αρκετές άλλες διεθνείς οργανώσεις. ΗΠΑ Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών δεν ορκίστηκε και μιλάει κανένα όρκο πίστης ή της άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών. Η υποχρέωση αυτή γραμματέα (κυβερνήτη) είναι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Παγκόσμια Τράπεζα. Όλοι οι υπάλληλοι του διοικητή του ΔΝΤ που καταβάλλεται από το Ταμείο απευθείας, ή από ταμεία που παρέχονται στον κυβερνήτη του Ταμείου ειδικά για το σκοπό αυτό. Ο κυβερνήτης του ΔΝΤ δεν έχει καταβληθεί από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, όπως αυτός / αυτή δεν έχει προσληφθεί από την κυβέρνηση.

Η λεγόμενη υπουργός Οικονομικών είναι στην πραγματικότητα ένας κυβερνήτης του ΔΝΤ / Παγκόσμιας Τράπεζας. Είναι ορίζεται για διάρκεια πέντε ετών, διάστημα κατά το οποίο πρέπει να τον εαυτό αποδήμων ως πολίτης των ΗΠΑ να ορκιστεί ως ο νόμιμος εκπρόσωπος του Ταμείου, και ενεργώντας σύνδεσμος μεταξύ του Ταμείου και της ομοσπονδιακής κυβέρνησης. πρώτο και μοναδικό πιστωτικό καθήκον του είναι να προστατεύσει το Ταμείο με κάθε κόστος.

Στην 1920-1921, το Υπουργείο Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών καταργήθηκε και αντικαταστάθηκε με την Ανεξάρτητη Υπουργείο Οικονομικών. Κάθε δεκάρα που πληρώνετε σε φόρους, κάθε δεκάρα που συλλέγονται σύμφωνα με οποιαδήποτε πρόφαση για οποιονδήποτε λόγο από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση έχει κατατεθεί απευθείας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και για τις ΗΠΑ να λάβει οποιοδήποτε όφελος από αυτές τις καταθέσεις πρέπει να εκδώσει μια επιστολή των ειδικών τραβηκτικών δικαιωμάτων.

Κάθε αριθμός Κοινωνικής Ασφάλισης εκδίδεται από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Κάθε πιστοποιητικό γεννήσεως έχει καταχωρηθεί με το ΔΝΤ. Κάθε κυβέρνηση επιταγή, η χρηματοδότηση, η επιστροφή του φόρου, την πληρωμή των SS, η πληρωμή της αναπηρίας, οτιδήποτε και τα πάντα, που φέρει το όνομα του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ, εκδίδεται από το ΔΝΤ, μια εταιρεία της οποίας η κυβέρνηση των ΗΠΑ είναι πλέον μέρος της και διατηρεί ένα επίπεδο μετοχών με δικαίωμα ψήφου .

Φυσικά, όταν μια κυβέρνηση γίνεται ένα μερίδιο μέτοχος ψήφου σε οποιαδήποτε εταιρεία, που παραιτείται κυρίαρχη προσωπικότητα της και παίρνει το χαρακτήρα της εταιρείας. (Βλέπε: Τράπεζα των Ηνωμένων Πολιτειών εναντίον Γλάστρες Τράπεζα της Γεωργίας, 6 L.Ed 244).

Με τη δημιουργία της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ το 1913, δημιούργησε τον μηχανισμό για την ανατροπή οικονομικά την de jure νομισματικό σύστημα και να το αντικαταστήσει με χαρτί σε ένα «πλωτήρα». Το άρθρο 16 του ομοσπονδιακού νόμου Reserve, η οποία έχει κωδικοποιηθεί στο 12 USC 411, http://www.law.cornell.edu/uscode/12/411.html δηλώνει ότι «Federal Reserve Σημειώσεις» είναι «οι υποχρεώσεις των Ηνωμένων Πολιτειών. »
Το «πλήρη πίστη και πίστωση» των Ηνωμένων Πολιτειών ήταν έτσι αναγκαστικά και την εκ νέου αναγκαστικά για τα δανειοδοτικά ιδρύματα για την έκδοση και την εκπομπή τους λογαριασμούς των πιστωτικών ως νόμιμο χρήμα. Οι λογαριασμοί κυκλοφορία και συναλλαγές χαρτί θα μπορούσε στη συνέχεια να διογκωθεί κατά 60% και η αγοραστική δύναμη αποσβένονται και μειώνεται κατά την αντίστοιχη ποσότητα.

(Σημείωση:. ΗΥ · POTH · ε · Cate να δεσμεύσουν (ιδιοκτησία) ως ασφάλεια ή εγγύηση για οφειλή χωρίς μεταβίβαση της κυριότητας ή της κατοχής)
Κωδικοποιηθεί σε (Κώδικα των Ηνωμένων Πολιτειών) 12 USC 411, μια ανωτέρα βία υλοποιήθηκε, που σημαίνει ότι η χρήση βίας, για να καθοριστεί η Federal Reserve. Το άρθρο 16 του ομοσπονδιακού νόμου Reserve καθιστά σαφές ότι «η Federal Reserve Σημειώσεις» είναι οι υποχρεώσεις της (50) ενωμένη, αλλά κυρίαρχο, μέλη. Η πλήρης πίστη και πίστωση του (50) Ηνωμένες Πολιτείες ήταν έτσι αναγκαστικά, πράγμα που σημαίνει ότι το ακίνητο ή γη μας / χρησιμοποιείται για να εξασφαλίσει χρήματα που δανείζονται στο όνομα της εταιρείας που λειτουργεί ως [ΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ γνωστός και ως ΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ]

Η σχέση μεταξύ του χρέους που προκύπτουν από την εταιρική κυβέρνηση των ΗΠΑ υποστηρίζεται από τη λήψη της γης (το μόνο εξασφάλισης που είναι αποδεκτά από την Παγκόσμια Τράπεζα / ΔΝΤ). Αυτός είναι ο λόγος χώροι ID, Κτηματολογίου ληφθεί και θεωρείται Εθνικό Μνημείων, Scenic Κτηματολογίου, κουταλιού, τα ενδιαιτήματα άγριας ζωής και όλα τα γεωργικά εδάφη που κατασχέθηκαν υπό οποιαδήποτε προϋπόθεση είναι επιτακτική ανάγκη για την κυβέρνηση. Αυτά τα εδάφη έχουν όλα δεόντως καταλογογραφηθεί, gps βρίσκεται και παρατίθενται με την Παγκόσμια Τράπεζα / ΔΝΤ, όπως υποθηκευμένα εξασφαλίσεις για τη μαζική και unrepayable οφειλής κατά τα τελευταία δέκα χρόνια. Η πληροφορία αυτή, επίσης, παρέχονται στα Ηνωμένα Έθνη.

Με το να γίνετε μέλος στο ΔΝΤ, οι Ηνωμένες Πολιτείες εκ νέου αναγκαστική υποχρεώσεις της και την πλήρη πίστη και πίστωση στον Διεθνή Οργανισμό, σύμφωνα με πρόσχημα του νόμου Gold Reserve και τα άρθρα του Incorporation.Because το δημόσιο χρέος έχει σκόπιμα αυξηθεί η τελευταία είκοσι χρόνια ή περισσότερο, έχουμε ως έθνος φτάσει σε ένα σημείο της πτώχευσης. εθνικό χρέος μας σήμερα υπερβαίνει την καθαρή αξία μας. Είναι ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών, γνωστός και ως ο κυβερνήτης της το ΔΝΤ, που διευκολύνει τις συμφωνίες και αποδέχεται την εξασφάλιση της γης εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών για λογαριασμό του εργοδότη του, της Παγκόσμιας Τράπεζας / ΔΝΤ.

Εισάγετε τους πράκτορες των εσόδων.

Η υπηρεσία εσωτερικού εισοδήματος δεν είναι ένας οργανισμός της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών. Δεν μπορεί να βρεθεί στον τίτλο 31, αλλά είναι επίσης πουθενά να βρεθεί στο σύνολό του Τίτλου 5 Κώδ

Στη συνέχεια κρουαζιέρα πάνω και να κοιτάξουμε Κώδικα 27 των Ομοσπονδιακών Κανονισμών (CFR) Ενότητα 250.11 και εκεί θα βρείτε τον ορισμό της εν λόγω ορισμός έχει "πράκτορα των εσόδων.":

"Κάθε δεόντως εξουσιοδοτημένο Κοινοπολιτείας εσωτερικού εισοδήματος εκπρόσωπος του Υπουργείου Οικονομικών του Πουέρτο Ρίκο." Όλα αυτά τα μέσα έσοδα; Όλα απασχολούνται από το Υπουργείο Οικονομικών που λειτουργούν από την έδρα του στο Πουέρτο Ρίκο? και δεν πληρώνουν φόρους ή τα έσοδα στις ΗΠΑ. Λειτουργούν ως βραχίονας επιβολής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Η IRS λειτουργεί ως μια υπηρεσία συλλογής που εργάζονται για ξένες τράπεζες και λειτουργούν έξω από το Πουέρτο Ρίκο κάτω από το χρώμα του νόμου που αναφέρεται ως: η Ομοσπονδιακή αλκοόλ Διοίκηση ( "FAA"). κηρυχθεί αντισυνταγματικός μέσα στα 50 κράτη μέλη από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ στην περίπτωση των ΗΠΑ κατά. Κωνσταντίνου, 296 ΗΠΑ 287 (1935)

Από: Η Ομοσπονδιακή Ζώνη Παράρτημα

11. Η κώδικα εσωτερικού εισοδήματος είναι ουσιαστικά μια "πολιτική, κανονιστικό καθεστώς», το οποίο τέθηκε σε ισχύ το 1939 με τη φορολογία και τη ρύθμιση υπαλλήλους της ομοσπονδιακής κυβέρνησης και «πολίτες των Ηνωμένων Πολιτειών» (δηλαδή, της Περιφέρειας της Κολούμπια), και να ορίσετε εμπρός κανόνες και κανονισμούς για την παραγωγή εσόδων για την "Ηνωμένες Πολιτείες", όπως ορίζεται από το Σύνταγμα των ΗΠΑ.

12. Πρόκειται για μια παράνομη κατάχρηση της διαδικασίας χρησιμοποιούν την πολιτική του καταστατικού ως "απόδειξη του νόμου" σε μια ποινική υπόθεση, ιδιαίτερα όταν ένας Κώδικα των Ηνωμένων Πολιτειών δεν έχει θεσπιστεί στο θετικό δίκαιο (βλέπε, ειδικότερα, IRC 7851 (α) (6 )(ΕΝΑ)).

13. Τόσο αστικές και ποινικές υποθέσεις "Στο νόμο" απαιτεί ότι ο καταγγέλλων είναι θύμα κάποιου αναγνωρίσιμα ζημιές. Ο «Νόμος» δεν μπορεί να αναγνωρίσει ένα «έγκλημα» εκτός και αν υπάρχει ένα θύμα που ισχυρίζεται σωστά για να έχουν καταστραφεί ή τραυματίστηκαν.

Μετά το πέρασμα του Δημοσίου Δικαίου 90-269, στις 18 Μαρτίου 1968, οι Ηνωμένες Πολιτείες δήλωσε ότι δεν διασφαλίζεται η ενιαία αξία των κερμάτων και το νόμισμα των Ηνωμένων Πολιτειών. Η πράξη αυτή έληξε στις υπόλοιπες απαιτήσεις αποθεματικών για κυκλοφορούντων τραπεζογραμματίων και των υποχρεώσεων. Περίπου $ 1,3 δις σε χρυσό ήταν «δεσμευτεί» εναντίον «πιστοποιητικά χρυσός» και έκρινε τα αποθεματικά έναντι κυκλοφορούντων τραπεζογραμματίων και των υποχρεώσεων από το 1968 της Federal Reserve, αλλά το ποσό αυτό ενεχυρίασης έχει πλέον φτάσει σε ανυπολόγιστη επίπεδο.
(Γ) πνευματικά δικαιώματα 2010 ppjg.wordpress.com
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗhttps://translate.google.gr/
                                     Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
                                   ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★  ☆  ★

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου