Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Vor fünf Jahren versprach Artemis Sorras, sein Land von der drückenden Schuldenlast zu befreien. 600 Milliarden wollte er dafür aus seinem Privatvermögen aufbringen.

Schuldenkrise: Der Retter Griechenlands26.02.2017 | 6 Min. | Verfügbar bis 26.02.2018 | Quelle: Das Erste
Vor fünf Jahren versprach Artemis Sorras, sein Land von der drückenden Schuldenlast zu befreien. 600 Milliarden wollte er dafür aus seinem Privatvermögen aufbringen.


26-2-17 ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ARD ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΨΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΠΟΥ ΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ
================================== 
Ιωάννης Τσέρνος 

ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ARD ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΙΚΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΜΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΥΣ ΑΣΚΕΝΑΖΙΜ ΠΡΟΕΒΗ ΣΕ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ,ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΠΑΥΛΑ ΥΠΗΡΕΤΙΚΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. ΕΤΣΙ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ, PERSONAL AUSWEIS ΠΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ. ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΕΦΟΣΟΝ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΤΑΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΣΜΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΧΑΡΤΟΥΦΥΛΑΚΙΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΝΑ ΦΡΟΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΘΕΟΔΩΡΟ ΧΟΝΤΡΟΓΙΑΝΝΟ, ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΙΕΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ.ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΩΚΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ. ΡΕ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ Ο ΡΗΝΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ. Η ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ. Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΟΜΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟΥΣ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ. 
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ARD - ΔΕΙΤΕ:https://newradiofmb.blogspot.gr/2017/02/ard.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου