Κυριακή, 5 Μαρτίου 2017

ΣΗΜΕΡΑ 05.03.17 ΚΑΙ ΩΡΑ 04:36 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ Η Ε.ΣΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΒΑΝΔΑΛΙΣΤΙΚΕ (ΕΛΑΦΡΩΣ…)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΣΗΜΕΡΑ 05.03.17 ΚΑΙ ΩΡΑ 04:36 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ Η Ε.ΣΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΒΑΝΔΑΛΙΣΤΙΚΕ (ΕΛΑΦΡΩΣ…).
ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΦΑ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ … - ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥΣ - «ΖΩΓΡΑΦΙΣΑΝ» ΜΕ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

ΣΤΙΣ 14:30 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΑΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΔΟΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ....
ΠΡΙΝ ΑΠΟ 4 ΜΕΡΕΣ ΕΣΤΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ - ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΞΑΜΗΝΟ - ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΦΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΘ' ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΕΝΤΑΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΓΑΝΤΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ. 
ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ.... ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 135 ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.
ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΣΘΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ…
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
Ε.ΣΥ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΥΓ: 
ΕΓΩ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΗΣΟΥΜΕ ΤΗΣ "ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ" ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.... ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.
ΓΡΑΦΕΙΟ Ε.ΣΥ. ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΓΙΑ 4η ΦΟΡΑ ΚΤΥΠΗΘΗΚΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ!
ΚΑΙ ΕΝΩ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΕ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ.
ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΕΝ ΤΟΥΤΟΙΣ, ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΟΥΔΕΝ ΕΙΔΑ, ΟΥΔΕΝ ΕΙΠΑ, ΟΥΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ...
Ε.ΣΥ. ΚΑΒΑΛΑΣ 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου